16 Απριλίου, 2024

Ζώδια 19/12 Δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε πώς νιώθετε με τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας και να κάνετε απολογισμούς. Η ανάγκη να ασχοληθείτε μόνο με ότι έχει πραγματική αξία για εσάς θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα εστιάστε σε ότι αντικειμενικά μπορείτε να κάνετε και δώστε τη δυναμική σας χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Κοιτάξτε πίσω μόνο αν κάτι αξίζει το κόπο και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Για τους Ταύρους, με θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ασφάλεια ασχολείστε σήμερα και με ότι μπορεί να τακτοποιηθεί απλά και γρήγορα. Σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα σας βοηθήσουν να επανατοποθετηθείτε πάνω στις συνεργασίες σας.

Για τους Διδύμους, μία νέα προσέγγιση μπορεί να γίνει σήμερα πάνω σε ένα θέμα που σχετίζεται είτε με την εργασία σας είτε με τον ίδιο τον εργασιακό σας χώρο. Ένα είδος αναγέννησης μπορεί εύκολα να λάβει χώρα αν το επιθυμείτε και εσείς.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αν καταφέρετε να προσαρμόσετε τις επιθυμίες σας σε αντικειμενικά όρια και έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες μπορείτε να πάρετε χαρά και ικανοποίηση. Είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και να αφουγκραστείτε τη κάθε στιγμή.

Για τους Λέοντες, ένα είδος εκκαθάρισης μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή για κάτι που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής είναι κινητοποιημένα και χρειάζεται να τα δείτε με ιδιαίτερη προσοχή και αποδοχή.

Για τους Παρθένους, σήμερα υπάρχει η τάση η επικοινωνία να είναι ιδιαίτερα βαθιά και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό ή κακό. Μπορείτε να εκφραστείτε μέσα από τη καρδιά σας αλλά μπορεί και να ειπωθούν λόγια τα οποία μια άλλη στιγμή θα τα είχατε φιλτράρει καλύτερα.

Για τους Ζυγούς, βαθύτερες επιθυμίες και πεποιθήσεις έρχονται στην επιφάνεια για να τις εκτιμήσετε ανάλογα τη περίσταση. Να δείτε ποίες από αυτές είναι πραγματικά αληθινές και εξυπηρετούν σκοπούς ζωής και ποίες μπορεί να μπλοκάρουν την εξέλιξή σας αντί να την ωθούν προς τα μπροστά.

Για τους Σκορπιούς, η ημέρα είναι όλη δική σας μιας και η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας και σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με προσωπικές ανάγκες και όνειρα. Στοχεύστε προς εκεί που επιθυμείτε και είναι σίγουρο πως με τη δύναμη της θέλησής σας θα καταφέρετε τα ακατόρθωτα.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα διαισθητική ημέρα για εσάς και μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία απ’ ότι μία άλλη στιγμή να διακρίνετε τι είναι σωστό και τί λάθος ή αν βρίσκεστε ή όχι σε μια πορεία η οποία μπορεί να σας φέρει ικανοποίηση. Να αντιληφθείτε οτιδήποτε κρύβεται πίσω από την εξωτερική εικόνα.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προσπαθήστε να μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες ειδικά αν σχετίζονται με άλλους ανθρώπους, συνεργασίες και ομάδες ατόμων. Μπορείτε εύκολα αυτή τη στιγμή να δείξετε τα ταλέντα σας και να δημιουργήσετε καλές εντυπώσεις.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ζωντανεύει παρόλο που μπορεί να νιώθετε μια σχετική κούραση. Είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ή να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά οτιδήποτε έχει δομή και περιθώριο βελτίωσης.

Για τους Ιχθύες, νέες ιδέες έρχονται είτε με τη μορφή εμπνεύσεων είτε από άλλους ανθρώπους μέσω συζητήσεων που θα έχετε. Αφουγκραστείτε ότι προκύπτει σήμερα και μην απορρίψετε κάποια ιδέα, πριν την σκεφτείτε πάρα πολύ καλά.

astroguide.gr