18 Οκτωβρίου, 2024

Ζώδια 17/11 Αφήστε τις παρωπίδες και τους δισταγμούς – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω σε ευνοϊκή σχέση με τον Ουρανό. Αυτό στη πράξη σημαίνει πως μπορείτε να ασχοληθείτε με πρακτικά πράγματα αλλά θα πρέπει να τα εξετάσετε με μια πιο συλλογική ματιά, χωρίς παρωπίδες και δισταγμούς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε σήμερα θα πρέπει να είναι αντικειμενικά προσβάσιμο. Προσπαθήστε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά ειδικά στα επαγγελματικά σας.

Για τους Ταύρους, μπορείτε να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί και να λάβετε εμπνεύσεις οι οποίες θα σας φανούν πολύ χρήσιμες. Δώστε σάρκα και οστά σε ένα όραμα φτιάχνοντάς το, τουλάχιστον στο σήμερα, σε νοητικό επίπεδο.

Για τους Διδύμους, ελάτε σήμερα σε επαφή με οτιδήποτε μπορεί να αγγίξει την καρδιά σας. Ακόμη και μια χαλαρή κατάσταση θα λειτουργήσει περισσότερο ευνοϊκά από όσο νομίζετε. Αλλάξτε παραστάσεις.

Για τους Καρκίνους, ο φόβος της αποτυχίας λόγω των συνθηκών μπορεί να είναι παρών αλλά η σημερινή ημέρα είναι αρκετά δημιουργική. Ελάτε σε επαφή με άτομα τα οποία μπορούν να σας στηρίξουν και να σας δώσουν πολύτιμες ιδέες.

Για τους Λέοντες, μπορείτε να κάνετε ότι θελήσετε αρκεί να φροντίσετε τον εαυτό σας με τον οποιοδήποτε τρόπο. Βάλτε στην καθημερινή σας ρουτίνα σήμερα κάτι το οποίο μπορείτε να απολαύσετε – χωρίς υπερβολές.

Για τους Παρθένους, οι ευκαιρίες αυτή την στιγμή υπάρχουν και εσείς καλείστε να τις αρπάξετε όσο είναι ακόμη διαθέσιμες χωρίς δισταγμό. Δώστε την πρέπουσα σημασία στις σκέψεις που έχετε σήμερα.

Για τους Ζυγούς, μπορεί να θέλετε την ευημερία των ανθρώπων που αγαπάτε και έχετε γύρω σας αλλά δεν πρέπει να αισθάνεστε υπεύθυνη/ος για αυτή. Δώστε αγάπη και φροντίδα και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν με την ροή.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί αυτή την στιγμή να νιώθετε απογοητευμένη/ος ωστόσο δεν πρέπει να το βάλετε κάτω. Υπάρχουν πολλά απλά πράγματα τα οποία μπορείτε να κάνετε σήμερα και να πάρετε χαρά.

Για τους Τοξότες, η προθυμία σας να προχωρήσετε με περισσότερο σταθερά βήματα θα είναι το κλειδί της ημέρας. Το μυαλό σας τρέχει σε διάφορες κατευθύνσεις και χρειάζεται να επιλέξετε την πιο σταθερή και με ασφάλεια διαδρομή.

Για τους Αιγόκερους, ανεξάρτητα εάν θα κάνετε κάτι σήμερα ή όχι τα φώτα των πλανητικών δυναμικών είναι στραμμένα πάνω σας. Γίνετε παράδειγμα για τους ανθρώπους που αγαπάτε και πάρτε χαρά μέσα από αυτή την ενέργεια.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα ήταν να μην προγραμματίσετε τίποτα για το οποίο δεν έχετε διάθεση. Ακόμη και εάν υπάρχουν υποχρεώσεις, εσείς θα πρέπει να χαλαρώσετε και να μείνετε κυρίως με τις σκέψεις σας.

Για τους Ιχθύες, μπορεί να νιώθετε λίγο έξω από τα νερά σας και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Καλό θα ήταν σήμερα να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν ή να σας καθοδηγήσουν.

astroguide.gr