13 Ιουλίου, 2024

Ζώδια 22/01 Λειτουργείστε με απόλυτη αντικειμενικότητα – Αναλυτικές προβλέψεις σε κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων απέναντι από την Αφροδίτη σήμερα και σε δυσαρμονική σχέση με τον Ποσειδώνα. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να λειτουργείτε με απόλυτη αντικειμενικότητα και λογική σκέψη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μέχρι το βράδυ δίνονται ευκαιρίες να συζητήσετε και να επεκτείνετε ιδέες και σκέψεις με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό εγχείρημα. Δώστε χώρο σε ότι έχει αξία για εσάς ακόμη και αν χρειαστεί να κάνετε ένα είδος αναπροσαρμογής ή υποχώρησης.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας αλλά θα πρέπει να το κάνετε με ευαισθησία και χάρη. Τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας και να συνδεθείτε με τους ανθρώπους που αισθάνεστε οικεία.

Για τους Διδύμους, μέχρι το βράδυ η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να κάνετε δράσεις οι οποίες στοχεύουν περισσότερο εξωτερικά. Από αργά το βράδυ και μετά οι σκέψεις περιορίζονται σε ότι είναι σημαντικό για εσάς εσωτερικά, ερχόμενη/ος σε επαφή με περισσότερο προσωπικές ανάγκες.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας αργά το βράδυ αλλάζοντας το σκηνικό των τελευταίων ημερών. Η ανάγκη να ακουστείτε και να πάρετε ικανοποίηση μέσα από τις προσωπικές σας σχέσεις έρχεται στο προσκήνιο αλλά θα πρέπει πρώτα να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια λογική σειρά.

Για τους Λέοντες, μέχρι το βράδυ ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να προχωρήσουν κυρίως με συνεργασία. Προσπαθήστε να δώσετε χρόνο σε ότι ποθεί η καρδιά σας και ξεκουραστείτε από περιττές σκέψεις.

Για τους Παρθένους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας σπρώχνουν προς διάφορες κατευθύνσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι ακόμη και αντίθετες. Από το βράδυ και μετά το σκηνικό αλλάζει και μπορείτε να χαλαρώσετε σε μια κατάσταση της αρεσκείας σας.

Για τους Ζυγούς, ότι προγραμματίσετε να κάνετε σήμερα καλό θα είναι να είναι καλά οργανωμένο. Θα είναι δυσκολότερο να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας και πιθανά λόγω κούρασης να αποζητάτε μία κατάσταση περισσότερο βατή και χαλαρή αν δεν έχετε οργανωθεί με τον καταλληλότερο τρόπο.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ο νους σας ταξιδεύει σε μέρη τα οποία η ομορφιά και η χάρη δίνουν τις ομορφότερες αποχρώσεις. Προσπαθήστε να είστε σε επαφή με τις αξίες και τα πιστεύω σας.

Για τους Τοξότες, σχέσεις και συνεργασίες είναι στην πρώτη γραμμή τις τελευταίες ημέρες. Καλό θα είναι να οργανωθείτε σωστά και κατάλληλα για την κάθε περίπτωση. Το βράδυ χαλαρώστε και ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, πείτε τις απόψεις σας, μεταφέρετε τα μηνύματά σας και ελάτε κοντά με ανθρώπους που νιώθετε οικεία και όμορφα. Είναι σημαντικό να αισθανθείτε άνετα στο περιβάλλον που βρίσκεστε.

Για τους Υδροχόους, ένα εργασιακό θέμα ενδέχεται να παίρνει χρόνο και ενέργεια τις τελευταίες ημέρες. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να σταθείτε σε αντικειμενικές βάσεις και κριτήρια, ειδικά όσο προχωρά η ημέρα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή και να κατανοήσετε καλύτερα τα δεδομένα που υπάρχουν σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί αυτή τη περίοδο. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι είναι ανοιχτό και θέλει αρκετή σκέψη.

astroguide.gr