14 Απριλίου, 2024

Ζώδια 16/02 Μια σχετική ακαμψία ενδέχεται να λάβει χώρα σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο συνδυασμός της Σελήνης στον Αιγόκερω και του χορηγού της Κρόνου σύνοδο με τον Ήλιο μπορεί να σας κάνει απόμακρη/ος ή αυστηρή/ό σε συναισθηματικό επίπεδο. Η αυτοπειθαρχία και η υπευθυνότητα είναι τα κύρια συστατικά της ημέρας ωστόσο προσπαθήστε τα όριά σας να μην είναι άκαμπτα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Αιγόκερω σας παρακινεί σήμερα να ασχοληθείτε με περισσότερο πρακτικά θέματα και να θελήσετε να κλείσετε εκκρεμότητες σε ένα τομέα που είναι ανοιχτός αυτή την στιγμή. Σκεφτείτε νέους τρόπους με τους οποίους μπορείτε στο σήμερα να αισθανθείτε πως πατάτε πιο σταθερά.

Για τους Ταύρους, η θέση της Σελήνης στον Αιγόκερω είναι αρκετά βοηθητική αν έχετε ένα πλάνο ή νέες ιδέες τις οποίες θέλετε να βάλετε σε δράση. Η υλοποίηση και η σταθερότητα είναι σημαντικές ανάγκες και θα γίνουν ακόμη πιο σταθερές αν “επενδύσετε” σε κάτι σημαντικό για εσάς από αύριο και μετά.

Για τους Διδύμους, η σταθερότητα σήμερα γίνεται ανάγκη και είστε έτοιμη/ος να κάνετε πολλά πράγματα ώστε να τη φέρετε στην ζωή σας. Οι δίαυλοι επικοινωνίας σήμερα ανοίγουν μόνο αν έχετε σκεφτεί καλά ποια γραμμή θέλετε να ακολουθήσετε και τί αποτέλεσμα θέλετε να φέρετε.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει προκλήσεις. Η διαίσθηση σας είναι ενεργή και η επαφή με τα συναισθήματα σας πιο χρήσιμη από ποτέ. Σκεφτείτε τρόπους να έρθετε πιο κοντά σε κάτι ή στους ανθρώπους που αγαπάτε, με σκοπό να σταθεροποιήσετε μια σχέση δομημένη και με σταθερές βάσεις.

Για τους Λέοντες, πολύ πρακτικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και η αίσθηση του καθήκοντος θα είναι ισχυρή. Εκκρεμότητες κλείνουν, υποθέσεις τακτοποιούνται και εσείς κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να φέρετε ένα σταθερό αποτέλεσμα στο τώρα αλλά και για το μέλλον. Προγραμματίστε σημαντικές δράσεις από αύριο και μετά.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι μια ευνοϊκή θέση για εσάς αλλά σας βάζει στη διαδικασία να έρθετε αντιμέτωπη/ο με πρακτικά θέματα και ζητήματα που τρέχουν και χρειάζονται τακτοποίηση. Μπορεί η επιθυμία σας να σας παροτρύνει να ακολουθήσετε τον εύκολο δρόμο ή περισσότερο ευχάριστο, αλλά γνωρίζετε πως ο κόπος και η αφοσίωση θα σας βοηθήσουν να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Για τους Ζυγούς, φαίνεται πως έχετε την διάθεση να βάλετε στην άκρη τις ισορροπίες και τα πολλά λόγια και να δώσετε την ενέργεια σας με σθένος σε κάτι που θέλετε να έχει αποτέλεσμα με κάθε τρόπο και κόστος. Το σπίτι και η οικογένεια μπορεί να σας απασχολήσουν αλλά η διάθεση να βάλετε τα πράγματα σε τάξη είναι πιο δυνατή. Μην αφήσετε “χώρο” στην υπερβολή.

Για τους Σκορπιούς, τα όρια είναι σημαντικά σήμερα και μόνο με αυτόν το τρόπο θα φέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε στα ζητήματα που έχετε σκοπό να ασχοληθείτε σήμερα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας φορτίζει με σθένος και αυξάνει την δύναμη σας ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις.

Για τους Τοξότες, η ευελιξία και η αυτοπεποίθηση σας είναι αυτές οι οποίες θα σας βοηθήσουν σήμερα να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Είναι σημαντικό με σταθερά βήματα να παραμείνετε στο δρόμο σας και να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν αποδείξει την αξία τους έμπρακτα με κάποιο τρόπο.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας δεν αφήνει περιθώρια για λάθη και υπαινιγμούς. Γνωρίζεται που είστε, τι δρόμο ακολουθείτε και τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε στο σήμερα ώστε να ικανοποιηθείτε από τα αποτελέσματα. Με σταθερά βήματα προχωρήστε τα σχέδια σας ωστόσο καλό θα ήταν να δείξετε ευαισθησία στα προσωπικά σας συναισθήματα και τις εσωτερικές σας ανάγκες εκτός των επιθυμιών σας.

Για τους Υδροχόους, την ανάγκη να μείνετε στα «ιδιαίτερά» σας με σκοπό να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και σε σειρά φέρνει η Σελήνη στον Αιγόκερω. Σήμερα δώστε χώρο στις ψυχικές σας φορτίσεις και σκεφτείτε με ποιο ρεαλιστικό και πραγματικό τρόπο μπορείτε να φέρετε στην ζωή σας αυτό που επιθυμείτε αυτή τη στιγμή.

Για τους Ιχθύες, κοινωνικά ζητήματα κινητοποιεί η Σελήνη στον Αιγόκερω και νιώθετε την ανάγκη να είστε μέρος του συνόλου, ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας. Σκεφτείτε τί βήματα μπορείτε να κάνετε, γειωμένα και ρεαλιστικά. Μόνο με αυτόν το τρόπο θα ικανοποιήσετε αυτή την ανάγκη σας.

astroguide.gr