28 Μαΐου, 2022

ΖΩΔΙΑ 12/4 ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Σήμερα η Σελήνη απέναντι από τον Άρη ανεβάζει τους παλμούς και θα πρέπει να προσέξουμε τις παρορμητικές κινήσεις. Η θετική της σχέση με Ήλιο και Ερμή θα λειτουργήσει βοηθητικά, ειδικότερα αν εστιάσουμε σε πράγματα που με κάποιον τρόπο μας δίνουν προσωπική ικανοποίηση. Από το απόγευμα και μετά η ανάγκη να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους σειρά θα είναι έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η χαρά της δημιουργίας είναι παρούσα ιδιαίτερα μέχρι αργά το μεσημέρι και θα είναι καλό να το εκμεταλλευτείτε. Μην αφήσετε ευκαιρίες να χαθούν και δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας δώσει προσωπική ικανοποίηση σήμερα.

Για τους Ταύρους, σήμερα αφήστε σημαντικά πράγματα για το απόγευμα και μετά. Η ενέργεια θα είναι περισσότερο ευνοϊκή και το σημαντικότερο είναι πως θα είστε και εσείς σε καλύτερη θέση κυρίως λόγω διάθεσης.

Για τους Διδύμους, μέχρι νωρίς το απόγευμα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις επαφές και τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας. Η έμφυτη ευελιξία σας θα είναι αρωγός στα βήματά σας.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να δώσετε σημασία σε ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας και γενικότερα με ότι είναι κινητοποιημένο στο προσωπικό σας τερέν. Είναι σημαντικό να βγείτε μπροστά ειδικά αν νιώσετε πως αδικείστε με οποιονδήποτε τρόπο.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μέχρι νωρίς το απόγευμα σας γεμίζει με το απαραίτητος σθένος για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Από το απόγευμα και μετά προσπαθήστε να «μαζέψετε» ότι μπορεί να σας βάλει στο χάος ή την σύγχυση.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας νωρίς το απόγευμα οπότε θα νιώσετε παράλληλα και πιο οικεία με το περιβάλλον γύρω σας και πιο σίγουρη/ος για τις δράσεις που κάνετε. Είναι σημαντικό να δώσετε την ενέργειά σας μόνο σε ότι είναι σημαντικό και χρειάζεται την στήριξή σας αυτή τη στιγμή.

Για τους Ζυγούς, μέχρι το απόγευμα έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους στον κοινωνικό σας κύκλο και να ανταλλάξετε χρήσιμες ιδέες και σκέψεις. Από νωρίς το απόγευμα και μετά ταξινομείστε ότι αποκομίσατε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να νιώσετε οικεία, ακόμη και ευχάριστα αν μπορέσετε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμη και αν υπάρξουν διαφοροποιήσεις ή αλλαγές να μην σας επηρεάσουν ιδιαίτερα. Ειδικότερα από το απόγευμα και μετά μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του.

Για τους Τοξότες, σήμερα αν έχετε σκοπό να κάνετε σημαντικές δράσεις προτιμήστε να τις κάνετε μέχρι αργά το μεσημέρι. Μετά, ίσως χρειαστεί περισσότερη ενέργεια από μέρους σας ή εμπόδια μπορεί να επιβραδύνουν την εξέλιξη.

Για τους Αιγόκερους, δώστε την ενέργειά σας σήμερα σε καταστάσεις οι οποίες είναι ανοιχτές αλλά πραγματικά μπορούν να τακτοποιηθούν με επιτυχία αν επενδύσετε σε αυτές. Αυτό σημαίνει ένας καλός έλεγχος από την αρχή και οργάνωση σχετικά με την διαδρομή που θα ακολουθήσετε στην πορεία.

Για τους Υδροχόους, για λίγο ακόμη ο Άρης στο ζώδιό σας θα λειτουργεί βοηθητικά κυρίως ως προς την ενέργεια που σας δίνει για να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Ότι κάνετε σήμερα, κάντε το μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα και μετά θα πρέπει να προχωρήσετε πιο χαλαρά.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντί σας από το απόγευμα και μετά σας βάζει στην διαδικασία να δείτε θέματα σχέσεων και συνεργασιών με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και δυναμική. Μέχρι τότε δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας δώσει χαρά και κυρίως να σας αναζωογονήσει.

Astroguide.gr