19 Απριλίου, 2024

Ζώδια 12/12 Μια δημιουργική σκέψη/λύση προκύπτει σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η ψυχική διάθεση σας σήμερα αλλάζει με την είσοδο της Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Η ανάγκη να κάνετε όμορφα, δημιουργικά πράγματα είναι έντονη και μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας ακολουθώντας την οδό που σας δείχνει. Ωστόσο, να έχετε κατά νου πως λόγω του Άρη ανάδρομου και άλλων πλανητικών επιρροών μπορεί αυτό που θα αποφασίσετε να κάνετε να χρειάζεται περισσότερη οργάνωση ή καλά μελετημένα βήματα και σίγουρα θα πρέπει να μείνετε μακρυά από παρορμητισμούς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας ωθούν να αφήσετε για λίγο στην άκρη υποχρεώσεις και πράγματα τα οποία χρειάζονται πολλή ενέργεια από μέρους σας και να ασχοληθείτε με ότι θα μπορούσε να σας δώσει περισσότερη χαρά. Μείνετε σε μια οδό δημιουργική χωρίς να σπαταλήσετε τη πολύτιμη ενέργειά σας σε άσκοπες δράσεις.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλό θα ήταν να ακολουθήσετε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα και να ασχοληθείτε μόνο με ότι σας βοηθά να νιώσετε πιο όμορφα. Τα πλανητικά δρώμενα κινητοποιούν προσωπικά σας ζητήματα ή καταστάσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και θα πρέπει να τα δείτε με ιδιαίτερη ευελιξία. Αν νιώθετε πως δεν έχετε αυτή τη διάθεση, καλύτερα θα είναι να τα δείτε εκ νέου μια άλλη στιγμή.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά σχετικά με διάφορες σκέψεις που κάνετε αυτή τη στιγμή και θέλετε να τις ταξινομήσετε με αντικειμενική βάση. Η τάση να είστε περισσότερο απόλυτη/ος στις απόψεις σας θα είναι υπαρκτή. Καλό θα είναι να το γνωρίζετε ώστε να πράξετε αναλόγως.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπαίνετε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν πραγματική αξία για εσάς και αυτό θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό. Όσο αφορά οικονομικά ζητήματα, καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός και να λειτουργήσετε με φειδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σας για τις επόμενες δύο ημέρες περίπου οπότε δικαιωματικά νιώθετε έντονη την ανάγκη να κάνετε πράγματα που αφορούν εσάς και μόνο εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι η τάση να είστε περισσότερο απόλυτη/ος στις απόψεις σας, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει δυναμικές με τους ανθρώπους γύρω σας.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να κάνετε διάφορους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε πράγματα τα οποία είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας μιας και ειδικά σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ενεργή και δείτε τα πράγματα περισσότερο σφαιρικά.

Για τους Ζυγούς, σε κοινωνικό επίπεδο σας βοηθούν οι πλανητικές δυναμικές σήμερα και σας ωθούν να κάνετε όμορφα και δημιουργικά πράγματα. Κάντε σωστές επιλογές και ακολουθήσετε μια οδό η οποία εκτός της παραγωγικότητα σας φέρνει και μια αίσθηση ικανοποίησης και χαράς.

Για τους Σκορπιούς, ο επαγγελματικός τομέας της ζωής σας, θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα και αύριο και πιθανά να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε εκ νέου τις συνεργασίες σας. Ανεξάρτητα το αποτέλεσμα που θα προκύψει μέσα από αυτή τη προσωπική σας διαδικασία είναι σημαντικό να νιώθετε ικανοποίηση. Να νιώθετε περισσότερο γεμάτη/ος και με μεγαλύτερη σταθερότητα κάτω από τα πόδια σας.

Για τους Τοξότες, είναι αλήθεια πως τις τελευταίες ημέρες θέματα αξιών έχουν έρθει στο προσκήνιο και έχετε μπει στη διαδικασία επανεξετάσεων και αναλύσεων. Είναι μια πολύ καλή διεργασία αυτή που κάνετε και θα έρθουν εμπνεύσεις οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές καθώς τα πράγματα εξελίσσονται.

Για τους Αιγόκερους, μια κατάσταση έχει ενεργοποιηθεί, η οποία είναι σίγουρο πως μπορεί, αν αποφασίσετε να της δώσετε σημασία και ενέργεια, να σας φέρει ικανοποίηση. Μην φοβάστε τις αλλαγές. Οι επιθυμίες σας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερες από τους φόβους σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ανεξάρτητα αν έχετε τη διάθεση ή όχι καλό θα είναι να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία σχετίζονται με άλλα άτομα ή ομάδες. Μπείτε στη διαδικασία να τα δείτε όλα αναλυτικά ωστόσο με ιδιαίτερη προσαρμοστική διάθεση. Είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει κοινό όφελος.

Για τους Ιχθύες, μια κατάσταση μέσα τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή την εργασία σας σήμερα και αύριο θα σας φανεί ενδιαφέρουσα και θα είναι πραγματικά. Θα μπορέσετε να πάρετε χαρά και να αναζωογονηθείτε με κάποιον τρόπο. Αφεθείτε λίγο περισσότερο σε νέα ενδεχόμενα που γεννιούνται, ακόμη και αν δεν μπορέσουν να ολοκληρωθούν άμεσα.

astroguide.gr