24 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 17/05 ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αποφορτίζει την ένταση της χθεσινής Έκλειψης, ωστόσο η σχέση της με τον Δία και απέναντι από τον Ερμή ανάδρομο ενισχύει την υπερβολή και το ρίσκο για λάθος ή γενικότερα παρορμητικές κινήσεις. Τρεις μετράμε και μία κόβουμε σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα εμπνεύσεις και νέες ιδέες έρχονται βοηθητικά σε κάτι που στηρίζετε και θέλετε να αναπτύξετε. Ωστόσο, καλό θα είναι να λειτουργήσετε με ρεαλιστικές προσδοκίες, χωρίς υπερβολές ή ριψοκίνδυνες κινήσεις.

Για τους Ταύρους, δείτε τα πράγματα σήμερα πιο σφαιρικά και μην σταθείτε σε λεπτομέρειες οι σκέψεις οι οποίες είναι αμφιβόλου προελεύσεως. Η δυναμική της χθεσινής Έκλειψης θα είναι ενεργή αρκετές ημέρες λόγω ότι σας επηρεάζει άμεσα γιαυτό θα πρέπει να είστε απόλυτα αντικειμενική/ός στις σκέψεις και τις δράσεις σας.

Για τους Διδύμους, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας και η Σελήνη σήμερα απέναντι δεν βοηθά καθόλου τις επαφές με ανθρώπους που συνδέεστε με τον οποιονδήποτε τρόπο. Δεν λέω να κλειστείτε στο σπίτι, ωστόσο λειτουργείστε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε αποφεύγοντας καταστάσεις οι οποίες υπάρχει το ενδεχόμενο να σας φορτίσουν.

Για τους Καρκίνους, μια δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία σήμερα παίρνει χρόνο και ενέργεια από το πρόγραμμά σας. Θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα παραγωγική και επεκτατική αν παραμείνετε εστιασμένη σε ότι αντικειμενικά μπορεί να εξελιχθεί αυτή τη στιγμή.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η σημερινή ημέρα με ενέργεια και δυναμική για να ασχοληθείτε με κάτι που έχετε στη καρδιά σας. Μην αναλωθείτε σε πράγματα και καταστάσεις που δεν είναι της παρούσας φάσης ή που θα σας ρουφήξουν την ενέργεια χωρίς σημαντικό λόγο.

Για τους Παρθένους, αποφύγετε πολλές συζητήσεις και επαφές, ειδικά αν δεν είναι κάτι επείγον να γίνει άμεσα. Δώστε χώρο σε προσωπικά ζητήματα ωστόσο δράστε περισσότερο αυτόνομα και με κέντρο εσάς και τις ανάγκες σας. Οικογενειακά και εργασιακά θέματα αφήστε τα για σήμερα και αύριο στην άκρη.

Για τους Ζυγούς, επαφές και σχέσεις σήμερα μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες πάνω σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα γιαυτό καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις. Λόγω των πλανητικών δεδομένων κρατήστε μικρό καλάθι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και ευκαιρίες.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να το κάνετε με όρεξη και προσαρμοστική διάθεση. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά και αξίες γενικότερα. Με αυτούς τους τομείς καλύτερα να ασχοληθείτε σε λίγες ημέρες.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει ενέργεια και σθένος να ασχοληθείτε με ότι είναι σημαντικό για εσάς και κυρίως την προβολή σας. Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σας δεν λειτουργεί βοηθητικά κυρίως σε τομείς που συνδέεστε ή συνεργάζεστε με άλλους ανθρώπους, οπότε κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα καλό θα είναι να μην δώσετε πολύ σημασία σε ότι ακούτε ακόμη και σε συγκεκριμένες σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας. Καλό θα είναι να σταθείτε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα και ότι γνωρίζετε καλά και υπάρχουν αποδείξεις. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας γεμίσει αμφιβολίες ή να σας μπερδέψει.

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά θέματα ενεργοποιούνται σήμερα και μπορείτε να είστε μέρος αυτών με επιτυχία. Αφεθείτε στη ροή, γιατί είναι σίγουρο πως είστε σε θέση να κατανοήσετε πότε χρειάζεται να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά και πότε καλό θα είναι να παραμείνετε εκεί που είστε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι βοηθητικά για δράσεις που αφορούν πολύ προσωπικά σας ζητήματα γιαυτό προχωρήστε με σύνεση. Ειδικότερα θέματα που αφορούν την εργασία ή το σπίτι σας καλό θα είναι να τα αφήσετε λίγες ημέρες, χωρίς να τους δώσετε ιδιαίτερη σημασία.

astroguide.gr