14 Απριλίου, 2024

Ζώδια 14/11 Κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη μεταφέροντας τα μηνύματα της χθεσινής Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, σε άλλο επίπεδο. Ωστόσο τα πλανητικά δρώμενα φέρνουν προκλήσεις γιαυτό λειτουργήστε με σύνεση χωρίς παρορμητισμούς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα η ενέργειά σας ενδέχεται να είναι πεσμένη λόγω των πλανητικών δυναμικών που σας επηρεάζουν άμεσα. Μικρά προβλήματα υγείας επίσης μπορεί να υπάρξουν. Καλό θα είναι να δώσετε χώρο σε ότι μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά.

Για τους Ταύρους, καλό θα είναι να μην δώσετε ιδιαίτερη δυναμική σε πράγματα και καταστάσεις σήμερα και μην κάνετε επενδύσεις που σχετίζονται με το μέλλον σας. Προσέξτε την υγεία σας και χαλαρώστε με κάτι που σας ευχαριστεί να κάνετε. Από αύριο και μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα και αύριο σας φέρνει σε επαφή με σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Για σημαντικές ενέργειες, επαφές και δράσεις αφήστε να περάσει η σημερινή ημέρα και ενεργοποιηθείτε από αύριο και μετά.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να δώσετε την ενέργειά σας σε ένα θέμα που έχει προκύψει στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία ωστόσο χωρίς πίεση. Η ημέρα δεν ενδείκνυστε για τελικές αποφάσεις ωστόσο μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς θα θέλατε να προχωρήσετε, από αύριο και μετά.

Για τους Λέοντες, οτιδήποτε θέλετε να κάνετε άμεσα καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο. Η ημέρα θα είναι πολύ καλύτερη για δράσεις οι οποίες είναι σημαντικές και θα μπορείτε να τις οργανώσετε καλύτερα και με μεγαλύτερη σταθερότητα.

Για τους Παρθένους, θέματα σπιτιού ή προσωπικής ζωής ενδέχεται να είναι δυσκολότερο σήμερα να τακτοποιηθούν. Αντιθέτως, από αύριο και μετά θα υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια ειδικά για εσάς.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα είναι καλή αλλά ενδέχεται να υπάρξουν εμπόδια σε τομείς όπου η συνεργασία είναι απαραίτητη. Δώστε χώρο και οργανωθείτε καλύτερα από αύριο και μετά.

Για τους Σκορπιούς, κάτι μπορεί να προκύψει σήμερα στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία και να χρειαστεί να δώσετε ενέργεια. Η ημέρα δεν είναι καλή για τελικές αποφάσεις. Αντιθέτως, αφήστε ότι είναι σημαντικό να το κάνετε από αύριο και μετά. Προσέξτε την υγεία σας.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει το απαραίτητο σθένος και ενέργεια για να κάνετε πράγματα αλλά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό δεν είναι τόσο υποστηρικτικό. Η ενέργεια είναι χαμηλή γιαυτό καλύτερα να περιμένετε να δράσετε από αύριο και μετά.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις ενδέχεται σήμερα να σας κρατήσουν πίσω ή να φέρουν ανασφάλειες στην επιφάνεια. Από αύριο το ενεργειακό της ημέρας θα είναι διαφορετικό και αρκετά ευνοϊκό για εσάς.

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά ζητήματα είναι κινητοποιημένα σήμερα ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας. Για να ακουστούν τα μηνύματά σας θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα είναι να μην δώσετε μεγάλη σημασία σε ότι ακούτε ή ότι βλέπετε. Αντιθέτως, δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ηρεμία και ασφάλεια. Από αύριο οι σημαντικές δράσεις.

astroguide.gr