26 Φεβρουαρίου, 2024

Ζώδια 29/11 Αφιερώστε χρόνο για να αποκαταστήσετε ισορροπίες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα το πρωί η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την συναισθηματική τροφή που λαμβάνετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Παρόλο την αμφιθυμία που μπορεί να νιώσετε σήμερα (και αύριο), η σχέση της με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει στον αγώνα που κάνετε να βάλετε τα συναισθήματά σας σε ένα παραγωγικό κανάλι. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με ζητήματα σπιτιού. Η οικογένεια, το σπίτι, η ιδιωτική σας ζωή ζητούν την αγάπη και το νοιάξιμο σας και ειδικά σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο αποκαθιστώντας ισορροπίες που πιθανά έχουν διαταραχθεί.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα με κάποιον τρόπο γίνεται σημαντική. Μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε ή/και να μπορέσετε να περάσετε ιδέες και μηνύματα με πιο άμεσο και δημιουργικό τρόπο από ότι συνήθως.

Για τους Διδύμους, είναι μια καλή ευκαιρία να εξετάσετε ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας. Είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο σήμερα σταθείτε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς και θα βρείτε τον τρόπο να έλξετε αυτό που επιθυμείτε στη ζωή σας.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι πολύ βοηθητική και δίνεται η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με ότι σας δίνει χαρά. Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με την εικόνα σας και γενικότερα να βελτιώσετε την σύνδεση που έχετε με τους ανθρώπους γύρω σας.

Για τους Λέοντες, είναι καλή στιγμή να έρθετε σε επαφή με ότι σας φοβίζει και ότι σας κρατά ένα βήμα πίσω από κάτι το οποίο θέλει η καρδιά σας. Καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες θέλουν ιδιαίτερη ενέργεια από εσάς, απεναντίας δώστε χρόνο σε ότι μπορεί να είναι βάλσαμο στη ψυχή σας.

Για τους Παρθένους, είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία σχετίζονται με ομάδες ανθρώπων. Τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι προσδοκίες σας αυτή τη στιγμή μπορούν μέσα από συνεργασία να προχωρήσουν κάνοντας ένα καλό σχεδιασμό.

Για τους Ζυγούς, είναι μια ημέρα που θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την καριέρα σας χρειάζονται χρόνο και ενέργεια από εσάς. Καλό θα ήταν να προχωρήσετε με σύνεση και να κάνετε πολύ καλή εκτίμηση των ανθρώπων που χρειάζεστε κοντά σας για να προχωρήσετε τις ιδέες σας, δημιουργώντας την καλύτερη ομάδα.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν προς δημιουργικές κατευθύνσεις σήμερα ωστόσο το κυριότερο συστατικό της ημέρας είναι κάποιες διορθώσεις, επανατοποθετήσεις και ξεκαθαρίσματα τα οποία θα προσθέσουν σημαντικές και καθοριστικές πινελιές στο έργο που κάνετε αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, δεν είναι ιδιαίτερα καλή ημέρα για εξωτερικές δράσεις με την έννοια πως ή δεν έχετε την όρεξη να τις κάνετε ή νιώθετε και η ίδια/ο ίδιος την ανάγκη να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα και αύριο σας ωθεί να ασχοληθείτε με τους άλλους σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλή στιγμή να εκφραστείτε δημιουργικά μέσα από τα συναισθήματα σας αφήνοντας τα να σας οδηγήσουν σε μια πραγματικά παραγωγική οδό.

Για τους Υδροχόους, κάτι που σχετίζεται με την εργασία σας ή γενικότερα κάτι που ανήκει στη καθημερινή σας ρουτίνα αυτή τη στιγμή μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Σημαντικές ενέργειες που κάνετε τώρα, θα δείξουν τα αποτελέσματά τους, πολύ γρήγορα στο άμεσο μέλλον.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Καρκίνο, βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για εσάς. Είτε ασχοληθείτε σήμερα με την εργασία σας είτε με κάτι που έχει δημιουργικό υπόβαθρο, είναι σίγουρο πως μπορείτε να πάρετε χαρά και ικανοποίηση.

astroguide.gr