29 Ιουνίου, 2022

ΖΩΔΙΑ 23/05 ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Ερμής ανάδρομος μπήκε ξανά στο ζώδιο του Ταύρου αναμοχλεύοντας μέχρι αρχές Ιουνίου ζητήματα που αφορούν αξίες, πεποιθήσεις, σχέσεις και οικονομικά. Η Σελήνη στους Ιχθύες ζητά να έρθουμε σε επαφή με πιο ανάλαφρες και ρομαντικές αποχρώσεις. Ο Άρης μπαίνει σε κενό πορείας ζητώντας να εξετάσουμε εκ νέου στόχους και επιθυμίες. Όλα τα έχει ο μπαξές σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με θέματα που σχετίζονται κυρίως με οικονομικά και γενικότερα με ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Οι παρορμητικές κινήσεις οι οποίες προέρχονται μόνο από την επιθυμία σας, δεν θα λειτουργήσουν βοηθητικά στο αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε.

Για τους Ταύρους, Ο Ερμής σήμερα ανάδρομος μπαίνει ξανά στο ζώδιό σας φέρνοντας μαζί και ζητήματα τα οποία είναι ακόμη ανοιχτά και για κάποιον λόγο χρειάζεται να κλείσουν. Μην εκπλαγείτε αν έρθουν καταστάσεις τις οποίες είχατε αφήσει στην άκρη. Μέχρι αρχές Ιουνίου θα πρέπει να ταξινομηθούν και τακτοποιηθούν.

Για τους Διδύμους, σκέψεις από το παρελθόν έρχονται και θα πρέπει να τις ταξινομήσετε κατάλληλα ώστε να μην πάρουν ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας. Θέστε χρονοδιαγράμματα και ξεκουράστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις και πράγματα τα οποία δεν οδηγούν πουθενά στην παρούσα φάση.

Για τους Καρκίνους, σήμερα είναι σημαντικό να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο που θέλετε και όχι με τον τρόπο που σας επιβάλλουν οι καταστάσεις. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, πάρτε τον χρόνο σας και οργανωθείτε κατάλληλα πριν την όποια εκ νέου κίνηση αποφασίσετε να κάνετε.

Για τους Λέοντες, ενδέχεται σήμερα να νιώθετε πως οι καταστάσεις τρέχουν και πρέπει να τις προλάβετε ή πως η δική σας ενέργεια δεν είναι αρκετή για όλα όσα πρέπει να κάνετε. Καλό θα είναι να μην πιεστείτε και να πάρετε το χρόνο σας ώστε να αποφύγετε λάθη.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη σήμερα απέναντι σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με σχέσεις ή/και συνεργασίες ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας. Καλό θα είναι να μην δώσετε περισσότερη ενέργεια από αυτή που εσείς θέλετε και μην αφήσετε τις καταστάσεις να σας παρασύρουν.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα ήταν πρέπον να δώσετε ενέργεια σε κάτι που πραγματικά μπορεί να σας αναζωογονήσει χωρίς να χρειαστεί να επενδύσετε πολλή ενέργεια. Προχωρήστε το πρόγραμμά σας με ηρεμία και κυρίως σεβόμενη/ος τις ανάγκες σας, σωματικές και ψυχικές.

Για τους Σκορπιούς, θεωρητικά η Σελήνη στους Ιχθύες λειτουργεί καταπραϋντικά σε εσάς μιας και ανήκετε στο ίδιο Στοιχείο, του Νερού, ωστόσο λόγω των Εκλείψεων που σας επηρέασαν και σας επηρεάζουν ακόμη άμεσα καθώς και τον Ερμή ανάδρομο που ήρθε πάλι απέναντί σας, καλό θα είναι να πάρετε όσο χρόνο χρειάζεστε και είναι απαραίτητος για να οργανώσετε τις σκέψεις και κατ’ επέκταση τις δράσεις σας.

Για τους Τοξότες, δυσκολίες μπορεί να έρθουν σήμερα σε θέματα που σχετίζονται με τα προσωπικά σας, το σπίτι ή την οικογένεια. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για πολλές συζητήσεις. Λειτουργείστε ευέλικτά και με κατανόηση.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να βοηθήσει στα σχέδιά σας αλλά θα πρέπει να γίνει με ευαισθησία και ιδιαίτερη ευελιξία όπου βλέπετε πως χρειάζεται. Καλό θα είναι επίσης να μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να οδηγούν σήμερα τις δράσεις σας. Λειτουργείστε πιο προσεκτικά και επιφυλακτικά.

Για τους Υδροχόους, σήμερα είναι μια ημέρα κατά την οποία καλό θα είναι να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός αξίες και οικονομικά. Θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής αντιμετωπίστε τα με τακτ και ευέλικτή στάση. Αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις συζητήσεις.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να σας μεταφέρει σε ονειρικούς κόσμους σήμερα ωστόσο θα πρέπει να έχετε και τα μάτια σας ανοιχτά αν πρόκειται για σημαντικές ενέργειες. Αν πρόκειται να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα είναι μια χαρά. Αν όμως χρειάζεται να κάνετε σημαντικές δράσεις, καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός.

astroguide.gr