23 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 29/12 ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Σήμερα θα βρίσκεται η Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι από τον Ουρανό και ο Ερμής μαζί με την Αφροδίτη ανάδρομη και τον Πλούτωνα. Κάθε είδους σχέση ή συνεργασία θα πρέπει να προχωρήσει με αληθινή επικοινωνία, διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακόμη και δυναμικές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ιδιαίτερα δυναμική ημέρα για εσάς η σημερινή αλλά δεν υπάρχει χώρος για παρορμητικές κινήσεις. Σχέσεις και συνεργασίες καλό θα είναι να προχωρήσουν με αργά βήματα ακόμη και αν αυτό μπορεί να σας φορτίσει. Κρατήστε μικρό καλάθι όπου ακούτε πολλά λόγια.

Για τους Ταύρους, ο Ουρανός στο ζώδιο σας με την Σελήνη απέναντι και την Αφροδίτη σε κομβικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου δεν αφήνει πολλά περιθώρια σήμερα για να κάνετε λάθη. Με φειδώ οποιαδήποτε δραστηριότητα έχετε προγραμματίσει για σήμερα.

Για τους Διδύμους, μια καθημερινή σας δραστηριότητα ή μια κατάσταση στην εργασία σας σήμερα ενδέχεται να πάρει αρκετό από τον χρόνο σας. Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα αν οπλιστείτε με υπομονή και φιλτράρετε τα πάντα μέσα από την λογική σας.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα σήμερα θα είναι έντονη αλλά τα πλανητικά δρώμενα δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά αν υπάρξουν εγωικές συμπεριφορές. Ακούστε την γνώμη των ανθρώπων που έχετε στην καρδιά σας και επικοινωνήστε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας.

Για τους Λέοντες, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα ειδικά πιέζουν από πολλές κατευθύνσεις και εσείς θα πρέπει να ανταποκριθείτε με μεγάλη ευελιξία αλλά και μεγαλόκαρδα. Αυτό σημαίνει πως αποφεύγετε δυναμικές με άλλους ανθρώπους οι οποίες δεν θα σας οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη ευελιξία και μαεστρία ώστε να αποφύγετε δυναμικές φορτίσεις. Οι προσωπικές σας ανάγκες είναι προτεραιότητα απλά σήμερα πιθανά να μην είναι η καταλληλότερη ημέρα για να διεκδικήσετε τα θέλω σας υπό πίεση.

Για τους Ζυγούς, οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών ενδέχεται να πέφτουν στο τραπέζι αυτές τις ημέρες και θα πρέπει να κινηθείτε με ευελιξία και μαεστρία. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ενεργή και μην αφήνετε άλλους ανθρώπους να επηρεάσουν την ψυχική σας διάθεση.

Για τους Σκορπιούς, με την Σελήνη στο ζώδιο σας, τον Ουρανό απέναντι και την Αφροδίτη ανάδρομη σε κομβικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου είναι απόλυτα δικαιολογημένο αν βρίσκεστε σε αναβρασμό. Προσπαθήστε να εκτονώσετε την πολύτιμη αυτή ενέργεια σε κάτι παραγωγικό που έχει περιθώρια ανάπτυξης και είναι σίγουρο πως τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται ψυχικές φορτίσεις να θέλουν να πάρουν τα ηνία στις δράσεις σας. Δεν είναι πολύ καλή κίνηση αν δεν βάλετε πρώτα τις σκέψεις σας σε μια λογική σειρά και θέσετε προτεραιότητες με αντικειμενικότητα.

Για τους Αιγόκερους, παρόλο που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο ζώδιο σας ενδέχεται αυτή τη στιγμή να έρθουν προτάσεις ή νέες ιδέες από το κοινωνικό σας περίγυρο οι οποίες δεν αποκλείεται να είναι ενδιαφέρουσες. Αυτό θα πρέπει να το αξιολογήσετε σωστά και αν χρειαστεί να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Ένας βαθμός δυσκολίας δεν θα λείψει και αυτό θα πρέπει να το έχετε κατά νου ότι και αν αποφασίσετε.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι βοηθητικά για οποιαδήποτε εξωτερίκευση χωρίς δεύτερη σκέψη. Είστε από τους ανθρώπους που φημίζεστε για την εξυπνάδα και την ευελιξία σας. Πολύ χρήσιμες ιδιότητες αυτές τις ημέρες.

Για τους Ιχθύες, βοηθητικές οι πλανητικές δυναμικές για οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε αυτές τις ημέρες αρκεί να έχει χαρακτήρα επεκτατικό. Οτιδήποτε άλλο, θα μπορούσε να σας δημιουργήσει θυμό και να είναι δύσκολο να τον διαχειριστείτε παραγωγικά.

astroguide.gr