4 Μαρτίου, 2024

Ζώδια 12/01 Καλή ημέρα για να εξετάσετε όλα τα δεδομένα που έχετε μπροστά σας – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας νέες σκέψεις και ιδέες για ζητήματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Λίγο μετά την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δίνεται η ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά και να θέσετε ενήλικους στόχους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, καινούργιες συνδέσεις σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε η Σελήνη στον Υδροχόο με ανθρώπους, πράγματα, ιδέες και οτιδήποτε σας προσφέρει γνώση. Φίλοι και κοινωνικές επαφές ευνοούνται για νέες εμπειρίες και αναζητήσεις.

Για τους Ταύρους, τα σταθερά βήματα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του ζωδίου σας καθώς και η επιφυλακτικότητα πριν κάνετε το κάθε βήμα. Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από το ενεργειακό πλανητικό σκηνικό να πιστέψετε στις ικανότητές σας και εστιάσετε καλύτερα στο στόχο σας.

Για τους Διδύμους, φιλοσοφικές αναζητήσεις σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε η δυναμική στον ουράνιο θόλο σήμερα ερχόμενη/ος σε επαφή με την πίστη και το όραμα σας σε ένα άλλο επίπεδο. Καλή ημέρα επίσης για να διευθετήσετε ζητήματα που σας αφορούν άμεσα.

Για τους Καρκίνους, είναι δική σας απόφαση σήμερα αν θα ακολουθήσετε τη ροή σπαταλώντας χρόνο και φαιά ουσία σε ανούσια πράγματα ή θα ωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που δίνουν συγκεκριμένες καταστάσεις. Εστιάστε στο στόχο σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη πέρασε απέναντι από το ζώδιο σας δίνοντας την ευκαιρία μέσα από ομάδες ανθρώπων και φίλους να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σήμερα. Μέσα από τη φροντίδα και το παιχνίδισμα μπορείτε να πάρετε χαρά και προσωπική ικανοποίηση.

Για τους Παρθένους, καλό θα είναι να μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του γενικότερα αυτό το διάστημα. Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να οργανωθείτε κατάλληλα και να τακτοποιήσετε ζητήματα που υπάρχουν στη καθημερινή σας εργασία.

Για τους Ζυγούς, σήμερα η Σελήνη στον Υδροχόο σας δίνει το πλεονέκτημα να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η επιλογή που θα κάνετε είναι δική σας ανάλογα το σενάριο της προσωπικής σας ζωής, ωστόσο είναι σημαντικό ότι αυτή την στιγμή μπορείτε να πάρετε χαρά και να έχετε προσωπικές απολαύσεις.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις που μπορούν να σας δώσουν προσωπική φροντίδα και να σας θρέφουν συναισθηματικά είναι η κύρια σκέψη και ανάγκη της ημέρας για εσάς. Οι πλανητικές επιρροές σας ωθούν προς αυτή τη κατεύθυνση και άνθρωποι που εμπιστεύεστε μπορούν να σας δώσουν συμβουλές ακόμη και να σας δείξουν το τρόπο να το πετύχετε.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία είναι σημαντική σήμερα και είναι στο χέρι σας να την κάνετε δημιουργική. Μην σταθείτε σε λεπτομέρειες που μπορεί να ειπωθούν και σας αποπροσανατολίσουν. Εστιάστε σε ότι δίνει νέα προοπτική και νέα δυνατότητα να προχωρήσετε μπροστά.

Για τους Αιγόκερους, τα οικονομικά και γενικότερα η ασφάλεια που θέλετε να έχετε στη ζωή σας, είτε υλική είτε συναισθηματική είναι στο κύριο μενού της ημέρας. Η Σελήνη στον Υδροχόο σας φέρνει σε επαφή με αξίες και πεποιθήσεις οι οποίες χρειάζονται αναπροσαρμογή, καθώς και με τον αυτοσεβασμό που χρειάζεται να έχετε κατά τη διεργασία που κάνετε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να δείτε ευκολότερα τη πανοραμική εικόνα των καταστάσεων στη ζωή σας στο εδώ και τώρα με τα πλανητικά δρώμενα. Καθαρίστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις και δημιουργείστε ελεύθερο χώρο για νέες σκέψεις και καινούργια πράγματα.

Για τους Ιχθύες, η ξεκούραση σε ψυχικό κυρίως επίπεδο είναι το κύριο συστατικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα σε όλα τα επίπεδα. Η Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθά να αναγνωρίσετε και να ταξινομήσετε καλύτερα τις καταστάσεις ώστε να μπορέσετε να εκτιμήσετε τι είναι σημαντικό να ασχοληθείτε εκτενέστερα και τι πρέπει να αφήσετε στην άκρη προς το παρόν.
 

astroguide.gr