4 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ 13/12 ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Απόψε αργά το απόγευμα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου. Αυτό το χρονικό διάστημα ο φτερωτός αγγελιοφόρος θα μας βοηθήσει να δούμε με περισσότερη ωριμότητα και σταθερότητα ότι είναι προς όφελός μας και θα μας δώσει την απαραίτητη ευελιξία ώστε να παραμείνουμε σταθερά, παρόλο τις αποσπάσεις, στον στόχο της επιλογής μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερη αξιολόγηση και χρήση των πληροφοριών που λαμβάνετε τόσο στα προσωπικά σας όσο και στο επαγγελματικό τομέα. Νέες ιδέες περισσότερο πρακτικές και γειωμένες θα βοηθήσουν στα επιτεύγματά σας.

Για τους Ταύρους, μέχρι 2 Ιανουαρίου ο Ερμής στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει ιδιαίτερα βοηθητικά σε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε ή ασχολείστε ήδη αυτή την περίοδο. Οι υπερβολές και οι άστοχες κινήσεις περιορίζονται και θα μπορέσετε να συνδεθείτε με κάτι περισσότερο σταθερό από το οποίο θα έρθουν απολαβές.

Για τους Διδύμους, να συνδεθείτε περισσότερο λειτουργικά θα σας βοηθήσει ο φτερωτός Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου αποφεύγοντας τις υπερβολές. Διαπραγματεύσεις θα πέσουν στο τραπέζι αλλά είναι επιλογή σας αν θα πορευτείτε μέσα σε μια συνεργασία ή μόνη/ος με θάρρος και σθένος. Οικονομικά θέματα τακτοποιούνται και λαμβάνετε ότι δικαιούστε.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με περισσότερο σταθερά και γειωμένα βήματα κυρίως σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα μπορέσετε να οριοθετήσετε τον χώρο σας και να βάλετε όρια όπου είναι χρήσιμο για την καλύτερη συνεργασία είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για τους Λέοντες, η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει βοηθητικά σε θέματα που είναι κινητοποιημένα στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Θα σας βοηθήσει να αποφύγετε περιττές κινήσεις, αποφεύγοντας κατά συνέπεια περαιτέρω κούραση καθώς και το ρίσκο περιττών ανοιγμάτων. Οι σκέψεις και οι κινήσεις σας θα μπορούν να γίνουν πιο στοχευμένες και να μπορέσετε να προσανατολιστείτε μόνο προς την κατεύθυνση η οποία υπόσχεται επιτυχία.

Για τους Παρθένους, η οργάνωση και τα προσεκτικά βήματα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του Ερμή στον Αιγόκερω τα οποία σας ταιριάζουν γάντι. Μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να χειριστείτε λεπτομέρειες με πολύ μεθοδευμένο τρόπο ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός να μην γίνετε αυστηρή/ός. Η σύνδεση του μυαλού με τα συναισθήματά σας θα μπορούσε να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτό που ασχολείστε και επενδύετε την ενέργειά σας αυτή την περίοδο.

Για τους Ζυγούς, η διπλωματική στάση είναι το φόρτε σας και ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει όχι μόνο σε προσωπικές σας υποθέσεις αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα. Οι προβληματισμοί δεν θα λείψουν ωστόσο θα είναι ευκολότερο να μπείτε σε συγκεκριμένους ρόλους και να βγείτε από διλλήματα ειδικά όταν πρόκειται για διαχείριση κοινών στόχων και σκοπών.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να περνάτε οποιαδήποτε εμπειρία μέσα από συγκεκριμένο πλαίσιο και όρια ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα με το λιγότερο κόστος ενέργειας. Η ενέργεια για εσάς είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και η βοήθεια του φτερωτού αγγελιοφόρου πολύ χρήσιμη την στιγμή που θα χρειάζεται να δομηθούν τις ιδέες σας και να ωριμάσουν οι σκέψεις σας προς έναν στόχο.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει κυρίως σε θέματα διαπραγμάτευσης είτε αφορά ένα προσωπικό είτε οικονομικό ζήτημα. Οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την ασφάλεια σας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο θα μπορέσετε να το διευθετήσετε ακόμη και αν χρειαστεί να βάλετε όρια και πλαίσιο όπου κρίνεται από τα δεδομένα απαραίτητο.

Για τους Αιγόκερους, στο ζώδιό σας ο Ερμής κινείται μέχρι 2 Ιανουαρίου κάνοντας σας περισσότερο ετοιμόλογη/ο και θα αυξήσει την εξωστρέφειά σας την στιγμή που θα πρέπει να βγείτε δυναμικά για να διεκδικήσετε μια επιθυμία σας. Θα σας δώσει την βοήθεια και την ευκαιρία να περάσετε μηνύματα και ιδέες στο περιβάλλον γύρω σας, φέρνοντας εξελίξεις στις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν άμεσα.

Για τους Υδροχόους, ο φτερωτός αγγελιοφόρος, Ερμής, στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα κινητοποιήσει βαθύτερα συναισθήματα, θα δυναμώσει την διαίσθησή σας και θα μεγαλώσει την πίστη σας για ένα ιδανικό ή ξεχασμένο όνειρο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να λαμβάνετε πολύ σοβαρά την συγκεκριμένη περίοδο τα μηνύματα που έρχονται αξιολογώντας τα με κέντρο τις βαθύτερές σας ανάγκες.

Για τους Ιχθύες,
ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μηνύματά σας, τις ιδέες και τις σκέψεις σας σε ένα ευρύτερο κοινό, ομάδες ανθρώπων και ομοϊδεάτες οι οποίοι μπορούν να σας στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο. Είναι σημαντικό να έχετε την προσοχή σας στραμμένη στον στόχο, το όραμά σας και με πίστη και θάρρος να το διεκδικήσετε.

astroguide.gr