2 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ 14/02 ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Οι κύριες πλανητικές δυναμικές σήμερα είναι η Σελήνη που περνά στο ζώδιο του Λέοντα νωρίς το μεσημέρι απέναντι από τον Πλούτωνα και τον Ερμή, ο οποίος Ερμής διασχίζει την τελευταία μοίρα του Αιγόκερω, λίγο πριν μπει ξανά, στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει πως για να καταφέρουμε να κάνουμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο θα πρέπει να είμαστε ευέλικτοι. Διαφορετικά, οι δυναμικές δεν θα λείψουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα, ειδικότερα το πρωί, καλό θα είναι να κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα γίνεται. Επίσης, αν έχετε στα σχέδιά σας να κάνετε κάτι σημαντικό, καλύτερα να το προγραμματίσετε από το μεσημέρι και μετά ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να μεταφέρετε τις ιδέες και τα μηνύματά σας στο άμεσο περιβάλλον σας. Για να φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα δώστε την δυναμική σας καλύτερα μετά το μεσημέρι.

Για τους Διδύμους, από το μεσημέρι και μετά το σκηνικό αλλάζει και θα είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα περισσότερο αντικειμενικά. Ωστόσο, είναι μια ημέρα με έντονη δυναμική οπότε καλό θα είναι να υπολογίζετε καλά τα βήματά και τις δράσεις σας.

Για τους Καρκίνους, το υπάρχον σκηνικό αλλάζει μετά το μεσημέρι και θα μπορέσετε να δείτε τις καταστάσεις από μια διαφορετική σκοπιά. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να αποφύγετε να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά, αξίες και συνεργασίες.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουρη/ος για όσα νιώθετε. Δώστε σημασία σε ότι κάνετε εσείς ανεξάρτητα την κριτική των άλλων.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε βήμα βήμα το πρόγραμμά σας ώστε να μπορείτε ταυτόχρονα να βάζετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Αν εστιάσετε εξαρχής σε κάτι δημιουργικό, κάτι που σας γεμίζει με όμορφα συναισθήματα, είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε ακόμη και να το προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ανεξάρτητα τα σχέδια και το πρόγραμμα που έχετε κάνει, καλό θα είναι να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο μπορεί να σας αναζωογονήσει. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας γαληνέψει και κυρίως να σας φορτίσει με θετική ενέργεια.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ενδέχεται να μπείτε σε διλλήματα σχετικά με ένα προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα που σας ενδιαφέρει άμεσα. Οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε, κάντε το σκεπτόμενη/ος το αντικειμενικό όφελος που θα έχετε εσείς και οι άνθρωποι που έχετε στην καρδιά σας.

Για τους Τοξότες, σήμερα μέχρι το μεσημέρι καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός στις κινήσεις σας ιδιαίτερα να σχετίζονται με οικονομικά ή θέματα αξιών. Από το μεσημέρι και μετά εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας και εστιάστε την προσοχή σας σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη φεύγει το μεσημέρι από απέναντί σας και μαζί αποφορτίζεται και η ατμόσφαιρα σχετικά με ανθρώπους που έχετε κοντά σας ή συνεργάτες. Οι απαντήσεις που ψάχνετε βρίσκονται μέσα σας και με το πλανητικό δυναμικό που αλλάζει, καθώς προχωρά η ημέρα, θα μπορείτε να τις εντοπίσετε ευκολότερα.

Για τους Υδροχόους, από το μεσημέρι και μετά δώστε την δυναμική σας σε πράγματα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν την προβολή και την εικόνα που δείχνετε προς τα έξω. Οι ψυχικές φορτίσεις δεν θα λείψουν αλλά η χαρά της δημιουργίας θα σας ανταμείψει.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ασχοληθείτε με μία δραστηριότητα η οποία είναι ενεργή στην καθημερινότητά σας ή την ίδια την εργασία σας. Ειδικά από το μεσημέρι και μετά θα μπορέσετε να προσθέσετε σημαντικές «πινελιές».

astroguide.gr