25 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 11/05 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Ερμής μόλις μπήκε ανάδρομος και η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου απέναντι από τους Άρη και Ποσειδώνα δεν βοηθά για δράσεις που δεν έχουν οργανωθεί άριστα (όχι απλώς καλά). Προσοχή στην επικοινωνία και τις δράσεις σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, καθημερινά πράγματα ή ζητήματα που αφορούν την εργασία σας σήμερα μπορεί να σας δυσκολέψουν περισσότερο από μία άλλη στιγμή. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προχωρήσετε με σύνεση και πολύ καλή οργάνωση.

Για τους Ταύρους, αν βλέπετε σήμερα πως κάτι δεν προχωρά όπως θα επιθυμούσατε καλύτερα να μην επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει. Τα μάτια σας ανοιχτά και σταθείτε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα.

Για τους Διδύμους, δύσκολη ημέρα για δράσεις οι οποίες σχετίζονται ιδιαίτερα με προσωπικά σας ζητήματα ή θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αφήστε σημαντικά πράγματα για μία άλλη ημέρα η οποία θα είναι περισσότερο ευνοϊκή.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα ενδέχεται να είναι δύσκολη με την έννοια πως ίσως δεν γίνετε όσο κατανοητή/ός θα θέλατε ή οι πληροφορίες που λαμβάνετε είναι μπερδεμένες. Ζητείστε εξηγήσεις για ότι δεν σας είναι απόλυτα κατανοητό.

Για τους Λέοντες, σήμερα καλό θα είναι να μείνετε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες σας είναι γνώριμες με κάποιον τρόπο. Ειδικότερα, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με υλικά ή συναισθηματικά καλό θα είναι να τα αφήσετε για μία άλλη, πιο κατάλληλη, στιγμή.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βάζει στην διαδικασία να θελήσετε να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ωστόσο, τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά, οπότε θα πρέπει να περιοριστείτε μόνο σε ότι είναι απαραίτητο να γίνει σήμερα και χωρίς να πάρετε κάποιο ρίσκο.

Για τους Ζυγούς, πολλές σκέψεις σήμερα ενδέχεται να σας βάλουν σε μία κατάσταση στην οποία υπάρχει το ρίσκο αντί να ξεκαθαρίσετε κάτι που σας απασχολεί, να μπερδευτείτε περισσότερο. Γιαυτό, σήμερα, αφήστε ότι σας φορτίζει στην άκρη και ξεκουραστείτε.

Για τους Σκορπιούς, ένα ζήτημα που σχετίζεται με το κοινωνικό σας περιβάλλον, τους φίλους ή τους συναδέλφους, ενδέχεται να κινητοποιηθεί σήμερα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε απόσταση, να σκεφτείτε τα δεδομένα με την αντικειμενική σας ματιά και να μην κάνετε κάποια δράση αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, δύσκολη ημέρα για δράσεις οι οποίες δεν έχουν οργανωθεί τέλεια ή δεν είστε 100% σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα. Προχωρήστε με προσοχή και αφήστε σημαντικές συζητήσεις ή δράσεις για μία άλλη στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δεν είναι υποστηρικτικά για οτιδήποτε αβέβαιο ή που πλανάτε μόνο ως αίσθηση στον αέρα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιη/ος για τις δράσεις σας πριν αποφασίσετε να κάνετε ένα επόμενο βήμα.

Για τους Υδροχόους, ψυχικές φορτίσεις ενδέχεται να σας κρατήσουν λίγο πίσω σχετικά με δράσεις που θα θέλατε να κάνετε. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό μιας και οι πλανητικές δυναμικές σήμερα δεν υπόσχονται θετικό αποτέλεσμα.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Παρόλα αυτά, τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά για δράσεις οι οποίες δεν είναι απόλυτα μελετημένες, οπότε προχωρήστε με προσοχή.

astroguide.gr