28 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 12/03 Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη σε ευνοϊκή όψη με τον Δία και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας τόσο για το παρόν όσο και για το άμεσο μέλλον. Χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας ως δημιουργικό κανάλι διαφυγής. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του άλλου και μέσω της ενσυναίσθησης ελάτε κοντά και βοηθήστε όσους το έχουν ανάγκη. Η χαρά της αλληλεγγύης θα είναι αξία ανεκτίμητη για εσάς σήμερα.

Για τους Ταύρους, σήμερα μέσα από καταστάσεις και γεγονότα θα μπορέσετε να είστε περισσότερο ανοιχτή/ός στους εξωτερικούς κραδασμούς. Η κοινωνικοποίηση και η επαφή με ομάδες ατόμων σίγουρα θα σας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα.

Για τους Διδύμους, σήμερα σταθείτε σε ότι έχει πραγματικό νόημα για εσάς αποφεύγοντας όμως τις υπερβολές. Είναι κατάλληλη στιγμή να κατανοήσετε σε βάθος τί είναι αυτό που προσδοκάτε και πως μπορείτε να νιώσετε περισσότερο ασφαλής στο σημείο που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

Για τους Καρκίνους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να πασπαλίσετε με ελπίδα ένα όραμά σας. Φιλοσοφήστε τα πράγματα και δώστε την ενέργειά σας σε ότι έχει περιθώρια βελτίωσης χωρίς όμως να σπαταληθείτε.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να κάνετε ένα είδος υπέρβασης σε ένα πολύ προσωπικό σας ζήτημα ή κάτι που αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας. Αφεθείτε στη ροή και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό.

Για τους Παρθένους, εκτιμήστε σωστά τις καταστάσεις γύρω σας και δώστε την δυναμική σας σε κάτι το οποίο μπορεί πραγματικά να σας δώσει χαρά. Πολλές διαφορετικές δραστηριότητες μπορεί να σας βγάζουν εκτός προγράμματος ωστόσο έχετε την ενέργεια να αντεπεξέλθετε με επιτυχία έχοντας καλή οργάνωση.

Για τους Ζυγούς, εργασιακά θέματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα και πιθανά να χρειαστεί να αλλάξετε οπτική. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο ευέλικτα και περισσότερο αντικειμενικά.

Για τους Σκορπιούς, ένα δημιουργικό εγχείρημα μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα σήμερα και να σας δώσει χαρά. Εστιάστε μόνο σε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα ώστε να δώσει τους καρπούς του γρήγορα.

Για τους Τοξότες, ένα πέπλο ενδέχεται να πέσει πάνω από τα πράγματα και τις καταστάσεις σήμερα και εσείς καλείστε να είστε όσο περισσότερο αντικειμενική/ός γίνεται. Δώστε χώρο και χρόνο πριν πάρετε αποφάσεις ή καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μέσα από τις επαφές σας με άλλους ανθρώπους μπορείτε να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Ενδέχεται να μην μπορέσετε να του δώσετε σάρκα και οστά ωστόσο θα υπάρξει βελτίωση και νέες προοπτικές.

Για τους Υδροχόους, σταθείτε σε ότι έχει αντικειμενική αξία σήμερα και αποφύγετε οτιδήποτε σας βάζει σε διλλήματα. Μπορείτε να αφήσετε άλλους να δουν την ευαίσθητή σας πλευρά αλλά θα πρέπει να είστε συνειδητή/ός σε αυτό που κάνετε.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος με τους Δία/Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, συνδυαστικά με την Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σας βάλει σε μία ονειρική κατάσταση. Οποιοδήποτε ονειρικό ταξίδι θα μπορούσε να είναι πηγή εμπνεύσεων αρκεί να έχετε τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά, ειδικά για ότι θέλει περισσότερο αντικειμενική ματιά.

Astroguide.gr