29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια 16/03 Κάντε πολύ προσεκτικές κινήσεις σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε δυσαρμονική όψη με τον Άρη θολώνουν τα νερά αυτή τη στιγμή. Η φαντασία σας μπορεί να φτιάξει ένα δημιουργικό κανάλι οπότε αν είστε καλλιτέχνης είναι ιδιαίτερα δημιουργική στιγμή. Η ασάφεια και η αοριστία θα είναι στο μενού της ημέρας. Η διάκριση μεταξύ διεκδίκησης και επιθετικότητα θα είναι δύσκολη και μπορεί άλλοι να εκλάβουν τη συμπεριφορά σας πιεστική. Επίσης, προσέξτε παρορμητικές κινήσεις γιατί υπάρχει επιρρέπεια στα ατυχήματα. Βρείτε μια υγιή διέξοδο για τον ενθουσιασμό και την ενέργειά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν έντονα σήμερα και σε πολλούς τομείς. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να μετριάσετε την παρόρμησή σας και να λειτουργήσετε ιδιαίτερα επιφυλακτικά ακόμη και για απλά πράγματα.

Για τους Ταύρους, αυτή τη στιγμή μπορείτε να επωφεληθείτε σε κοινωνικό επίπεδο αλλά δεν είναι καλή ημέρα να θέσετε συγκεκριμένους στόχους. Λάθη μπορεί να σας αποτρέψουν από τη πορεία της επιλογής σας γιαυτό κινηθείτε με ιδιαίτερα ευέλικτο τρόπο και προσοχή.

Για τους Διδύμους, αποφύγετε σήμερα ζητήματα που αφορούν επαγγελματικά και προσωπικά. Με λίγα λόγια περιορίστε τις δραστηριότητές σας μόνο σε ότι επείγει, έχετε οργανωθεί σωστά και είστε σίγουρη/ος για τα βήματα που κάνετε.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε πως τα πράγματα σας ωθούν προς πολύ συγκεκριμένες κινήσεις ωστόσο δεν είναι αλήθεια πως δεν μπορείτε να τις ελέγξετε. Περιορίστε το παρορμητισμός σας και θα πρέπει να είστε σίγουρη/ος για τις κινήσεις που κάνετε.

Για τους Λέοντες, πολλές εμπνεύσεις έχετε αυτή τη στιγμή και ιδιαίτερα σήμερα και αύριο οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά στα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας. Ωστόσο, η σημερινή ημέρα είναι δύσκολη και η πλάνη μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμο. Μελετήστε πολύ καλά όλα τα δεδομένα.

Για τους Παρθένους, σχέσεις και συνεργασίες αυτές τις ημέρες χρειάζονται προσοχή. Μείνετε στα αντικειμενικά δεδομένα και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν με εσάς παρατηρητή. Οι αποφάσεις καλό θα είναι να παρθούν αφού έχετε εξετάσει τα πάντα και αφού περάσουν 1-2 ημέρες.

Για τους Ζυγούς, τα πράγματα αυτές τις ημέρες είναι κάπως μετέωρα γιαυτό μην προσπαθήσετε να τα βάλετε σε μια σειρά πριν καταλαγιάσουν οι ενέργειες και μπορείτε να σκεφτείτε με λογική. Σταθείτε σε ότι δημιουργικό ή/και καλλιτεχνικό υπάρχει αυτή τη στιγμή κινητοποιημένο και αφήστε πολύ σημαντικές ενέργειες για λίγο πιο μετά.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να κάνετε όμορφα και δημιουργικά πράγματα είναι ιδιαίτερα έντονη και ενδέχεται να κινεί τα βήματά σας αυτές τις ημέρες. Αν υπάρχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και εμπνεύσεις δώστε τους χώρο να αναπτυχθούν. Για πιο σημαντικά πράγματα καλό θα είναι να περιμένετε λίγες ημέρες ακόμη πριν πάρετε αποφάσεις και κάνετε σημαντικές κινήσεις.

Για τους Τοξότες, αποφύγετε να ασχοληθείτε σήμερα με ζητήματα που αφορούν γενικότερα με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Λάθη μπορεί να γίνουν από τη μία στιγμή στην άλλη ή να μην μπορείτε να έχετε τον έλεγχο που θέλετε των καταστάσεων.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και αυτό είναι αρκετά βοηθητικό για να σταθείτε σε λογικά και αντικειμενικά πλαίσια. Κρατήστε μικρό καλάθι όπου ακούτε μεγάλα λόγια ωστόσο δώστε χώρο εκεί που αισθάνεστε πως μια συζήτηση μπορεί να σας εμπνεύσει ή να πάρετε ιδέες για τα σχέδια που κάνετε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε οικονομικά θέματα και συζητήσεις οι οποίες σχετίζονται με αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Επίσης, δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να κάνετε δράσεις οι οποίες δεν έχουν αντικειμενικά κριτήρια ή δεν τις έχετε οργανώσει όσο θα έπρεπε. Προσοχή σε ατυχήματα.

Για τους Ιχθύες, αν είστε καλλιτέχνης η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να εμπνευστείτε και να κάνετε όμορφα δημιουργικά πράγματα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση καλό θα είναι να μην δώσετε σημασία σε ότι κινητοποιείται σήμερα και να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις αποφεύγοντας οποιοδήποτε ρίσκο.

astroguide.gr