21 Φεβρουαρίου, 2024

Ζώδια 27/11 Πανσέληνος στον άξονα διδύμων/τοξότη – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα το πρωί πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο άξονα Διδύμων/Τοξότη. Με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων ανοίγονται νέοι δρόμοι για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε τις ιδέες και τις σκέψεις μας και η Σελήνη στον Τοξότη μας δίνει την δυνατότητα να επεκτείνουμε αυτές τις σκέψεις και να εξερευνήσουμε νέα εδάφη. Η συμμετοχή του Κρόνου επισημαίνει πως θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας μόνο προς ένα στόχο καθολικά επιτεύξιμο και εφαρμόσιμο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οτιδήποτε μπορεί να διεγείρει τις αισθήσεις σας και σας βάζει στην διαδικασία να ονειρευτείτε, γίνεται σκοπός αυτή τη στιγμή για εσάς. Η σημερινή Πανσέληνος σας βοηθά μέσα από τις εμπνεύσεις σας να δείτε ποίον δρόμο να ακολουθήσετε ώστε να πετύχετε αυτό που ζητάτε. Προσοχή στις υπερβολές.

Για τους Ταύρους, βαθύτερα κανάλια κινητοποιεί η σημερινή Πανσέληνος με κέντρο εσάς, ζητώντας να δείτε τα πράγματα λιγότερο επιφανειακά. Οι σκέψεις έρχονται και φεύγουν ωστόσο προσπαθήστε να «συλλάβετε» εκείνη η οποία μπορεί πραγματικά να σας οδηγήσει βήματα μπροστά, πάντα μέσα από σκληρή δουλειά.

Για τους Διδύμους, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και γίνεται στον άξονα Διδύμων/Τοξότη. Σχέσεις, συνεργασίες και οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να προβάλετε τα ταλέντα σας προς τα έξω θα πρέπει να είναι καλοδεχούμενα. Χωρίς φόβο αλλά με μεγάλη δόση πάθους και ευελιξίας.

Για τους Καρκίνους, μπορεί η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων να είναι μια δύσκολη υπόθεση αυτή τη στιγμή ωστόσο η σημερινή Πανσέληνος αυξάνει τη σημαντικότητά της. Βάλτε προτεραιότητες βάσει τη προσωπική σας ανάγκη να νιώσετε πιο ανάλαφρη/ος και πιο ήρεμη/ος κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Λέοντες, η χαρά της δημιουργίας είναι πάντα ενεργή σε εσάς μιας και τα βήματα που κάνετε εκ φύσεως στοχεύουν προς εκεί. Η σημερινή Πανσέληνος είναι ιδιαίτερα ευεργετική γιαυτό καλό θα είναι να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε ότι μπορεί να σας γεμίσει χαρά από το αποτέλεσμα που θα φέρετε.

Για τους Παρθένους, οτιδήποτε είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή στη ζωή σας το οποίο παίρνει αρκετή ενέργεια από εσάς, δίνεται η ευκαιρία να το πλαισιώσετε με καλύτερο τρόπο. Τα ενήλικα όρια δεν θα κάνουν καλό μόνο σε εσάς αλλά και στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για τους Ζυγούς, μέσα από τη καλή επικοινωνία και τον σωστό σχεδιασμό αυτή τη στιγμή μπορείτε να αναπτύξετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει εμπνεύσεις και σας βοηθά να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική και αναπτυσσόμενη κατάσταση και διαδικασία.

Για τους Σκορπιούς, η πίστη σε ένα ιδανικό και σε κάτι που ζητάτε μέσα από την καρδιά σας είναι το κύριο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη στιγμή για να φέρετε εις πέρας τις δραστηριότητές σας. Κρατήστε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες όσα εμπόδια και αν παρουσιάζονται λόγω εξωτερικών παραγόντων.

Για τους Τοξότες, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και γίνεται στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, δίνοντας σας ένα σπρώξιμο προς τα μπροστά για να κάνετε πράγματα που ποθεί η καρδιά σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται αυτές τις ημέρες και δράστε περισσότερο αυτόνομα είτε έχετε βοήθεια από το περιβάλλον γύρω σας είτε όχι.

Για τους Αιγόκερους, ακατέργαστα συναισθήματα και επιθυμίες μπορεί να φέρει η σημερινή Πανσέληνος στην επιφάνεια και εσείς θα πρέπει να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με ωριμότητα. Αυτό σημαίνει να δείτε όλες τις πτυχές και να εξετάσετε τα δεδομένα αντικειμενικά, ανεξάρτητα τα συναισθήματα που σας προκαλούν.

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά κυρίως ζητήματα ενεργοποιεί η σημερινή Πανσέληνος και εσείς καλείστε να βάλετε τα όριά σας μέχρι εκεί που κρατάτε την ισορροπία και την ηρεμία σας. Ανεξάρτητα από το τί θέλουν οι άλλοι από εσάς σημαντικότερο είναι τί θέλετε εσείς για εσάς. Κινηθείτε με αυτό το δεδομένο και κατά βούληση.

Για τους Ιχθύες, «δεν υπάρχει τίποτα το οποίο έρχεται χωρίς κόπο, χωρίς να το πιστεύουμε και χωρίς να του δώσουμε ενέργεια», είναι το μότο της σημερινής Πανσελήνου και σας επηρεάζει ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας. Κρατήστε τις ισορροπίες όπου νιώθετε πως αυτό σας είναι χρήσιμο.

astroguide.gr