29 Μαρτίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 13/04 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στην Παρθένο μας βοηθά σε ζητήματα που χρειάζονται τακτοποίηση και οριοθέτηση. Η θετική της σχέση νωρίς το πρωί με τον Ερμή και αργότερα με τον Ουρανό δίνει την απαραίτητη ώθηση για καινοτομία και εναλλακτικές ιδέες εκεί που υπάρχουν εμπόδια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ένα καθημερινό ζήτημα σήμερα θα μπορούσε να πάρει ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας. Οι εναλλακτικές θα υπάρξουν καθώς και νέες ιδέες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να πάτε πιο κοντά στον στόχο σας.

Για τους Ταύρους, είναι καλή ημέρα σήμερα να ασχοληθείτε με κάτι που σας εκφράζει αρκεί να έχει γήινες ποιότητες. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε σταθερό και με προοπτική θα είναι ευκολότερο να προχωρήσει μιας και οι πλανητικές δυναμικές σας ευνοούν σήμερα.

Για τους Διδύμους, προσωπικά ή οικογενειακά θέματα σήμερα έρχονται στο προσκήνιο για να βάλετε τα όρια και το απαραίτητο πλαίσιο ώστε να προχωρήσουν όπως πρέπει. Μην αρνηθείτε να συζητήσετε και να μοιραστείτε τις ιδέες σας με ανθρώπους στο οικείο περιβάλλον σας.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα είναι βοηθητική αν αποφασίσετε να βρεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε με κάποιον τρόπο να προχωρήσετε ένα σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα και να μην χαθείτε στις λεπτομέρειες.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με αξίες ενδέχεται να πάρει σήμερα χρόνο από το πρόγραμμά σας. Είναι καλή ημέρα για δράσεις που έχουν έμπνευση, δημιουργία και θα υπάρξουν εναλλακτικές ιδέες μπροστά σε μία δυσκολία.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά σήμερα να ασχοληθείτε επιτυχώς με προσωπικά σας θέματα, ιδιαίτερα αν αφορούν την εικόνα σας. Ακόμη και στην περίπτωση που οι άλλοι δεν θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά αυτή τη στιγμή, εσείς μπορείτε να προχωρήσετε κατά βούληση και επιθυμία.

Για τους Ζυγούς, βαθύτερες σκέψεις ή φόβοι σήμερα μπορεί να νιώσετε πως σας αποπροσανατολίζουν ωστόσο μπορεί να μην είναι αντικειμενικά σωστό. Δείτε προσεκτικά τα δεδομένα και προσπαθήστε να μπείτε στην διαδικασία ξεκαθαρίσματος. Ακόμη και στο νοητικό επίπεδο, αυτή η διεργασία, θα σας βοηθήσει για να συνεχίσετε με μεγαλύτερη σιγουριά.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής πολύ κοντά στον Ουρανό ταξιδεύει απέναντι από το ζώδιό σας φέρνοντας ανθρώπους γύρω σας οι οποίοι θα μπορούσαν να σας δώσουν δημιουργικές ιδέες αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και εσείς θα πρέπει να οριοθετήσετε και να πλαισιώσετε τις καταστάσεις. Σήμερα ειδικότερα, μείνετε προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Τοξότες, επαγγελματικά θέματα ή καταστάσεις γενικότερα που επηρεάζουν την καριέρα σας αυτή τη στιγμή έρχονται στην επιφάνεια. Σταθείτε στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και μπορούν να σας διαφοροποιήσουν από το σύνολο.

Για τους Αιγόκερους, δημιουργική ημέρα η σημερινή αρκεί και εσείς να έχετε την διάθεση να αφεθείτε λίγο περισσότερο στη ροή να σας παρασύρει. Οι εμπνεύσεις θα είναι δυνατές και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που τριβελίζουν το μυαλό σας το τελευταίο διάστημα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων ειδικά σε καταστάσεις που αφορούν και άλλους ανθρώπους. Δώστε προσοχή σε επαφές με άτομα της οικογένειας και αποφύγετε να συζητήσετε βαθύτερες επιθυμίες και προσωπικούς στόχους σας.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η Σελήνη απέναντι χτες και σήμερα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για λάθη ειδικά στους τομείς σχέσεων και συνεργασιών. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και αφιερώστε χρόνο στους συγκεκριμένους τομείς.

Astroguide.gr