24 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 14/04 ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Άρης σήμερα βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου του Υδροχόου, οπότε καλό θα είναι να μην προγραμματίσουμε σημαντικές δράσεις. Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο της Παρθένου μας ωθεί να ασχοληθούμε με λεπτομέρειες και να βάλουμε τάξη στις σκέψεις μας, ωστόσο απέναντι από τον Ποσειδώνα θα χρειαστεί να είμαστε πολύ προσεκτικοί πριν πάρουμε αποφάσεις ή καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μία καθημερινή ασχολία ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα και θα πρέπει να της δώσετε χώρο. Αν δεν είστε σίγουρη/ος για τις σκέψεις σας ή υπάρχουν εμπόδια καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει χαρά αλλά θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός ώστε να έχετε τον έλεγχο. Πάρτε χαρά από αυτό που κάνετε αλλά κρατήστε μικρό καλάθι αν ακούσετε μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις.

Για τους Διδύμους, δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή να δώσετε ενέργεια σε θέματα που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι ή την οικογένεια. Ότι και αν κινητοποιηθεί στους συγκεκριμένους τομείς σήμερα, αφήστε το να περάσει και το βλέπετε ξανά σε δεύτερο χρόνο.

Για τους Καρκίνους, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους και καταστάσεις στο άμεσο περιβάλλον σας σήμερα αλλά μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Αφεθείτε στη ροή και σταθείτε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα.

Για τους Λέοντες, σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός οικονομικά και γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με αξίες και κτήσεις. Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη κυρίως ταξινομώντας τις βάσει προτεραιοτήτων.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα ωστόσο το υπόλοιπο ενεργειακό φορτίο δεν είναι υποστηρικτικό. Αντιθέτως, σήμερα ενδέχεται να γίνουν λάθη κυρίως λόγω βιασύνης ή επιπολαιότητας.

Για τους Ζυγούς, ότι λάμπει μπορεί να μην είναι χρυσός αλλά ειδικά σήμερα καλό θα είναι να μην μπείτε σε αυτή την διαδικασία. Αποφορτίστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις και δώστε χώρο σε ότι σας ηρεμεί και σας γαληνεύει.

Για τους Σκορπιούς, ένα κοινωνικό θέμα που είναι ανοιχτό αυτή την περίοδο ενδέχεται να έρθει στο προσκήνιο και να χρειαστεί την δική σας ενέργεια και δυναμική. Κάντε ότι κρίνετε σωστό, ωστόσο προχωρήστε με φειδώ έχοντας σχέδιο Β έτοιμο. Αποφύγετε τις κακοτοπιές και οτιδήποτε δεν σας κάνει να νιώθετε ασφαλής.

Για τους Τοξότες, δύσκολη ημέρα η σημερινή αν έχετε κατά νου να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα ιδιαίτερα την εργασία σας. Προσοχή σε τυχόν λάθη και καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σας βγάλουν εκτός χρονοδιαγραμμάτων ή σας αποπροσανατολίσουν.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί η σημερινή ημέρα να μην είναι η καταλληλότερη για εξωτερικές δράσεις, ωστόσο για εσάς είναι πολύ καλή για να εμπνευστείτε νέες ιδέες όσο αφορά κάτι το οποίο έχει όραμα ή περιθώρια βελτίωσης. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση και φτιάξτε το πλάνο νοητικά. Από αύριο μπορείτε να κάνετε και τις ανάλογες δράσεις.

Για τους Υδροχόους, δεν είναι πολύ καλή στιγμή για να κάνετε οποιαδήποτε δράση αφορά βαθύτερες επιθυμίες σας ή οτιδήποτε σχετίζεται με οικογενειακά θέματα. Αντιθέτως, θα πρέπει να ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά και να προχωρήσετε με προσοχή το πρόγραμμά σας.

Για τους Ιχθύες, αύριο ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας και μαζί με την Αφροδίτη έχουν πολλά σχέδια για εσάς. Κάντε υπομονή και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάξουν. Σήμερα ασχοληθείτε μόνο με ότι σας χαροποιεί και προσέξτε τις παγίδες.

Astroguide.gr