19 Απριλίου, 2024

Ζώδια 11/05 Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου ενεργοποιεί την σύνοδο του Ήλιου/Ουρανού που υπάρχει στον ουράνιο θόλο αυτές τις ημέρες, την ίδια στιγμή που ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου. Πρακτικά, η ημέρα έχει έντονη δυναμική, μπορούν να γίνουν πράγματα ωστόσο με δυσκολία γιαυτό, δώστε χώρο και χρόνο σε ότι κινητοποιείται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τα κοινωνικά σας. Κάτι σας απασχολεί έντονα αυτή τη περίοδο και θα ήταν καλό αν μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε ή/και έχετε στη καρδιά σας.

Για τους Ταύρους, αν νιώθετε κάπως πεσμένη την ενέργειά σας σήμερα είναι κυρίως λόγω απογοήτευσης και όχι λόγω κούρασης. Κρατήστε την ενέργειά σας για σημαντικά πράγματα και δείξτε περισσότερη πίστη σε κάτι το οποίο αντικειμενικά μπορεί να προχωρήσει.

Για τους Διδύμους, οι ιδιότητες της αλληλεγγύης και της σύνδεσης είναι έντονες σήμερα γιαυτό μπείτε στη διαδικασία να μοιραστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε τις σκέψεις σας. Ο Ερμής ανάδρομος σας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα τη συγκεκριμένη στιγμή.

Για τους Καρκίνους, με ευελιξία μπορείτε να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε πρόκληση έρχεται στο δρόμο σας αυτή τη στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πίστη και θέληση. Η διαίσθησή σας επίσης είναι ιδιαίτερα δυνατή και μπορείτε να την εμπιστευτείτε στις κινήσεις που κάνετε ειδικά αυτές τις ημέρες με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο.

Για τους Λέοντες, σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να έχουν έρθει στο προσκήνιο είτε μέσω σκέψεων είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων. Όπως και να είναι τα πράγματα αυτή τη περίοδο είναι σημαντικό να μείνετε σε μία παραγωγική οδό την ίδια στιγμή που θα κινείστε όσο πιο ευέλικτα γίνεται.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να πάρετε όσο χρόνο πιστεύετε πως χρειάζεται για να ολοκληρώσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Σεβαστείτε τους χρόνους σας αλλά και την διάθεσή σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε στη γενικότερη εικόνα ώστε να μπορέσετε να βρείτε άκρη σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Για τους Ζυγούς, σήμερα δώστε χώρο περισσότερο σε ότι σας ευχαριστεί παρά σε κάτι που είστε υποχρεωμένη/ος να κάνετε. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να σας χαροποιήσουν και να πάρετε προσωπική ικανοποίηση μέσα από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Σκορπιούς, η τάση να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα θα είναι έντονη σήμερα αλλά δεν είναι σίγουρο πως δεν θα δυσκολευτείτε. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία προκύπτει ωστόσο θα ήταν καλύτερο να αφήσετε δύσκολες καταστάσεις να τις εξετάσετε μόλις ορθοδρομήσει ο Ερμής.

Για τους Τοξότες, σήμερα οι προθέσεις σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες εξαρχής σε οτιδήποτε κάνετε ιδιαίτερα αν πρόκειται να συμπεριλάβετε και άλλους ανθρώπους στα σχέδιά σας. Με το χέρι στη καρδιά και με ειλικρίνεια προχωρήστε το πρόγραμμά σας υπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά ζητήματα ή κάτι που σχετίζεται γενικότερα με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα. Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του και μην επιτρέψετε σε άλλα άτομα να επηρεάσουν την αυτοεκτίμηση και την αξία σας.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα αν επιλέξετε να ακολουθήσετε μια οδό την οποία είτε γνωρίζετε καλά είτε είστε πολύ καλά οργανωμένη/ος. Προετοιμαστείτε κατάλληλα και δώστε έμφαση σε ζητήματα που αφορούν την προβολή και την εικόνα σας.

Για τους Ιχθύες, πάρτε το χρόνο σας σήμερα και οργανωθείτε κατάλληλα ώστε να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Η διάθεσή σας μπορεί να αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας γιαυτό είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας αρέσει και συμβαδίζει με τους ρυθμούς σας.

astroguide.gr