19 Απριλίου, 2024

Ζώδια 13/12 Μια αίσθηση δυσφορίας ενδέχεται να προκύψει σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ιδιαίτερη κινητικότητα στον ουράνιο θόλο σήμερα με πολλές πλανητικές δυναμικές ενεργές, βιώνοντάς τις αρκετά αντιφατικές ειδικά όταν καθρεφτίζουν δικά σας ψυχικά κομμάτια. Η Σελήνη απέναντι από τον Κρόνο, σε δυσαρμονική σχέση με τον Ουρανό εντείνει το πείσμα κυρίως μπροστά σε ένα εμπόδιο ωστόσο θα μπορούσε να υπάρξει η τάση να επιμείνετε περισσότερο για κάτι το οποίο αντικειμενικά δεν είναι τόσο σημαντικό. Κρατήστε όσο μπορείτε αντικειμενική και ευέλικτη στάση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, έντονη η ανάγκη να ασχοληθείτε σήμερα με πράγματα τα οποία σας εκφράζουν και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Ωστόσο, αν δείτε πως άλλοι δεν ακολουθούν, μπορείτε να κινηθείτε περισσότερο αυτόνομα. Επίσης, προσέξτε τις σπατάλες.

Για τους Ταύρους, η ψυχική δική σας διάθεση σήμερα κινεί τα νήματα και τις κινήσεις σας οπότε καλό θα είναι να μην θεωρείτε πως ευθύνονται (μόνο) οι γύρω σας. Δείτε τα πράγματα πιο επιφανειακά και απόλυτα αντικειμενικά (χωρίς δράματα ή υπερβολές).

Για τους Διδύμους, δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και ειδικά σήμερα καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσγειωμένη/ος σε αυτά που λέτε και κάνετε. Μια τάση υπερβολής ενδέχεται να λάβει χώρα, είτε από εσάς είτε από τους άλλους γιαυτό καλό θα είναι να κινηθείτε προσεκτικά.

Για τους Καρκίνους, διάφορα θέματα κυρίως αξιών ενδέχεται να προκύψουν σήμερα και μια αίσθηση πως θέλετε να κινηθείτε όσο πιο ανεξάρτητη/ος γίνεται θα είναι υπαρκτή. Κάντε ότι νομίζετε καλύτερο ωστόσο διπλο-τσεκάρετε αν κινείστε σε μια αντικειμενική οδό.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σας απέναντι από τον Κρόνο σήμερα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο και εσείς θα πρέπει να λειτουργήσετε ιδιαίτερα ευέλικτα για να ληφθούν τα μηνύματά σας από τους γύρω σας πιο εύπεπτα.

Για τους Παρθένους, ευεργετική η σημερινή ημέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα που έχουν περιθώρια εξέλιξης αρκεί να λειτουργήσετε με συμπόνια προς τους ανθρώπους γύρω σας αλλά και προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Κάποια πράγματα είτε δεν είναι η ώρα τους να συμβούν είτε χρειάζονται περισσότερη οργάνωση και δουλειά. Χαλαρώστε και δείτε τί πρέπει να κάνετε, με ηρεμία.

Για τους Ζυγούς, κινηθείτε με ευελιξία και χρησιμοποιείστε το διπλωματικό σας ταλέντο. Οι συγκεκριμένες ιδιότητες είναι πολύ χρήσιμες ειδικά σήμερα και θα δείτε πως θα καταφέρετε πράγματα τα οποία αυτή τη στιγμή μπορεί να σας φαίνονται βουνό.

Για τους Σκορπιούς, κάποιες δυσκολίες ενδέχεται να παρουσιαστούν σήμερα αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας απογοητεύσει. Δώστε το χρόνο που χρειάζεται για να εξετάσετε τα πράγματα με το δικό σας αντικειμενικό τρόπο. Είναι σίγουρο πως στο τέλος θα δείτε πως η ηρεμία και η εγκράτεια είναι αρετές ιδιαίτερα χρήσιμες σήμερα.

Για τους Τοξότες, περίοδος γενεθλίων σας και είναι σίγουρο πως διάφορες νέες ιδέες περνούν από το μυαλό σας για το άμεσο μέλλον. Σήμερα ενδέχεται κάτι να προκύψει και να σας βάλει σε σκέψεις. Μην αποθαρρυνθείτε. Είναι σημαντικό, για εσάς ειδικά, να κρατάτε την αισιοδοξία σας ενεργή.

Για τους Αιγόκερους, είτε οικονομικά ζητήματα έχουν έρθει στην επιφάνεια και σας απασχολούν είτε θέματα που σχετίζονται γενικότερα με τις αξίες σας είναι σημαντικό να τα εξετάσετε με ηρεμία, χωρίς παρορμητισμούς. Είναι σίγουρο πως με την κατάλληλη προετοιμασία και οργάνωση θα καταφέρετε να οριοθετήσετε οτιδήποτε νιώθετε πως δεν είναι σε «τάξη».

Για τους Υδροχόους, σχέσεις και συνδέσεις κάθε είδους ενδέχεται να είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή και να έχετε μπει σε διάφορες σκέψεις. Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη διαδικασία για τη πορεία και εξέλιξη των πραγμάτων οπότε αφεθείτε στη ροή και αφήστε χώρο για να αναπτυχθούν (αυτές οι σκέψεις) χωρίς να τις μπλοκάρετε.

Για τους Ιχθύες, καθημερινά πράγματα μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο ή ένα ζήτημα που αφορά την εργασία σας να νιώθετε πως παίρνει πολλή ενέργεια. Ότι και αν νιώθετε είναι σημαντικό να μην το αφήσετε στην άκρη, ειδικά αν είναι κάτι που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

astroguide.gr