26 Ιουνίου, 2022

ΖΩΔΙΑ 16/05 ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΑΥΡΟΥ/ΣΚΟΡΠΙΟΥ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Συναισθηματικά κυρίως θέματα των τελευταίων 6 μηνών κινητοποιούνται αυτή την στιγμή ώστε να βρεθεί μια δημιουργική διέξοδος. Οι εσωτερικές εντάσεις καθώς και οι εξωτερικές πιέσεις μπορεί να οδηγούν σε συγκρούσεις κυρίως λόγω της συμμετοχής του Κρόνου στην συγκεκριμένη Έκλειψη και θα χρειαστεί να βρούμε τρόπους να εξαλείψουμε ότι δημιουργεί δυσαρμονία. Η συμμετοχή του Άρη με τον Ποσειδώνα θα μας δώσει το απαραίτητο σθένος και να πάρουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας αποδεχόμενοι κάθε πρόκληση η οποία μπορεί να λάβει χώρα. Λίγο περισσότερο προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις χωρίς την απαραίτητη σκέψη, λόγω του Ερμή ανάδρομου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε αλλαγές που είναι απαραίτητες να γίνουν στο εδώ και τώρα της ζωής σας. Τομείς που σχετίζονται με τα κοινωνικά, τα οικονομικά και γενικότερα ότι έχει αξία για εσάς χρειάζονται ένα είδος ανανέωσης. Κρατήστε με οποιονδήποτε τρόπο την αυτοεκτίμησή σας ψηλά.

Για τους Ταύρους, οι Εκλείψεις σας επηρεάζουν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σας έχουν σε εγρήγορση. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη σας επηρεάζει κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο γιαυτό θα πρέπει να δείτε με ηρεμία και ίσως σε λίγες ημέρες (όχι σήμερα) ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις έχει φέρει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας και σε συνδυασμό με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη δεν είναι ότι καλύτερο να ασχοληθείτε με πολύ σημαντικά πράγματα. Απεναντίας, δώστε χώρο και ενέργεια μόνο σε ότι σας κάνει να νιώθετε χαρά ή τουλάχιστον δεν σας επιβαρύνει σε ψυχικό κυρίως επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με την εργασία και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Ακόμη και αν ξαφνικά εμπόδια σας κρατούν πίσω από όνειρα και προσδοκίες δώστε χώρο και κυρίως χρόνο σε κάτι που σας ηρεμεί και ασχοληθείτε ξανά με τα τρέχοντα σε λίγες ημέρες.

Για τους Λέοντες, σημαντικά πράγματα τα οποία είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή θέλετε να τα εξαλείψετε και διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας. Καλό θα είναι να επιλέξετε την πιο ορθή, όχι την πιο σύντομη. Κάποιες διαδικασίες χρειάζονται τον δικό τους χρόνο για να ολοκληρωθούν. Θέματα σπιτιού προχωρήσετε τα χαλαρά.

Για τους Παρθένους, παρόλο που διανύετε μία περίοδο που ένα πέπλο κινείται πάνω από τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, σήμερα αυτός ο τομέας μπορεί να σας φανεί με κάποιον τρόπο χρήσιμος. Νέες ιδέες και εμπνεύσεις έρχονται στο μυαλό σας και μπορείτε να τις μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους, αρκεί να επιλέξετε τους κατάλληλους. Προσοχή σχέσεις με συγγενείς.

Για τους Ζυγούς, διάφορα θέματα και δραστηριότητες είναι ανοιχτές ζητώντας την προσοχή σας, την γνώμη σας και την εκτίμησή σας. Με λίγα λόγια πολλά πράγματα περνούν από το χέρι σας αυτή την περίοδο τα οποία όχι πάντα εύκολα διαχειρίσιμα. Η ανάγκη να πάρετε την επιβράβευση που σας αξίζει κινητοποιείται έντονα σήμερα με την Σεληνιακή Έκλειψη ωστόσο θα ήταν σωστό να περιμένετε λίγες ημέρες πριν «απαιτήσετε» αυτό που δικαιούστε.

Για τους Σκορπιούς, η Έκλειψη σας επηρεάζει άμεσα και μαζί με εσάς και τους τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους είτε σε φιλικό είτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο. Το να αφήσετε στην άκρη ότι σας βαραίνει ψυχικά και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας εκφράζει και γεννά νέα δημιουργικά ενδεχόμενα είναι η άλλη πλευρά της σημερινής Έκλειψης οπότε συντονιστείτε με αυτή την δημιουργική πλευρά της.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής απέναντί σας δεν λειτουργεί βοηθητικά σε τομείς που σχετίζεστε ή συνεργάζεστε με άλλους ανθρώπους και η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη επιδεινώνει αυτή την κατάσταση. Επειδή οι σκέψεις σας δεν είναι ξεκάθαρες, καλό θα είναι πριν την όποια απόφαση πάρετε, να τις ταξινομήσετε πρώτα με ηρεμία και προσοχή.

Για τους Αιγόκερους, σε κοινωνικό επίπεδο, όνειρα και προσδοκίες συγκεντρώνεται η ενέργεια της σημερινής Σεληνιακής Έκλειψης ζητώντας να ασχοληθείτε ενεργά και δυναμικά μόνο με ότι σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σας φέρνει απολαβές είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Οτιδήποτε άλλο, αυτή τη στιγμή, καλό θα είναι να το αφήσετε στην άκρη.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος στο ζώδιό σας είναι ενεργή πλανητική δυναμική στο σκηνικό της σημερινής Σεληνιακής Έκλειψης γιαυτό θα πρέπει να είστε χαλαρή/ός και κυρίως ευέλικτη/ος στις καταστάσεις που κινητοποιούνται αυτές τις ημέρες. Η συγκεκριμένη Έκλειψη ενεργοποιεί πολλούς τομείς με κέντρο εσάς αλλά το κύριο μοτίβο είναι ένα. Να αφήσετε στην άκρη ότι δεν λειτουργεί πια αποτελεσματικά στη ζωή σας.

Για τους Ιχθύες, η έμφυτη μεταβλητότητά και προσαρμοστικότητά σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες ιδιότητες σήμερα λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης. Μπορείτε πολύ εύκολα και ευέλικτα να κινηθείτε ανάλογα τις περιστάσεις και να προφυλάξετε τα «μυστικά» σας. Δυνατά όνειρα και εμπνεύσεις μπορούν να σας φέρνουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα.

astroguide.gr