3 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ 24/01 ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΜΕΧΡΙ 6/3 ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΣΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Άρης μπήκε στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα μείνει μέχρι 6 Μαρτίου. Ο Άρης στο συγκεκριμένο ζώδιο θα μας βοηθήσει να θέσουμε πιο στοχευμένους στόχους και να προσανατολιστούμε καλύτερα προς αυτούς. Θα μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε πότε είναι χρήσιμο να κάνουμε το επόμενο βήμα για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε με το μικρότερο κόστος. Επίσης, θα μας βοηθήσει να έχουμε καλύτερη αίσθηση του χρόνου ώστε να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί χωρίς να αναλωθούμε σε άσκοπες συζητήσεις ή κινήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με τον Άρη στον Αιγόκερω σας δίνεται η ευκαιρία μέχρι αρχές Μαρτίου να βελτιώσετε καταστάσεις και δεδομένα που υπάρχουν στο σήμερα κυρίως στους τομείς της καριέρας και της εργασία σας. Η ενέργεια και η ώθηση είναι δυνατή και σταθερή ώστε να μπορέσετε να τοποθετηθείτε καλύτερα στους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Ταύρους, ευνοϊκή η θέση του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς ο οποίος θα αναζωοπυρώσει την δημιουργική σας φλόγα κυρίως για απτές απολαβές. Μέχρι αρχές Μαρτίου θα υπάρχει η απαραίτητη ώθηση από μέσα σας, νιώθοντας περισσότερο δυνατή/ός, να μπορέσετε να οραματιστείτε το μέλλον σας και να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στον Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου θα σας βοηθήσει να λύσετε κυρίως προσωπικά σας ζητήματα, τα οποία με κάποιον τρόπο λειτουργούν ανασταλτικά στην πορεία και προσωπικής σας εξέλιξη. Δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος αλλά σίγουρα θα είναι λυτρωτική και θα έχετε το απαιτούμενο σθένος να προχωρήσετε τα βήματά σας με ασφάλεια.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα βρίσκεται απέναντί σας μέχρι αρχές Μαρτίου αναμοχλεύοντας ζητήματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας και γενικότερα τις σχέσεις κάθε είδους. Η κινητοποίηση θα είναι έντονη και θα σας κατευθύνει έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε συνδέσεις πιο σταθερές, αναλαμβάνοντας ευθύνες τις οποίες όχι μόνο μπορείτε να αντέξετε αλλά και να μπορέσετε να φέρετε απτά και δομημένα αποτελέσματα.

Για τους Λέοντες, σε καθημερινές δραστηριότητες και εργασιακά θέματα στοχεύει η δυναμική του Άρη στον Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου για εσάς. Μια θέση η οποία θα σας δώσει το πλεονέκτημα να μπορέσετε να δουλέψετε δομημένα και σταθερά προς το αποτέλεσμα που προσδοκάτε, πατώντας γερά στο έδαφος.

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή η θέση του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς μέχρι αρχές Μαρτίου, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση για δημιουργική έκφραση. Αυτή τη φορά, προς δραστηριότητες οι οποίες όχι μόνο θα μπορείτε να φέρετε εις πέρας, ολοκληρώνοντάς τες, αλλά κυρίως θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας γεμίζει, σας ολοκληρώνει, σας ανανεώνει και σας ζωντανεύει ξανά με κάποιον τρόπο.

Για τους Ζυγούς, μπορεί οι αλλαγές να μην είναι το φόρτε σας αλλά η δυναμική του Άρη στον Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου υπόσχεται πως δεν θα πλήξετε. Πάρτε τα ηνία όπου χρειάζεται και δείτε ξανά ζητήματα με το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή με στόχο να πάρετε ικανοποίηση και την πλήρη κυριότητα της ζωής σας.

Για τους Σκορπιούς, ο Άρης στον Αιγόκερω θα δώσει την δυναμική του κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα και θα επιταχύνει τις σκέψεις σας. Μέχρι αρχές Μαρτίου, ενδιαφέρουσες ιδέες πέφτουν στο τραπέζι και σας δίνεται η εύνοια να είστε πιο σταθερή/ός και περισσότερο αποτελεσματική/ός σε όλους τους τύπους συναλλαγών σας. Νέοι άνθρωποι ή άτομα από το παρελθόν έρχονται υποστηριχτικά.

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει μέχρι αρχές Μαρτίου με μεγαλύτερη δυναμική και αντοχή να εστιάσετε την προσοχή σας σε ότι μπορεί να σας φέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε συναισθηματικό ή/και υλικό επίπεδο. Να σκεφτείτε ώριμα, γειωμένους και αποτελεσματικούς τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση.

Για τους Αιγόκερους, με τον Άρη στο ζώδιο σας είναι ευκαιρία μέχρι αρχές Μαρτίου να επωφεληθείτε από την δυναμική του και να βγείτε μπροστά σε ότι πρεσβεύετε. Είστε σε θέση όχι μόνο να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν αλλά και να στηρίξετε με απτά αποτελέσματα οτιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα και αυτοεκτίμησή σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται, με αποφασιστικότητα και αφήσετε το στίγμα σας μέσα από τα έργα σας.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης στον Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου θα σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να μπορείτε να κινήστε περισσότερο ευέλικτα και ελεύθερα. Εσωτερικές διεργασίες θα λάβουν χώρα και σίγουρα να χρειαστεί και εσείς να επενδύσετε χρόνο για τον εαυτό σας ωστόσο, είναι σίγουρο πως θα είναι μια διαδικασία λυτρωτική και αναγεννησιακή.

Για τους Ιχθύες, σε κοινωνικά θέματα φέρνει κινητικότητα η δυναμική του Άρη στον Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου. Κάποια όνειρά σας ή ένα όραμα που έχετε μπορεί να πάρει σάρκα και οστά με την βοήθεια φίλων, συνεργατών ή άτομα τα οποία ανήκετε σε μια ομάδα που έχετε μία εργασία από κοινού. Το σίγουρο είναι πως δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντές σας με μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια.

astroguide.gr