28 Μαρτίου, 2024

Ζώδια 22/12 Ήλιος στον Αιγόκερω – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερω τις επόμενες 30 ημέρες, θα σας δοθεί η απαραίτητη ενέργεια για να ολοκληρώσετε εργασίες και υποχρεώσεις που τρέχουν ή που έχουν μείνει πίσω. Το ηθικό σας αναπτερώνεται και συνδυάζοντας τα όρια με το σεβασμό και την υπευθυνότητα θα μπορέσετε να κατευθύνετε, να οργανώσετε και να διαχειριστείτε καλύτερα τα πράγματα, τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω συμπίπτει με το Χειμερινό ηλιοστάσιο. Αρχίζοντας το φως να μεγαλώνει γεννιούνται νέες ιδέες και δίνεται η απαιτούμενη ώθηση να ακολουθήσετε μία διαδρομή προς ένα στόχο εξ’ ολοκλήρου προσωπικό και φιλόδοξο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω θα είναι ευκολότερο να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας και σχετίζονται κυρίως με τη καριέρα σας ή/και ένα στόχο που έχετε βάλει αυτή τη στιγμή να πετύχετε. Η προσωπική ευθύνη και η δημιουργία σταθερότητας και δομής θα είναι από τους κύριους σκοπούς για τις επόμενες 30 ημέρες και νέες ιδέες έρχονται υποστηρικτικά για να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα περισσότερο σταθερό μέλλον. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης είναι ακόμη ανάδρομος, οπότε ότι κάνετε θα πρέπει να το εξετάζετε πολύ σχολαστικά.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στον Αιγόκερω για τις επόμενες 30 ημέρες θα σας βοηθά να δώσετε σχήμα, δομή και σταθερές βάσεις σε σχέδια που έχετε στο μυαλό σας το τελευταίο διάστημα. Για εσάς ο συγκεκριμένος Ηλιακός μήνας είναι ιδιαίτερα ευεργετικός και θα μπορέσετε με αποφασιστικότητα, σταθερότητα και οριοθέτηση να πάρετε τον έλεγχο καταστάσεων οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί αντικειμενικά να προχωρήσει και μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε πράγματα τα οποία σας δίνουν εφήμερη ικανοποίηση.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω θα φωτίσει περιοχές της ζωής σας οι οποίες συνδέονται με βαθύτερες φιλοδοξίες, όνειρα και προσδοκίες. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει μόνο από καταστάσεις οι οποίες λειτουργούν με όρια και πειθαρχεία γιαυτό ασχοληθείτε με ότι έχει δομή και αντικειμενικά περιθώρια βελτίωσης. Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες άλλα άτομα, πιθανών και ομάδες, μπορούν να σας στηρίξουν εσάς και τα σχέδιά σας, αρκεί να πιστέψετε εσείς η/ο ίδια/ος σε αυτά και στις δυνατότητές σας να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει.

Για τους Καρκίνους, τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα φωτίσει ο Ήλιος στον Αιγόκερω μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Αν καταφέρετε να σταθείτε με σταθερότητα και με αίσθηση ευθύνης απέναντι σε ζητήματα που προκύπτουν στους συγκεκριμένους τομείς, είναι σίγουρο πως θα βοηθηθείτε είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η ανάγκη να δείξετε στο κόσμο γύρω σας τις ικανότητες, τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας θα οδηγεί τα βήματά σας.

Για τους Λέοντες, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω η παραγωγή ενέργειας θα είναι ισχυρή, καθοριστική και θα λειτουργήσει ευνοϊκά κυρίως σε ζητήματα που είναι ανοιχτά στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες η κούραση δεν θα λείψει και ίσως να χρειαστεί να ενεργοποιήσετε αποθέματα ενέργειες είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο αλλά είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Η χαρά της επίτευξης θα είναι ανάλογη των προσπαθειών σας.

Για τους Παρθένους, ιδιαίτερα ευεργετική η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς δίνοντας ευκαιρίες για νέα εγχειρήματα και προσωπικές επιτεύξεις. Για τις επόμενες 30 ημέρες επιλέξτε έναν τομέα στον οποίο θέλετε να υπάρξει ανάπτυξη και επενδύστε την ενέργειά σας. Η σταθερότητα, ο σωστός συντονισμός και η ισχυρή θέλησή σας μπορούν πραγματικά να σας φέρουν κοντά σε στόχους και να πάρετε ικανοποίηση. Επίσης, κάτι μπορεί να αλλάξει και σε σχέση με την εικόνα σας. Δώστε τη πρέπουσα σημασία και κάντε δημιουργικά βήματα μπροστά.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω θα φωτίσει ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη προσωπική σας ζωή, το σπίτι και τις παγιωμένες γενικότερα καταστάσεις της ζωής σας. Πολλά αλλάζουν το τελευταίο διάστημα και θα πρέπει να κάνετε ακόμη κάποια σταθερά βήματα μπροστά. Αν δεν είναι σας είναι εύκολο, θα μπορούσατε να ανατρέξετε στα βασικά και να ξεκινήσετε από τις αρχικές σας αξίες. Είναι σημαντικό να οργανωθείτε κατάλληλα, να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ενήλικο τρόπο ωστόσο προσθέτοντας τη μαεστρία και τη διπλωματία που εκ φύσεως διαθέτετε.

Για τους Σκορπιούς, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερω τις επόμενες 30 ημέρες δίνονται ευκαιρίες σε επικοινωνιακά ζητήματα, συζητήσεις και συναναστροφές επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός και να δείξετε τη διαθεσιμότητά σας εκεί που βλέπετε πως υπάρχει κοινό όφελος. Μοιραστείτε τις ιδέες σας και οποιαδήποτε σκέψη μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους κοντά σας να έχουν οφέλη από συγκεκριμένες δράσεις. Επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας δώσει τα απαραίτητα εργαλεία για να δουλέψετε προς μια κατεύθυνση καθολικά δημιουργική. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να έρθετε σε επαφή με την αυτοεκτίμησή σας, να προσπαθήσετε να είστε γειωμένη/ος και να στοχεύσετε προς στόχους οι οποίοι μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε περισσότερο ασφαλής. Λίγα λόγια και πολλή δουλειά.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας σηματοδοτεί την Ηλιακή σας επιστροφή και την προσωπική σας Πρωτοχρονιά. Η ανάγκη να δράσετε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε θα ενταθεί και ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την αυτό-έκφραση θα πάρουν το πρώτο λόγο. Κινηθείτε σε μια οδό η οποία θα σας ευεργετήσει σε συλλογικό επίπεδο και θα μπορέσετε να δείξετε στο κόσμο γύρω σας, μέσα από τη προσωπική εργασία σας, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Είναι σίγουρο πως θα λάβετε τον ανάλογο σεβασμό.

Για τους Υδροχόους, να βάλετε σε τάξη πολλά πράγματα και σκέψεις θα σας βοηθήσει ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω μιας και θα φωτίζει για τις επόμενες 30 ημέρες κρυφές πτυχές της ψυχής σας. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να κάνετε από μέρους σας είναι να είστε ανοιχτή/ός σε ότι προκύπτει και να θυμάστε πως τα ενήλικα όρια και το πλαίσιο είναι απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας αυτή τη περίοδο. Ασχοληθείτε πρωτίστως με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Για τους Ιχθύες, ευκαιρίες να γειώσετε επιθυμίες και όνειρα θα προκύψουν μέσα στις επόμενες 30 ημέρες με τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερω μιας και κινητοποιήσει με τη δυναμική του κυρίως την κοινωνικότητά σας. Ευκαιρίες από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε τα μέγιστα θα προκύψουν και εσείς θα πρέπει να επενδύσετε την ενέργειά σας σε ότι παραγωγικό υπάρχει στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Οποιαδήποτε συνεργασία σας οδηγεί σε μια από κοινού επίτευξη, ευνοείται.

astroguide.gr