19 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 25/05 ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού μέχρι 4 Ιουλίου μας δίνει την απαραίτητη ώθηση να ασχοληθούμε με καταστάσεις οι οποίες έχουν μπει σε ρουτίνα. Οι έντονες συγκινήσεις, τα πάθη, η δράση και η κίνηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Άρη στο ζώδιο που κυβερνά, τον Κριό, και θεωρητικά το κίνητρο δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα βαθύ. Φτάνει να υπάρξει η σπίθα για να δώσει ξανά ζωή εκεί που δεν υπάρχει πια ενέργεια. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη δεν φημίζεται για την προσαρμοστικότητά, την υπομονή και τη σύνεση, οπότε θα πρέπει να βάλουμε λίγη περισσότερη ενέργεια προς αυτή τη κατεύθυνση, τουλάχιστον μέχρι αρχές Ιουνίου που ο Ερμής θα είναι ακόμη ανάδρομος. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Άρης στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει κυρίως να εξωτερικεύσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας χωρίς φόβο αλλά με πάθος, στον κόσμο γύρω σας. Να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας και να προχωρήσετε προς την εκπλήρωση επιθυμιών. Μέχρι αρχές Ιουνίου με την ταυτόχρονη ανάδρομη κίνηση του Ερμή μπορεί να υπάρξουν αρχικά κάποια εμπόδια ωστόσο θα έχετε ακόμη ένα μήνα, μέχρι αρχές Ιουλίου που ο Άρης θα είναι στο συγκεκριμένο ζώδιο, να προχωρήσετε πιο εύκολα σχέδια και επιθυμίες.

Για τους Ταύρους, με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού μέχρι αρχές Ιουλίου θα έχετε την δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε κυρίως μέσα σας, τί είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που σας βαραίνουν κυρίως σε ψυχικό επίπεδο ωστόσο καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αρχές Ιουνίου που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής, για να προχωρήσετε σε αποφάσεις και εξωτερικές δράσεις οι οποίες θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας και μην υπερβάλετε.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιο του Κριού σας ωθεί κυρίως να ασχοληθείτε με κοινωνικά θέματα και να δείτε πιο καθαρά τα εσωτερικά σας κίνητρα προς αυτή την κατεύθυνση. Μέχρι αρχές Ιουλίου στο συγκεκριμένο ζώδιο, δίνει την δύναμη, την αποφασιστικότητα και κυρίως την θέληση να δραστηριοποιηθείτε και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, είτε αφορά μικρές είτε μεγαλύτερες ομάδες ανθρώπων.

Για τους Καρκίνους, ανεξάρτητα πως είναι η επαγγελματική σας κατάσταση και οι δραστηριότητες που έχετε αναλάβει αυτή την περίοδο ο Άρης στον Κριό δίνει μια μοναδική ώθηση στον συγκεκριμένο τομέα για ανάπτυξη. Ο Ερμής ταυτόχρονα ανάδρομος μέχρι αρχές Ιουνίου σας βοηθά να κάνετε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις και προσαρμογές και μετά, μέχρι αρχές Ιουλίου που ο Άρης θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα υπάρχει η ώθηση να υλοποιήσετε σχέδια και επαγγελματικούς στόχους. Η οδός δεν είναι εύκολη, με την έννοια πως πιθανά να χρειαστεί πολλή ενέργεια από μέρους σας και μπορεί να μπείτε σε διλλήματα σχετικά. Ωστόσο, θα πρέπει να διεκδικείστε τη θέση που σας αξίζει.

Για τους Λέοντες, ο Άρης στο ζώδιο του Κριού μέχρι αρχές Ιουλίου ανοίγει κυρίως πνευματικούς και νοητικούς δρόμους με την έννοια πως μέσα από την γνώση, τον πειραματισμό και την εξερεύνηση θα έρθετε πιο κοντά με όνειρά σας. Μέχρι αρχές Ιουνίου ο Ερμής θα είναι ακόμη ανάδρομος κάτι το οποίο ενδέχεται να δυσκολέψει το έργο σας. Μην αποθαρρυνθείτε. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και δείξτε την αξία σας.

Για τους Παρθένους, ο Άρης στον Κριό μέχρι αρχές Ιουλίου θα δράσει σε εσάς κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο, δείχνοντάς σας την οδό που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να αποφορτιστείτε από καταστάσεις που δεν είναι πια ευχάριστες και σας βαραίνουν. Η συγκεκριμένη διαδρομή ενδέχεται μέχρι αρχές Ιουνίου που ο Ερμής θα είναι ακόμη ανάδρομος, να σας φαίνεται βουνό ωστόσο μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου ο δρόμος θα είναι πιο βατός και σιγά σιγά «αδειάζοντας» το περιττό φορτίο, θα παίρνετε ικανοποίηση και κουράγιο για να συνεχίσετε. Θα είναι μία περίοδος λυτρωτική για εσάς.

Για τους Ζυγούς, η εναρμόνιση και η ισορροπία είναι ιδιότητες τις οποίες πρεσβεύετε είτε κάνετε κινήσεις συνειδητά είτε ασυνείδητα. Αυτό είναι κάτι το οποίο, η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού, θα σας διδάξει πως δεν είναι πάντα η κατάλληλη οδός να ακολουθήσετε. Μέχρι αρχές Ιουλίου η ώθηση να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο που επιθυμείτε, να περάσετε τα μηνύματά σας και να δει ο κόσμος που σας περιβάλλει τις ικανότητές σας θα είναι ιδιαίτερα έντονος. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, μέχρι αρχές Ιουνίου, μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα ακόμη και πισωγυρίσματα. Ευτυχώς θα έχετε ακόμη ένα μήνα για να μπείτε ξανά στην οδό της επιλογής σας και να κάνετε αυτό που επιθυμείτε, πάντα σεβόμενη/ος τις ιδιαιτερότητες του άλλου, αλλά χωρίς να αφήνετε να μπλοκάρουν την δική σας ανάπτυξη.

Για τους Σκορπιούς, ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης, στο ζώδιο του Κριού, λειτουργεί βοηθητικά προς εσάς, μιας και δεν αφήνει την φλόγα να σβήσει και να βαλτώσετε σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να κάνετε ένα επόμενο βήμα λόγω εξωγενών παραγόντων. Μέχρι αρχές Ιουλίου θα σας δώσει την ώθηση και την ενέργεια να μπορέσετε να αλλάξετε πράγματα κυρίως στην καθημερινή σας ζωή και τις δραστηριότητες μέσα σε αυτή. Η ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Ερμή, μέχρι αρχές Ιουνίου, θα σας βοηθήσει στην αναθεώρηση και αναπροσαρμογή και ίσως να φέρει κάποια εμπόδια ή να σας βάλει σε διλήμματα. Μετά, μέχρι αρχές Ιουλίου, θα μπορέσετε να δράσετε περισσότερο αυτόνομα στο δρόμο της επιλογής σας.

Για τους Τοξότες, αρκετά βοηθητική η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού, ωστόσο ενδέχεται μέχρι αρχές Ιουνίου που ο Ερμής θα είναι ακόμη ανάδρομος να μην μπορείτε να εκφραστείτε όσο θα θέλατε, ακόμη και όσο θα μπορούσατε. Μέχρι αρχές Ιουλίου, ο Άρης στον Κριό θα σας βοηθήσει να δράσετε κατά βούληση, περισσότερο αυτόνομα και να βρίσκετε δημιουργικές διεξόδους την στιγμή που αρχίζετε να βαριόσαστε με τις καταστάσεις. Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για να κυνηγήσετε τα όνειρά και τις επιθυμίες σας.

Για τους Αιγόκερους, οι παρορμητικές δράσεις χωρίς στοχευμένη οδό και χωρίς να γνωρίζετε το αποτέλεσμα 100% δεν είναι το φόρτε σας και πιθανά η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού να σας ωθεί να δράσετε χωρίς να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για την πορεία ή για το αποτέλεσμα. Μέχρι αρχές Ιουνίου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή, ενδέχεται να δυσκολέψει τα πράγματα ή να νιώσετε έξω από τα νερά σας, κάτι που θα πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα. Ωστόσο, είναι αλήθεια, πως μέχρι αρχές Ιουλίου με τον Άρη στον Κριό, θα μπορέσετε να δείτε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, πιο ανάλαφρη και με λιγότερα πρέπει, τα οποία νιώθετε εκ φύσεως την υποχρέωση να ακολουθήσετε πάση θυσία.

Για τους Υδροχόους, η ενέργεια του Άρη στον Κριό μέχρι αρχές Ιουλίου στοχεύει στο να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με το άμεσο περιβάλλον σας πιο ελεύθερα και με περισσότερο ενθουσιασμό. Ωστόσο, η ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδέχεται να σας κάνει περισσότερο βιαστικούς ή να μην είστε σε θέση να μπορέσετε να υπολογίσετε όλα τα δεδομένα, οπότε καλό θα είναι είστε προσεκτική/ός. Προσοχή σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα και στις μετακινήσεις σας.

Για τους Ιχθύες, η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού σας φέρνει σε επαφή κυρίως με αρχές, αξίες, οικονομικά, κτήσεις και ότι είναι πολύτιμο στο σήμερα της ζωή σας. Μέχρι αρχές Ιουλίου, ταυτόχρονα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι αρχές Ιουνίου, έχετε την πολυτέλεια να δείτε ξανά καταστάσεις που συνδέονται με τους παραπάνω τομείς με διαφορετικό μάτι και να προβείτε σε απαραίτητες αλλαγές, μέσα από τις οποίες, θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.

astroguide.gr