25 Απριλίου, 2024

Ζώδια 14/02 Μια νότα αισιοδοξίας – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα και η σχέση της με τον Δία φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης, ωστόσο απέναντι από τον Άρη καλό θα είναι να μην βιαστείτε είτε όσο αφορά τις αποφάσεις είτε τις δράσεις σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο κλείνει σιγά σιγά οπότε θα υπάρχει μια αίσθηση «κρατήματος». Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με τα πλανητικά δρώμενα σήμερα παίρνετε μια ανάσα. Η καλή σας διάθεση και η πίστη σε κάτι μεγαλύτερο από αυτό που υπάρχει γύρω σας, σας ωθεί να βγείτε, να το ανακαλύψετε και να το διεκδικήσετε. Ωστόσο, αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στον Τοξότη συνδυαστικά με τις υπόλοιπες δυναμικές σήμερα σας βοηθούν να χαλαρώσετε και να δείτε τα ζητήματα που σας απασχολούν με διαφορετικό μάτι. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τη δυναμική που σας δίνεται και να αφεθείτε σε κάτι δημιουργικό και πλαισιωμένο, χωρίς παρωπίδες.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα στοχεύει στο πώς θα κάνετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας να λειτουργήσουν περισσότερο δημιουργικά και αποτελεσματικά με κέντρο εσάς. Το έμφυτο ταλέντο της ευελιξία σας θα είναι αρωγός της ημέρας.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή ενέργεια με την Σελήνη στον Τοξότη και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα στοχεύουν να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις απλές και δημιουργικές σε ότι αφορά κυρίως τον εργασιακό σας τομέα και τη καθημερινότητά σας. Οτιδήποτε σας έρθει στο μυαλό σήμερα, μην το απωθήσετε. Απεναντίας ασχοληθείτε με αυτό και αναπτύξτε το σαν ιδέα.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σας βοηθά να αφήσετε πίσω περιττές σκέψεις και να αφιερωθείτε σε κάτι που σας ευχαριστεί. Σήμερα ταξινομείτε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και κρατάτε την ουσία. Θα είναι πολύ χρήσιμη για τα άμεσα σχέδια που (θα) κάνετε.

Για τους Παρθένους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας ζητούν να δώσετε την ενέργεια σας σε ζητήματα που αφορούν εσάς και μόνο εσάς, με κέντρο είτε τη προσωπική είτε την επαγγελματική σας ζωής. Να εστιάσετε στις δικές σας ανάγκες και πώς θα μπορέσετε να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και συνεργάζεστε, πάντα με κέντρο εσάς, παίρνοντας χαρά.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να κάνετε όμορφα πράγματα για εσάς ηρεμώντας και παίρνοντας χαρά. Είναι καλή ημέρα για επικοινωνιακά ζητήματα και έχετε την εύνοια να έρθετε σε επαφή με άλλα άτομα, να ακουστούν οι ιδέες και οι σκέψεις σας καθώς και να δείτε νέες προοπτικές μέσα από συζητήσεις.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να χαλαρώσετε ακόμη και αν το πρόγραμμά σας είναι πιεσμένο. Η ματιά σας προσανατολισμένη προς το μέλλον, σας αφήνει να ρίξετε κλεφτές ματιές σε αυτό και να φανταστείτε τον εαυτό σας σε μια πιο ευχάριστη κατάσταση.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας βοηθά να αφήσετε πίσω ότι σας δυσκόλεψε τις προηγούμενες ημέρες και να στοχεύσετε ψηλά, όπως κάνετε πάντα. Η δυναμική της ημέρας σας θέλει στο προσκήνιο κάνοντας ότι περνά από τα χέρι σας για την προσωπική σας πρόοδο και εξέλιξη.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Τοξότη συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας βάζουν σε σκέψεις και στοχασμούς και αυτός είναι ένας παραγωγικός δρόμος που χρειάζεται να ακολουθηθεί σήμερα. Σκέψεις και όνειρα είναι αναμεμιγμένα, με μόνο σκοπό, τη προσωπική σας ελευθερία όπου νιώθετε πως έχει χαθεί για διάφορους λόγους το τελευταίο διάστημα.

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά ζητήματα κινητοποιούν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα βάζοντάς σας στη διαδικασία να σκεφτείτε τί είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε στο σήμερα για την εξέλιξή σας. Κάποια προσωπικά σχέδια χρειάζεται να μπουν σε εφαρμογή σιγά σιγά.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Τοξότη σας βοηθά με βήμα γοργό να απελευθερωθείτε από δεσμά του παρελθόντος. Πολλά πράγματα είναι προς αναθεώρηση και ταξινόμηση σχετικά κυρίως με την δημόσια σας εικόνα, την εργασία σας ή/και αυτό που θέλετε να κάνετε από δω και πέρα στη ζωή σας.

astroguide.gr