28 Μαρτίου, 2024

Ζώδια 20/02 Νέα Σελήνη στους Ιχθύες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στο ζώδιο των Ιχθύων. Η παρουσία του Κρόνου είναι έντονα ενεργή βάζοντας φρένο σε ότι αντικειμενικά δεν είναι ωφέλιμο για εσάς. Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο χρωματίζει τις επόμενες 28 ημέρες δίνοντάς σας την ευκαιρία να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά σε ένα όραμα, σε κάτι που αγαπάτε και σας αρέσει να φροντίζετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ενθάρρυνση και η παρότρυνση θα υπάρχουν με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες για τις επόμενες 28 ημέρες. Αυτό το οποίο χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις και να υπάρξει η απαραίτητη οργάνωση πριν την όποια δράση αποφασίσετε να κάνετε μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σας φέρνει στο επίκεντρο των κοινωνικών δραστηριοτήτων και εξελίξεων. Υποστηρικτικά το υπόλοιπο δυναμικό σας ωθεί να δράσετε προς τη κατεύθυνση της επιλογής σας πάντα έχοντας στραμμένη τη προσοχή σας στο στόχο που πρέπει να κερδηθεί.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικούς στόχους και επιθυμίες ενεργοποιεί η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες για τις επόμενες 28 ημέρες. Δημιουργικά ενδεχόμενα τα οποία μπορούν να προχωρήσουν και να πάρετε ικανοποίηση αρκεί να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και να σταθείτε στη μεγάλη εικόνα. Μην αφήσετε ψυχικές φορτίσεις ή άλλους ανθρώπους να σας κρατήσουν μακρυά από αυτό που επιθυμείτε.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σας βοηθά και σας ωθεί να δείτε τις καταστάσεις με μία φιλοσοφική προσέγγιση. Να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη από συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Εμβαθύνετε και οριοθετήστε ότι μπορεί να αναπτυχθεί.

Για τους Λέοντες, μαζί με την Νέα Σελήνη τους Ιχθύες έρχονται και αλλαγές οι οποίες σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε ακόμη περισσότερο με τα τρέχοντα, την εργασία σας ή μια δραστηριότητα η οποία ανήκει στη καθημερινή σας ρουτίνα. Η μεταμόρφωση και ο ανασχηματισμός θα είναι το αποτέλεσμα των αλλαγών και οι ανταμοιβές θα είναι ανάλογες της δυναμικής που θα βάλετε.

Για τους Παρθένους, μπορεί ο δρόμος με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα στη παρούσα φάση λόγω των υπόλοιπων δυναμικών ωστόσο εξαρτάται από εσάς πως θα το χειριστείτε. Σε προσωπικό επίπεδο σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο μέσα στις επόμενες 28 ημέρες και εσείς θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας.

Για τους Ζυγούς, έναν αέρα αναζωογόνησης σας δίνει την ευκαιρία να φέρετε στη καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες. Νέες ιδέες μπορείτε να τις εμπεριέχετε δημιουργικά οι οποίες θα σας ηρεμήσουν και θα σας γαληνέψουν. Αφήστε προσωπικά ζητήματα λίγο στην άκρη ώστε να υπάρξει ο χρόνος να φανεί η ίδια η δυναμική και εξέλιξή τους πριν την όποια δράση από εσάς.

Για τους Σκορπιούς, νέους τρόπους σύνδεσης με το περιβάλλον σας φέρνει η Νέα Σελήνη μέσα στις επόμενες 28 ημέρες και ευκαιρίες να πάρετε χαρά μέσα από αυτές. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με ευαισθησία και δώστε τη δυναμική σας σε εγχειρήματα που όχι μόνο έχουν περιθώριο εξέλιξης αλλά σας γεμίζουν ταυτόχρονα με ενέργεια.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι ή/και την οικογένεια. Θα δοθεί η ευκαιρία να κάνετε αλλαγές και να τροποποιήσετε πράγματα ώστε να έχετε μεγαλύτερη, εκτός των άλλων, ελευθερία κινήσεων.

Για τους Αιγόκερους, σε επικοινωνιακά ζητήματα και σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σας εστιάζει τη δυναμική της η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, φέρνοντάς σας πιο κοντά με ότι μπορεί όχι μόνο να σας βοηθήσει αλλά κυρίως να σας γαληνέψει. Η διαίσθησή σας θα είναι έντονη τις επόμενες 28 ημέρες γιαυτό εμπιστευτείτε την και αφήστε την να είναι αρωγός στις αποφάσεις και δράσεις σας.

Για τους Υδροχόους, με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες οι αξίες σας έρχονται στη πρώτη γραμμή, είτε αφορά οικονομικά είτε συναισθηματικά θέματα. Θα σας δοθεί ο απαραίτητος χρόνος και οι ευκαιρίες να αξιολογήσετε τις καταστάσεις και να δράσετε προς τη κατεύθυνση η οποία σας κάνει να αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια. Με το χέρι στην καρδιά οι δράσεις σας.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει τα χρώματα και τα πινέλα να δημιουργήσετε τα δικά σας όνειρα και προσδοκίες. Το άνοιγμα που θα σας κάνει μέσα στις επόμενες 28 ημέρες είναι θαυμαστό αρκεί να μπορέσετε ταυτόχρονα να τοποθετήσετε αυτές τις νέες ιδέες και εμπνεύσεις σε ένα δημιουργικό πλαίσιο, χωρίς να σπαταληθείτε.

astroguide.gr