24 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 13/06 ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Ερμής περνά ξανά από το ζώδιο των Διδύμων μέχρι αρχές Ιουλίου σε ορθή φορά. Το στοιχείο της κοινωνικής αλληλεπίδρασης είναι έντονο και εκκρεμότητες από το άμεσο παρελθόν δίνεται η ευκαιρία να ολοκληρωθούν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στους Διδύμους θα σας βοηθήσει κυρίως σε ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία και τις δραστηριότητές σας στο άμεσο περιβάλλον σας. Μέχρι αρχές Ιουλίου είναι μία περίοδος κατά την οποία θα μπορέσετε να βάλετε σε λειτουργία σκέψεις και αλλαγές τις οποίες προγραμματίσατε το προηγούμενο διάστημα, κατά την ανάδρομή του πορεία, στο ίδιο ζώδιο.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων ξανά, μέχρι αρχές Ιουλίου, θα δώσει την δυναμική του κυρίως σε τομείς όπου οι αξίες και η συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια λαμβάνει χώρα με κέντρο εσάς. Θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική αυτή η θέση λόγω της μεγαλύτερης ευελιξίας που θα σας δώσει και την πληροφορία που χρειάζεστε όσο αφορά τους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής μπήκε στο ζώδιό σας, ξανά μέχρι αρχές Ιουλίου, ενθαρρύνοντάς σας και δίνοντας ακόμη περισσότερη χάρη στις κινήσεις σας. Νέες ιδέες και κυρίως η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και ικανότητές σας θα λειτουργήσουν βοηθητικά για καινούργια βήματα και μεγαλύτερη επιτυχία σε αυτό που δίνετε την ενέργειά σας αυτή τη στιγμή.

Για τους Καρκίνους, πολλά πράγματα ξεκαθαρίζουν με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων για εσάς μέχρι αρχές Ιουλίου. Η προηγούμενη ανάδρομη φάση του Ερμή μπορεί να έφερε πολλές σκέψεις ή να νιώσατε κάπως μετέωρη/ος ωστόσο αυτό ήδη αλλάζει και είναι σίγουρο πως θα βρείτε την άκρη. Το σημαντικότερο είναι πως η λογική και η αντικειμενική σας στάση διευκολύνει πολλές καταστάσεις.

Για τους Λέοντες, έναν καλό διαχωρισμό θα σας βοηθήσει να κάνετε ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων ξανά μέχρι αρχές Ιουλίου, στους τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους και ομάδες ατόμων που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Νέα δεδομένα αλλάζουν και βελτιώνουν τη κατάσταση στους συγκεκριμένους τομείς αρκεί να είστε και εσείς ανοιχτή/ός προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Παρθένους, σε ακόμη περισσότερο αντικειμενική και κυρίως πρακτική σειρά σας βοηθά να βάλετε τις υποθέσεις σας ο Ερμής, ξανά στο ζώδιο των Διδύμων, μέχρι αρχές Ιουλίου. Επαγγελματικά κυρίως ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τα όνειρα και τις προσδοκίες σας βρίσκονται στο προσκήνιο ώστε να βρεθεί ο καταλληλότερος τρόπος να τα αναπτύξετε. Σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη διαδρομή λόγω της ανάδρομής του πορείας το τελευταίο διάστημα στο ίδιο ζώδιο, ωστόσο είναι σίγουρο πως αυτή η θέση του Ερμή, ορθόδρομος πια, θα προσθέσει μεγαλύτερη ευελιξία στις κινήσεις σας και θα μπορέσετε να διευθετήσετε ζητήματα πολύ καλύτερα από ότι κάνετε το προηγούμενο δίμηνο.

Για τους Ζυγούς, ευεργετική η θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων για εσάς μέχρι αρχές Ιουλίου και στοχεύει σε οτιδήποτε έχει όραμα και περιθώρια επέκτασης. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει και η ανακάλυψη νέων οριζόντων και νέες μορφές επικοινωνίας και αλληλο-σύνδεσης ήταν το κύριο μοτίβο, ειδικά το τελευταίο δίμηνο. Τώρα, ανανεωμένη/ός και με νέες ιδέες προχωρήστε στο δρόμο της επιλογής σας.

Για τους Σκορπιούς, σε βαθύτερες σκέψεις και έντονη κινητικότητα σας έβαλε ο Ερμής ανάδρομος το προηγούμενο διάστημα με την έννοια πως δεν έμεινε τίποτα στάσιμο από αυτά που ήταν/είναι κινητοποιημένα στη ζωή σας και χρειάστηκε να βρουν δημιουργικό τρόπο έκφρασης. Τώρα, σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι αρχές Ιουλίου, βάζετε σε εφαρμογή αυτές τις νέες συνειδητοποιήσεις και κυρίως την οργάνωση σχεδίων και στρατηγικής που κάνατε το προηγούμενο διάστημα.

Για τους Τοξότες, κατά την διάρκεια του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, ορθόδρομου πια μέχρι αρχές Ιουλίου, θα μπορέσετε να κατανοήσετε σε βάθος την αντικειμενική υπόσταση των πραγμάτων κυρίως σε τομείς που η συνεργασία, η φιλία και γενικότερα η σύνδεση με άλλους ανθρώπους λαμβάνει χώρα στη ζωή σας. Βάλτε σε εφαρμογή τις αλλαγές και αναθεωρήσεις που κάνατε το προηγούμενο διάστημα.

Για τους Αιγόκερους, η διέλευση του Ερμή στους Διδύμους μέχρι αρχές Ιουλίου, στοχεύει στην καθημερινή σας ρουτίνα, την εργασία σας και σε ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με την σωματική και ψυχική σας υγεία. Η καθημερινότητά σας γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα ωστόσο θα πρέπει και εσείς να είστε ανοιχτή/ός προς αυτή την κατεύθυνση. Νέες σκέψεις και αλλαγές προς βελτίωση οι οποίες ήρθαν το προηγούμενο διάστημα στο μυαλό σας, τώρα ήρθε η στιγμή να τις βάλετε σε εφαρμογή.

Για τους Υδροχόους, ευεργετική η θέση του Ερμή στους Διδύμους μέχρι αρχές Ιουλίου, ακόμη και αν χρειάστηκε να αλλάξετε κάποια πράγματα λόγω της ανάδρομής του πορείας στο ίδιο ζώδιο. Η ανάγκη να δημιουργήσετε, να επεκταθείτε και να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας είναι η κινητήριός δύναμή σας και είναι σίγουρο πως θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους έκφρασης.

Για τους Ιχθύες, σε πολύ προσωπικούς τομείς εστιάζει την δυναμική του ο Ερμής στους Διδύμους μέχρι αρχές Ιουλίου. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τη προσωπική σας ζωή, ήρθαν στο προσκήνιο, το τελευταίο δίμηνο, με σκοπό να βρεθεί η πιο δημιουργική και πρακτική λύση για όλους. Εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που έχετε επιλέξει να είναι κοντά σας.

astroguide.gr