28 Μαΐου, 2022

ΖΩΔΙΑ 28/04 ΗΜΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η θετική όψη μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα σήμερα δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουμε καλύτερα τα πράγματα και γενικότερα να διεισδύσουμε βαθύτερα σε νοητικό επίπεδο. Οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σας οπότε το θάρρος και το σθένος σας αυξάνεται και πληθύνεται. Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα είναι ευνοϊκά για καλή επικοινωνία ωστόσο οι σταθερές βάσεις εξαρτώνται από το πόσο καλά οργανωμένη/ος είστε.

Για τους Ταύρους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα είναι υποστηρικτικές για δράσεις που έχουν όραμα και περιθώριο επέκτασης. Μπορεί οι σκέψεις σας να μπλοκάρουν ή να χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να οργανωθείτε κατάλληλα αλλά είναι καλή ημέρα για δράσεις.

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε προσεκτικά σε ότι δεν σας είναι απόλυτα κατανοητό, χωρίς βιασύνη. Ρωτήστε και διευκρινίστε ότι δεν καταλαβαίνετε, γιατί είναι καλή ημέρα για να σας λυθούν απορίες.

Για τους Καρκίνους, πολύ καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν σταθερότητα και καλή οργάνωση. Οι συναισθηματισμοί καλό θα είναι να αποφευχθούν ώστε να υπάρξει καλύτερη ταύτιση με το ενεργειακό της ημέρας και να έχετε αποτελεσματικότητα.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ειδικά σε τομείς που η εργασία και η υπευθυνότητα λαμβάνουν ήδη χώρα. Επαγγελματικά ζητήματα και επαφές γύρω από εργασιακά θέματα μπορούν να προχωρήσουν με επιτυχία.

Για τους Παρθένους, οι πλανητικές δυναμικές είναι προς όφελός σας και είναι σίγουρο πως με την δυναμική τους μπορείτε σήμερα να κάνετε πολλά δημιουργικά και σταθερά βήματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε να ασχοληθείτε με αυτό που μπορεί να επεκταθεί και να υπάρξει εξέλιξη.

Για τους Ζυγούς, είναι πολύ εύκολο σήμερα να σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε ανούσια, για αυτή τη στιγμή, πράγματα. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν άλλοι άνθρωποι σε καταστάσεις που μπορεί να αναλωθείτε. Δώστε την δυναμική σας, αυτόνομα εκεί που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα είναι ευκολότερο να περάσετε τις ιδέες σας και να ακουστούν τα μηνύματά σας αρκεί να επικεντρωθείτε σε αυτόν τον στόχο. Η δυναμική της ημέρας είναι ευνοϊκή για οτιδήποτε έχει δομή και περιθώρια ανάπτυξης και εξέλιξης.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη σήμερα σας ωθεί να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα θα γειώσουν την προσπάθεια που θα κάνετε. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να επιλέξετε και να ακολουθήσετε την πιο δημιουργική οδό.

Για τους Αιγόκερους, ανεξάρτητα τον βαθμό δυσκολίας σε κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να επεκτείνετε, είναι σημαντικό να δώσετε την ενέργειά σας. Τα πλανητικά δρώμενα θα σας επιβραβεύσουν για την προσπάθεια που κάνετε και θα σας οδηγούν με ασφάλεια στην οδό της επιτυχίας.

Για τους Υδροχόους, προσωπικά σας ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σας είναι κινητοποιημένα λίγες ημέρες τώρα, ζητώντας από εσάς να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε. Σήμερα μπορείτε πραγματικά να βρείτε την άκρη του νήματος και να προχωρήσετε χτίζοντας σταθερά θεμέλια.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε μέσα από την επικοινωνία και τις επαφές με ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας να κάνετε δημιουργικά βήματα. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να μην σπαταλήσετε ενέργεια και χρήματα, στην περίπτωση που ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα.

Astroguide.gr