19 Απριλίου, 2024

Ζώδια 10/05 Κρατήστε τον έλεγχο – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερω δίνοντας την ευκαιρία να συντονιστείτε με πιο σοβαρά και ρεαλιστικά πράγματα και καταστάσεις. Η σχέση της με τον Πλούτωνα συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις γιατί τα συναισθήματα είναι σε αναβρασμό ωστόσο γνωρίζοντάς το μπορείτε να κρατήσετε καλύτερα τον έλεγχο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα προσπαθήστε να χαλαρώσετε σε ένα ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον που σας εκφράζει. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να δείτε ζητήματα που σας απασχολούν και ειδικά αν σχετίζονται με την εργασία και τη καριέρα σας. Τα πλανητικά δρώμενα συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να φέρουν εκπλήξεις.

Για τους Ταύρους, διάφορες σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας οι οποίες ενδέχεται να είναι ενδιαφέρουσες. Αυτό το οποίο πρέπει να αποφύγετε είναι ο παρορμητισμός. Δεν είναι στη φύση σας, ωστόσο μπορεί η τάση της ημέρας να σας σπρώξει προς αυτή τη κατεύθυνση και δεν θα είναι εποικοδομητικό μιας και ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος οπότε τα πράγματα δεν μπορούν να ολοκληρωθούν εύκολα.

Για τους Διδύμους, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι που σας βοηθά να χαλαρώσετε, να περάσετε όμορφα και ευχάριστα. Αποφύγετε επαφές με συγγενικά άτομα και οτιδήποτε έχετε την αίσθηση πως μπορεί να σας φορτίσει. Ξεκουραστείτε και αφιερωθείτε σε κάτι που σας ησυχάζει.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις και επαφές οι οποίες μπορεί να σας φορτίσουν σήμερα για τον οποιοδήποτε λόγο θα πρέπει να αποφευχθούν. Επιλέξτε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας, χωρίς εντάσεις και διλλήματα.

Για τους Λέοντες, διάφορες καταστάσεις σήμερα στη καθημερινότητά σας μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις ή να χρειαστεί να βάλετε περισσότερη ενέργεια από όσο θα θέλατε για να προχωρήσουν. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά γιατί ο Ερμής ανάδρομος είναι έντονα ενεργός αυτές τις ημέρες.

Για τους Παρθένους, σήμερα σας δίνετε η ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας βοηθά να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Μην χάσετε ευκαιρίες που προκύπτουν και αποφύγετε να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες. Δείτε τα πράγματα πιο επιφανειακά γιατί λόγω του Ερμή ανάδρομου μπορεί να προκύψουν εμπόδια ή να μπερδευτείτε για κάποιον λόγο.

Για τους Ζυγούς, οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα ενδέχεται να είναι ανοιχτά και να ζητούν χρόνο και ενέργεια από εσάς ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να ασχοληθείτε. Δώστε χώρο και ενέργεια σήμερα σε κάτι το οποίο σας ευχαριστεί, σας χαλαρώνει και δεν σας πιέζει.

Για τους Σκορπιούς, μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να είναι, ειδικά σήμερα, ποιοτικό. Το φόρτο εργασίας και οι πολλές σκέψεις που κάνετε το τελευταίο διάστημα έχουν δυναμώσει την ανάγκη σας για προσωπική ευχαρίστηση και καλή επικοινωνία. Δείτε το πιο χαλαρά σήμερα.

Για τους Τοξότες, για κάποιον λόγο σήμερα μπορεί να θελήσετε να βάλετε κάποια πράγματα σε μία σειρά και υπάρχει η εύνοια να το προσπαθήσετε μιας και ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος. Οι ιδιότητες οι οποίες θα είναι αρωγοί είναι η σταθερότητα στη πορεία σας αλλά με ευέλικτη στάση μπροστά σε τυχόν εμπόδια.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα σήμερα προσθέτοντας σφοδρότητα και έντονη δυναμική στις κινήσεις σας. Ο μαγνητισμός που εκπέμπετε είναι ισχυρός ωστόσο θα μπορούσε να φοβίσει τους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας ή που συνεργάζεστε. Κινηθείτε με περισσότερη προσαρμοστική διάθεση.

Για τους Υδροχόους, σήμερα οι σκέψεις σας είναι βαθιές αλλά και έντονες σε βαθμό που υπάρχει το ενδεχόμενο να εγκλωβιστείτε μέσα σε αυτές και να μην μπορείτε να δείτε πέρα από το δάχτυλό σας. Έχετε αυτό κατά νου και δώστε αρκετό χώρο πριν φτάσετε σε τελικά συμπεράσματα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να δείτε φίλους και ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας. Άτομα που τρέφετε εκτίμηση μπορούν να είναι δίπλα σας και να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά και οικογένειας ζητήματα.

astroguide.gr