20 Μαρτίου, 2023

Ζώδια 13/03 Μην χάσετε την αντικειμενικότητα σας σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα το πρωί περνά η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη δίνοντας μια πιο αισιόδοξη νότα στην ενέργεια της ημέρας ωστόσο το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι ενεργό οπότε θα πρέπει να μετρήσετε απόλυτα αντικειμενικά τα πράγματα που προκύπτουν αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Τοξότη σας φορτίζει με ενέργεια και νιώθετε πως μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε θελήσετε. Είναι αλήθεια πως αυτή η δυναμική μπορεί πραγματικά να δώσει τη σπίθα ώστε να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη ωστόσο χρειάζεται καλή στρατηγική ταυτόχρονα με τη πίστη και την αισιοδοξία σας.

Για τους Ταύρους, παρόλο που η Σελήνη στον Τοξότη σας ωθεί προς δημιουργικές δράσεις, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας ζητά να κάνετε καλή οργάνωση και να έχετε υπομονή η οποία θα ανταμειφτεί στο χρόνο. Ναι, σε καινούργια πράγματα και οτιδήποτε μπορούν και άλλοι άνθρωποι να σας βοηθήσουν, στηρίζοντας σας.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στον Τοξότη κινητοποιεί σχέσεις και συνεργασίες με ιδιαίτερο τρόπο, ζητώντας από εσάς να δώσετε σημασία την ίδια στιγμή που χρειάζεται να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπλέξει τα πράγματα αντί να τα απλοποιήσει. Αφήστε το «δράμα» στην άκρη και δράστε κατά περίπτωση.

Για τους Καρκίνους, το πλανητικό σκηνικό σας σπρώχνει να τακτοποιήσετε οτιδήποτε υπάρχει χάος και ανισορροπία γύρω σας σήμερα. Η Σελήνη στον Τοξότη βοηθητική σε αυτή τη διαδικασία, σας ωθεί να δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία και να προβείτε στις ανάλογες ενέργειες.

Για τους Λέοντες, η χαρά της δημιουργίας είναι ενεργή με τις δράσεις και τις κινήσεις που κάνετε ώστε να δώσετε σχήμα και χρώμα σε κάτι που επιθυμείτε πολύ ή έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Σημαντικές ενέργειες μπορούν να γίνουν αυτή τη στιγμή αρκεί η πίστη σας να είναι δυνατή και να μην βιαστείτε να φέρετε άμεσα αποτελέσματα.

Για τους Παρθένους, σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει διάφορους προσωπικούς σας τομείς και σας ζητείται να κάνετε την απαραίτητη έρευνα πριν πάρετε αποφάσεις καθώς και οποιαδήποτε επαλήθευση στο πρόγραμμα που θέλετε να φέρετε εις πέρας. Άνθρωποι που είναι κοντά σας θα είναι υποστηρικτικοί.

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα να έχετε πολλά στο μυαλό σας και στο πρόγραμμα σας, σήμερα χρειάζεται να κάνετε κάτι για εσάς το οποίο θα σας χαροποιήσει και θα πάρετε προσωπική ικανοποίηση. Η επικοινωνία θα είναι ενεργή και αν χρειαστεί μπορείτε να προβείτε είτε σε ανακατεύθυνση είτε να αυτοσχεδιάσετε χωρίς κάποιο ιδιαίτερο εμπόδιο.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στον Τοξότη σας φέρνει σε επαφή με τη χαρά ενός σκοπού που βάζετε κατά νου και επενδύετε την ενέργεια σας. Ανεξάρτητα αν θα φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως η διαδρομή είναι ενδιαφέρουσα ακόμη και αν χρειαστεί να την κάνετε εσείς περισσότερο ενδιαφέρουσα με κάποιον τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό αλλά όχι το παν για να πάρετε προσωπική ικανοποίηση.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα ανάβει τα αστέρια και αν δεν μπορείτε να τα δείτε κάτι δεν κάνετε σωστά αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Η ανυπομονησία θα μπορούσε να είναι ένα από αυτά. Η πρόοδος είναι σημαντική αλλά είναι διαφορετική για κάθε ενδεχόμενο. Κάντε ρεαλιστικά σχέδια και εφικτά χρονοδιαγράμματα.

Για τους Αιγόκερους, η προσήλωση στο στόχο είναι πάντα μια σημαντική ενέργεια για το ζώδιο σας αλλά η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα σας θυμίζει πως υπάρχουν και άλλα σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάτε ή να αφήνετε πίσω για κανένα λόγο. Οτιδήποτε κινητοποιηθεί σήμερα στο προσωπικό σας σενάριο, χρειάζεται να σας δώσει τροφή για περαιτέρω σκέψη. Παραμείνετε ανοιχτή/ός.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο Τοξότη σας δίνει την ώθηση να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ψηλά και να παραδειγματιστούν και άλλοι άνθρωποι από τη στάση τη δική σας. Σήμερα μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους γύρω σας και να τους ωθήσετε να βρουν ένα σκοπό να υπηρετήσουν με πίστη και υπομονή. . .

Για τους Ιχθύες, η καλή προετοιμασία και ο ανάλογος σχεδιασμός είναι το κεντρικό θέμα της ημέρας για το ζώδιο σας. Η Σελήνη στον Τοξότη σας δείχνει όχι μόνο το τρόπο να το κάνετε αλλά και τη σπουδαιότητα αυτής της δράσης. Ο χειρισμός των καταστάσεων αυτή την στιγμή είναι πολύ σημαντικός.

astroguide.gr