20 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 26/05 ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Άρης πλησιάζει τον Δία και η Σελήνη την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού. Ένας πλανητικός συνδυασμός ο οποίος διεγείρει τη φαντασία και οτιδήποτε δημιουργεί ενδεχόμενα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο Ερμής ο οποίος είναι ακόμη ανάδρομος, οπότε καραδοκούν λάθη και παραπλανήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα ένας αέρας αισιοδοξίας χτυπά την πόρτα σας και μπορείτε να αφεθείτε σε κάτι δημιουργικό ή κάτι που βοηθά στην εικόνα και την προβολή σας. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα και αφήστε λίγο τα τρέχοντα στην άκρη.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι γεμίζει την καρδιά σας με όμορφα συναισθήματα. Ωστόσο, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας αυτή την περίοδο μπορεί να σας κάνει να είστε υπερβολική/ός στις δράσεις σας ακόμη και στις σκέψεις σας, κάτι που χρειάζεται προσοχή.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας, σας βοηθά να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ομορφαίνουν τον χώρο γύρω σας μεταφορικά και κυριολεκτικά. Οι δυσκολίες ενδέχεται να είναι παρούσες μέχρι αρχές Ιουνίου ωστόσο τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά, ειδικά σήμερα, για να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ενδέχεται να μπείτε στην διαδικασία να κάνετε παρορμητικές κινήσεις, κάτι που με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο, δεν είναι σοφό. Ειδικά αν πρόκειται για επαγγελματικά ζητήματα, καλό θα είναι να οργανωθείτε σωστά και να προετοιμαστείτε κατάλληλα πριν την όποια δράση σας.

Για τους Λέοντες, πολλές πλανητικές δυναμικές σήμερα είναι υποστηρικτικές για να προβείτε σε δράσεις οι οποίες έχουν έναν πραγματικό σκοπό και στόχο. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και βοηθητικές ιδιαίτερα αν υπάρχει μέσα σε αυτό που θέλετε να κάνετε, το στοιχείο της εξερεύνησης.

Για τους Παρθένους, σήμερα πριν την όποια δράση σας, καλό θα είναι να εξετάσετε αντικειμενικά όλα τα δεδομένα, ακόμη και τις σκέψεις σας. Προσωπικές σας ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια και για να τις ικανοποιήσετε θα πρέπει να οργανωθείτε σωστά.

Για τους Ζυγούς, πολλές πλανητικές δυναμικές βρίσκονται απέναντι από το ζώδιό σας φέρνοντας προσωπικά θέματα, σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και ανεξάρτητα ποίο είναι το εξωτερικό ερέθισμα, εστιάστε σε αυτό που πραγματικά εσείς θέλετε να κάνετε. Λόγω του Ερμή ανάδρομου θα είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις κινήσεις σας ωστόσο μην χαθείτε στις πολλές λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε σε θέση να μπορείτε να λειτουργήσετε όσο περισσότερο αυτόνομα μπορείτε. Είναι αρκετά δημιουργική ημέρα αλλά για να είναι και παραγωγική θα χρειαστεί να στηριχτείτε κυρίως στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες.

Για τους Τοξότες, σήμερα ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας και τα τρέχοντα που είναι ανοιχτά, θα θελήσετε να κάνετε κάτι το οποίο θα σας ευχαριστήσει και θα σας αναζωογονήσει. Εντάξτε το με κάποιον τρόπο μέσα στην ημέρα και μην χαθείτε σε πράγματα και υποχρεώσεις που χρειάζονται πολλή ενέργεια από εσάς.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή ημέρα έχει δυναμική για να κάνετε πράγματα ωστόσο, ειδικά σήμερα, σημασία έχει ο τρόπος που θα τα προσεγγίσετε. Αν πρόκειται για οικογενειακά ή προσωπικά θέματα καλό θα είναι να τα αποφύγετε τελείως, εκτός και αν μπείτε στην διαδικασία να δείτε τα πάντα, πολύ επιφανειακά.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία, οι επαφές και οι συζητήσεις σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε κάτι που σας απασχολεί ή μέσα από νέες ιδέες να δείτε εναλλακτικούς τρόπους μπροστά σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί. Δώστε χώρο στον συνομιλητή σας και γίνετε περισσότερο παρατηρητής στα πράγματα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα σχετικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας και αυτό να σας ηρεμήσει. Ωστόσο, ότι αφορά οικονομικά και αξίες καλό θα είναι να εστιάσετε στις λεπτομέρειες και να μην αφεθείτε στη ροή των καταστάσεων.

astroguide.gr