28 Ιουνίου, 2022

ΖΩΔΙΑ 11/06 ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Κρόνος άρχισε την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι 22 Οκτωβρίου. Ο πλανήτης της υπευθυνότητας, των ορίων, της αντικειμενικής πραγματικότητας, θα μας βοηθήσει μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθουμε σε επαφή με ότι μπορεί να βελτιωθεί και ότι χρειάζεται να αλλαχθεί. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα μπορέσουμε να δούμε ξανά καταστάσεις οι οποίες μας έχουν απομακρύνει από το στόχο μας και θα μας δοθούν ευκαιρίες να επανέλθουμε δυναμικά στην οδό η οποία υπόσχεται σταθερότητα και ασφάλεια. Με Κρόνο ανάδρομο καλό θα είναι να μην υπογράψουμε και να μην δεσμευτούμε σε μεγάλα εγχειρήματα. Μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε προετοιμασία ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να ορθοδρομήσει για να «σφραγίσουμε» το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Κρόνος ανάδρομος μέχρι τέλη Οκτωβρίου στο ζώδιο του Υδροχόου σας φέρνει σε επαφή με ζητήματα τα οποία είναι κινητοποιημένα κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Όνειρα, προσδοκίες, ομάδες ανθρώπων και γενικότερα η στήριξη από άλλους ανθρώπους, έρχονται ξανά στο προσκήνιο προς διερεύνηση. Προσπαθήστε οι στόχοι σας να συμβαδίζουν με τα τρέχοντα δεδομένα ώστε να είστε αποτελεσματική/ός.

Για τους Ταύρους, ο ανάδρομος Κρόνος στο ζώδιο του Υδροχόου αναμοχλεύει μέχρι τέλη Οκτωβρίου ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα και την εργασία σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσετε εκ νέου τα θέματα στους συγκεκριμένους τομείς και να κάνετε αλλαγές πάντα προσανατολισμένη/ος προς το στόχο της επιλογής σας. Η καταξίωση είναι μια προσωπική υπόθεση και εσείς μπορείτε να δείτε τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης ώστε να προσαρμοστείτε κατά περίπτωση, όποιο και αν είναι το κόστος.

Για τους Διδύμους, όνειρα και υψηλά ιδανικά φέρνει στο προσκήνιο ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Οι εμπνεύσεις σας θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές αυτό το διάστημα και η ευέλικτή σας στάση θα σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη διαδρομή προς τον στόχο της επιλογής σας. Με υπομονή και επιμονή ότι κάνετε, βάζοντας προτεραιότητες.

Για τους Καρκίνους, οικονομικά ζητήματα, αξίες, κτήσεις, περιουσιακά, σχέσεις με συγγενείς είναι κάποια από αυτά που φέρνει ο Κρόνος ανάδρομος στο προσκήνιο μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Στο ζώδιο του Υδροχόου σας βοηθά να δείτε τα πράγματα πιο λογικά και με λιγότερους συναισθηματισμούς, κάτι πολύ χρήσιμο για εσάς την συγκεκριμένη περίοδο της ανάδρομής του πορείας. Αξιολογήστε τα πράγματα με αντικειμενικότητα και σταθείτε σε ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Λέοντες, ο Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται απέναντί σας επηρεάζοντας κυρίως τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας και τις συνδέσεις κάθε είδους. Στο συγκεκριμένο ζώδιο, ένα από τα αιτήματά του, είναι να σας βοηθήσει να βάλετε όρια και πλαίσιο εκεί που νιώθετε πως χρειάζεται για την καλύτερη λειτουργία και σωστή ροή. Μέχρι τέλη Οκτωβρίου, κατά την ανάδρομή του πορεία, αυτό μπορεί να επιτευχθεί αρκεί να βάλετε αρκετή δόση ρεαλισμού.

Για τους Παρθένους, ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιου του Υδροχόου μέχρι τέλη Οκτωβρίου επηρεάζει κυρίως θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα, την εργασία και την υγεία σας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο. Οποιαδήποτε εκκρεμότητα στους συγκεκριμένους τομείς καλό θα είναι να μπείτε στην διαδικασία να την κλείσετε ακόμη και αν χρειαστεί να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια για αυτή την διαδικασία. Η έξτρα προσπάθεια και οι υποχρεώσεις ενδέχεται να μην λείψουν ωστόσο εσείς έχετε τη πίτα, εσείς έχετε και το μαχαίρι αν το θελήσετε. Κερδίστε τις εντυπώσεις με τα επιτεύγματα, τις ικανότητές και το ηγετικό σας ταλέντο.

Για τους Ζυγούς, ο Κρόνος στον Υδροχόο μέχρι τέλη Οκτωβρίου ανάδρομος, σας δίνει την δυνατότητα να (ξανά)δείτε κάποια σημαντικά πράγματα από μία διαφορετική ματιά. Η ανάγκη να πάρετε χαρά από προσωπικά επιτεύγματα είναι στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του με κέντρο εσάς γιαυτό θα σας δώσει τις εναλλακτικές που ψάχνετε ώστε να μπορέσετε να δουλέψετε, πάντα με ρεαλιστικές προσδοκίες προς έναν στόχο «ερωτεύσιμο».

Για τους Σκορπιούς, το πόσο σημαντικό είναι για εσάς να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων είναι γνωστό και με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μπορεί να μην ήταν εύκολο, αλλά σας δόθηκε μέχρι στιγμής η ευκαιρία να δείτε πώς και με ποίον τρόπο μπορείτε να το επιτύχετε. Τώρα και μέχρι τέλη Οκτωβρίου σε ανάδρομη κίνηση είναι η καταλληλότερη στιγμή να δείτε ξανά καταστάσεις οι οποίες σας έχουν για κάποιον λόγο «ξεφύγει». Το αίσθημα προσωπικής ευθύνης που σας διέπει, το αίσθημα δικαιοσύνης και η πρακτικότητά σας κυρίως στα δύσκολα είναι τα εργαλεία σε αυτή τη διαδικασία που θα κάνετε.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να γίνετε περισσότερο αυτόνομη/ος στη ζωή σας είναι κάτι το οποίο πρεσβεύει και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε ο Κρόνος στον Υδροχόο. Τώρα σε ανάδρομη πορεία μέχρι τέλη Οκτωβρίου μπορείτε μέσω της επικοινωνίας και τους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας να βάλετε τα όρια σας και το κατάλληλο πλαίσιο, πάντα προσανατολισμένη/ος σε αυτό τον στόχο. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση ωστόσο είναι απαραίτητη για το μέλλον, την πορεία και την εξέλιξή σας.

Για τους Αιγόκερους, ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά, αξίες, πεποιθήσεις και γενικότερα κτήσεις επηρεάζει η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Μέχρι τέλη Οκτωβρίου ενδέχεται να έχετε εξελίξεις στους συγκεκριμένους τομείς και παρόλο που οι ισορροπίες είναι λεπτές είναι σίγουρο πως μπορείτε να βρίσκετε πάντα την σωστή και αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων ώστε να προχωράτε με ασφάλεια και ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος είναι συγκυβερνήτης μαζί με του Ουρανό του ζωδίου σας οπότε έχετε οικειότητα με την αντικειμενικότητα που πρεσβεύει και την στοχο-προσήλωση που ζητά. Σε ανάδρομη πορεία μέχρι μέσα Οκτωβρίου μπορείτε να δείτε ξανά και να αναθεωρήσετε κινήσεις που σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή σας στο κόσμο γύρω σας. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για να ανακαλύψετε με ποίον τρόπο θα βάλετε γερές βάσεις ώστε να θεμελιώσετε κάτι που ζητάτε να φέρετε στη ζωή σας αυτή τη περίοδο.

Για τους Ιχθύες, ο Κρόνος ανάδρομος μέχρι τέλη Οκτωβρίου στο ζώδιο του Υδροχόου σας φέρνει πιο κοντά με τις προσωπικές σας ανάγκες, κυρίως μέσω σκέψεων που κάνετε και ερωτημάτων που γεννιούνται μέσα σε αυτό το διάστημα. Ακόμη και αν νιώσετε κάποιες στιγμές κάπως πεσμένη την ενέργειά σας, να ξέρετε πως είναι για καλό. Ο σκοπός είναι να ελαφρύνετε από περιττά βάρη και υποχρεώσεις οι οποίες δεν σας δίνουν κανένα νόημα και σκοπό.

astroguide.gr