26 Φεβρουαρίου, 2024

Ζώδια 15/01 Αφεθείτε σε κάτι παραγωγικό και όμορφο – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη μαζί με τον Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων προσθέτει μια περισσότερο ρομαντική ή/και νοσταλγική νότα. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας φέρει προσωπική ικανοποίηση και αφεθείτε σε κάτι που σας χαλαρώνει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Η ημέρα, σας ωθεί προς καλλιτεχνικές δράσεις και οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε στηρίζοντας ανθρώπους που έχετε κοντά σας και σας έχουν ανάγκη.

Για τους Ταύρους, η αλληλεγγύη είναι σημαντική σήμερα. Μπορείτε επίσης να δράσετε με εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας βοηθώντας ανθρώπους να βρουν ξανά το δρόμο τους ή να προχωρήσετε μαζί ένα βήμα πιο κοντά σε ένα κοινό όραμα, το οποίο όμως θα πρέπει να έχει γερά θεμέλια.

Για τους Διδύμους, οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι πολύ δυνατές και βοηθητικές εάν καταφέρετε να τις βάλετε σε μια παραγωγική κατάσταση. Μην αναλωθείτε σε πράγματα τα οποία το μόνο που θα κάνουν είναι να σας κουράσουν και κυρίως να σας βάλουν στο χάος.

Για τους Καρκίνους, μια ζεστή αγκαλιά θα ήταν ότι καλύτερα για εσάς σήμερα. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην ανοιχτούν συζητήσεις οι οποίες έχουν το ρίσκο να μην φέρουν το αποτέλεσμα που θα θέλατε.

Για τους Λέοντες, κάτι το οποίο σχετίζεται με την ομορφιά, την ισορροπία ή έχει καλλιτεχνικό υπόβαθρο θα ήταν πολύ ενδιαφέρον για εσάς σήμερα. Κάτι το οποίο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα κρυμμένα βαθιά στη καρδιά σας.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα απέναντι σας σήμερα σας κάνουν να ονειρευτείτε αλλά πολύ εύκολα να θολώσουν τα νερά επίσης. Καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένη/ος και σε επαφή με ότι κινητοποιείται σήμερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για τους Ζυγούς, καλό θα ήταν σήμερα να μην ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Πολύ εύκολα μπορεί να μπερδευτείτε ή άλλοι να σας αποπροσανατολίσουν από το στόχο που είχατε βάλει αρχικά στο μυαλό σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα είναι μια δημιουργική ημέρα εάν ασχοληθείτε με κάτι που έχει καλλιτεχνικό υπόβαθρο. Η ομορφιά, η καλαισθησία και η ισορροπία είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να προσθέσετε σε κάτι που ασχολείστε αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, μπορεί να υπάρξουν ζητήματα που θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωπη/ος σήμερα και σχετίζονται με το σπίτι σας ή την ιδιωτική σας ζωή. Κάτι πολύ προσωπικό ζητά να το επεξεργαστείτε με μεγαλύτερη ευαισθησία και συμπόνια.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία κάθε είδους σήμερα θα πρέπει να γίνει με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση. Πολύπλοκες έννοιες χρειάζεται να απλοποιηθούν και τα πολλά λόγια να μετασχηματιστούν σε λόγια βγαλμένα από τη καρδιά σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να δείτε τα ζητήματα που κινητοποιούνται με μεγαλύτερη ευαισθησία. Μην μείνετε στην εξωτερική εικόνα. Θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική από το εσωτερικό περιεχόμενο.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας ανεβάζει την ενέργεια σας και η επαφή της με τον Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα από το κέντρο της καρδιάς σας. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να δημιουργήσετε ομορφιά γύρω σας, κυρίως για εκείνους που έχουν χάσει το κέντρο τους και το σκοπό τους.

astroguide.gr