29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια 17/11 Ερμής στον τοξότη μέχρι 6 Δεκεμβρίου – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι αρχές Δεκεμβρίου δίνοντας φτερά στις σκέψεις σας. Το μυαλό με τον Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο λειτουργεί με γρήγορους ρυθμούς και αισιόδοξη τάση. Ιδιότητες χρήσιμες τη περίοδο που διανύουμε ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορείτε να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες χάνοντας σημαντικές έννοιες και πληροφορίες. Συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές θα υπάρξει μέχρι 6 Δεκεμβρίου μια περίοδος συνειδητοποιήσεων αλλά και μια περίοδος αναζωογόνησης μιας και θα μπορείτε εστιάζετε μόνο σε ότι είναι ενδιαφέρον, στεκόμενη/ος στη δημιουργική και επεκτατική του πλευρά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα όρια και η πειθαρχία δεν είναι εκ φύσεως στην ιδιοσυγκρασία σας και σίγουρα δεν θα τα βάλει ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι αρχές Δεκεμβρίου. Ο κίνδυνος να μεγαλοποιήσετε κάτι που είναι μπροστά σας ή να κάνετε μεγαλόπρεπες σκέψεις χωρίς απόλυτη αντικειμενικότητα είναι υπαρκτός ωστόσο θα είναι μια περίοδος κατά την οποία θα μπορέσετε να ταξιδέψετε, να εξερευνήσετε νέα εδάφη και να ενοποιήσετε πράγματα και καταστάσεις με μεγαλύτερη ευκολία.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από ένα νέο διαφορετικό πρίσμα μέχρι αρχές Δεκεμβρίου. Θα λειτουργήσει υποστηρικτικά κυρίως σε ψυχικό επίπεδο βοηθώντας σας να αναζωογονηθείτε μέσα από δραστηριότητες οι οποίες σας εκφράζουν καλύτερα και θα «ελαφρύνει» το βάρος που μπορεί να νιώθετε επιπλέον στους ώμους σας αυτή τη περίοδο. Λύσεις έρχονται σε ζητήματα που σας απασχολούν ακόμη και αλλάζοντας κατεύθυνση όπου βλέπετε πως δεν υπάρχει αντικειμενικότητα και ρεαλισμός.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη θα κινηθεί απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι αρχές Δεκεμβρίου βάζοντάς σας στη διαδικασία να πιστέψετε σε κάτι δημιουργικό το οποίο θα φέρει νέα ενδεχόμενα στη ζωή σας. Σχέσεις και συνεργασίες θα μπορέσετε τη συγκεκριμένη περίοδο να τις δείτε από μια νέα διαφορετική σκοπιά πιο αισιόδοξη. Θα νιώσετε πως τίποτα δεν πρέπει να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σας και με αισιόδοξη τάση θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με αυτό που μπορεί να βοηθήσει στη προβολή και την εικόνα σας προς τα έξω.

Για τους Καρκίνους, η τύχη βοηθά τους τολμηρούς κάτι που θα ενθαρρύνει ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη ωστόσο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δεδομένα θα χρειαστεί να κάνετε δεύτερες σκέψεις πριν πάρετε την όποια τελική απόφαση. Μέχρι αρχές Δεκεμβρίου θα σας δοθεί απλόχερα η ευκαιρία να συνδυάσετε το διπλωματικό σας ταλέντο με την ευελιξία και να προχωρήσετε ζητήματα που τρέχουν στη καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία ακόμη και να δεν έχετε το πλήρη έλεγχο. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας αλλά μην ξεχνάτε πως θα πρέπει να κινηθείτε πάνω σε ρεαλιστικά δεδομένα.

Για τους Λέοντες, η ενέργεια του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική μέχρι αρχές Δεκεμβρίου για εσάς αρκεί να εστιάσετε σε ένα δημιουργικό ενδεχόμενο και να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε άσκοπες κινήσεις. Η σταθερότητά σας συνδυαστικά με το φλογερό σας ταπεραμέντο, τη σκληρή δουλειά, την υπομονή και τη προθυμία σας είναι σίγουρο πως θα φέρουν τα αποτελέσματα που προσδοκάτε και θα αναζωογονηθείτε σε πολλά επίπεδα.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την προσωπική σας ζωή. Η θέλησή σας είναι ισχυρή και είναι σίγουρο πως κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε ώστε να αποφύγετε συγκρούσεις ή εμπόδια τα οποία μπαίνουν στο δρόμο σας αυτή τη περίοδο. Μέχρι αρχές Δεκεμβρίου ο φτερωτός Ερμής θα φέρει νέες πληροφορίες, χρήσιμες για τη πορεία και εξέλιξη προσωπικών σας υποθέσεων βοηθώντας σας να δείτε τα πράγματα από μια πλευρά πιο αισιόδοξη και λιγότερο πολύπλοκη.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη θα εστιάσει τη δυναμική του στην επικοινωνία και τη μεταφορά πληροφοριών και μηνυμάτων. Μέχρι αρχές Δεκεμβρίου θα μπορέσετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να κάνετε δημιουργικά κινήσεις. Πάντα με σεβασμό στις επιθυμίες σας και τους χρόνους σας εξετάστε τα δεδομένα που πέφτουν στο τραπέζι προς συζήτηση μέσα σε αυτό το διάστημα και είναι σίγουρο πως θα ανακαλύψετε νέες διόδους επικοινωνίας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Στηριχθείτε στη διαίσθησή σας και μετριάστε τον παρορμητισμό σας.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στο ζώδιο στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι αρχές Δεκεμβρίου θα σας δώσει την επιπλέον πληροφορία που χρειάζεστε για να κινηθείτε σε δημιουργικές κατευθύνσεις. Η συγκεκριμένη περίοδος, λόγω του Άρη ανάδρομου, δεν προσφέρετε για δραστικές κινήσεις ωστόσο θα μπορέσετε μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα μέσα από νέες πληροφορίες να ανακαλύψετε τρόπους για να κινηθεί η ενέργεια σας δημιουργικά. Αποφύγετε εκείνους τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που με κάποιον τρόπο σας κρατούν πίσω.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι αρχές Δεκεμβρίου σας βοηθά να επεκταθείτε, να ανακαλύψετε νέα εδάφη και να εξερευνήσετε περιοχές τις οποίες δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Η πίστη σε αυτό που κάνετε και το δυνατό όραμα είναι τα κλειδιά για να αφομοιωθεί η ενέργεια του συγκεκριμένου πλανήτη σε όλο του το εύρος. Αφιερωθείτε σε έναν όνειρο, ένα σκοπό που όμως έχει αντικειμενικές βάσεις και βελτιώστε τις συνδέσεις σας και την εικόνα σας με τον κόσμο γύρω σας.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη θα σας δώσει την αίσθηση πως δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να πετύχετε. Πολλές φορές εκ φύσεων υπερβαίνετε τα όριά σας και η προσπάθεια που κάνετε να είστε δημιουργική/ός και παραγωγική/ός είναι αξιοθαύμαστη ωστόσο χρειάζεστε και μια «σπίθα», τη στιγμή της όποιας απογοήτευσης, την οποία σας τη δίνει ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο απλόχερα. Η περίοδος μέχρι αρχές Δεκεμβρίου είναι απαιτητική ωστόσο η δυναμική του συγκεκριμένου πλανήτη θα κρατήσει την αισιοδοξία σας ψηλά και θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε δεν είναι υποστηρικτικό σε αυτό που προσδοκάτε.

Για τους Υδροχόους, μπορεί η περίοδος που διανύουμε, λόγω του Άρη ανάδρομου, να μην είναι υποστηρικτική για πολλές δράσεις, ωστόσο η ενέργεια του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί ευκαιρίες για μελλοντικές επιτυχίες. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα παίξει σημαντικό ρόλο μέχρι αρχές Δεκεμβρίου σε όνειρα και προσδοκίες γιαυτό καλό θα ήταν να μην αρνηθείτε προσκλήσεις. Μοιραστείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους τις ιδέες και τις επιθυμίες σας γιατί μέσα από τις επαφές σας αυτή τη στιγμή μπορείτε να αναπτύξετε το δημιουργικό σας δυναμικό ώστε να προβείτε σε ανάλογες δράσεις με τον καινούργιο χρόνο.

Για τους Ιχθύες, η θέση του Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά αρκεί να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και οτιδήποτε αποδεικνύει τη δυναμική σας. Ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο θα σας φέρει νέες πληροφορίες και σας σπρώξει να κινηθείτε προς ένα ιδανικό. Λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε οι δράσεις μπορεί να μην έχουν την αποτελεσματικότητα που θέλουμε ή στους χρόνους που προσδοκάμε ωστόσο μέχρι αρχές Δεκεμβρίου με ευελιξία και προσαρμοστική διάθεση μπορείτε να επιδείξετε με κάποιο τρόπο τη δυναμική σας.

astroguide.gr