28 Μαΐου, 2022

ΖΩΔΙΑ 10/05 ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα μέχρι ημερολογιακά 3 Ιουνίου. Οι τρεις εβδομάδες που ο Ερμής είναι φαινομενικά από τη Γη ανάδρομος είναι γενικά μία δύσκολη επιρροή. Καθυστερήσεις, ξαφνικές ειδήσεις, διαφωνίες, χάσιμο αντικειμένων είναι κάποια από αυτά που φέρνει μαζί του αλλά το πιο σημαντικό είναι πως λεπτομέρειες μπορούν πολύ εύκολα να μας ξεφύγουν, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν χρειαστεί να βάλουμε υπογραφές ή να κάνουμε σημαντικές συμφωνίες. Οι διαπραγματεύσεις είναι στο παιχνίδι καθώς και καταστάσεις που έρχονται από το παρελθόν προς διεκπεραίωση. Η ανάδρομή του πορεία χορεύει στους ρυθμούς των Εκλείψεων, οπότε η προσαρμογή νέων ιδεών, η αλλαγή και γενικότερα η ευέλικτή μας στάση θα πρέπει να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των επόμενων τριών εβδομάδων, τουλάχιστον. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στους Διδύμους ανάδρομος θα επηρεάσει κυρίως την επικοινωνία, το εμπόριο, την σύνδεσή σας με το άμεσο περιβάλλον και την σχέση σας με συγγενικά πρόσωπα. Οι αναθεωρήσεις και οτιδήποτε καινούργιο έρχεται είναι μέρος των επόμενων τριών εβδομάδων, ακόμη και το γεγονός επανασύνδεσης με ανθρώπους που έχετε απομακρυνθεί για τον οποιονδήποτε λόγο. Στην τελευταία περίπτωση δεν είναι όμως σίγουρο τί θα συμβεί μετά το πέρας της ανάδρομής του.

Για τους Ταύρους, την ανάγκη να νιώσετε ασφαλής συναισθηματικά ή υλικά αναμοχλεύει ο Ερμής ανάδρομος για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Αναθεωρήσεις σε τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους καθώς και νέα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την κατάλληλη οδό προς την επίτευξη που ζητάτε. Αυτό που είναι σημαντικό και απαραίτητο είναι να είστε ανοιχτή/ός και θετική/ός στις αλλαγές που μπορεί να σας ζητηθούν να κάνετε.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας οπότε η ανάδρομή του πορεία θα σας επηρεάσει άμεσα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Η ανάγκη να δείξετε στον κόσμο γύρω σας τις ικανότητες και τα ταλέντα σας θα μονοπωλεί και ενδέχεται να χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές ώστε να συνδεθείτε πιο σωστά με το περιβάλλον γύρω σας.

Για τους Καρκίνους, σε βαθύ στοχασμό σας βάζει ο Ερμής ανάδρομος για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, κατά την ανάδρομή του πορεία. Η καλύτερη κατανόηση των δεδομένων είναι αρχή των αλλαγών των οποίων θα χρειαστεί να προβείτε ώστε να είστε ήρεμη/ος και στην οδό της επιλογής σας. Μην χάσετε την επαφή με τις πραγματικές σας ανάγκες.

Για τους Λέοντες, ένα είδος αναπροσαρμογής σας ζητά αλλά και σας βοηθά να κάνετε η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με άλλα άτομα, ομάδες, γενικότερα σε κοινωνικό επίπεδο. Είτε εξωγενείς παράγοντες θα σας βάλουν σε σκέψεις είτε εσείς από μόνη/ος σας θα ζητήσετε να αναπροσαρμόσετε ιδέες ή/και δράσεις που κάνατε ως τώρα.

Για τους Παρθένους, η ανάδρομη πορεία του Ερμή για τις επόμενες τρεις εβδομάδες δεν υπόσχεται πως δεν θα έρθουν δυσκολίες στο δρόμο της επιλογής σας. Αντιθέτως, ενδέχεται να απογοητευτείτε και να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές. Ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να προσαρμοστείτε και να ταιριάξετε καλύτερα στην οδό της επιτυχίας, καλύπτοντας τις προσδοκίες σας.

Για τους Ζυγούς, σκοπό την ανανέωση, εκεί που οι καταστάσεις έχουν βαλτώσει ή μια αλλαγή που θα σας γέμιζε αισιοδοξία και χαρά έχει ο Ερμής στην ανάδρομή του πορεία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Μπορεί οι αλλαγές να μην είναι το φόρτε σας, ειδικά εκεί που νιώθετε σε ισορροπία, ωστόσο ποτέ δεν ξέρετε μία νέα κατάσταση που μπορεί να σας οδηγήσει.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής ανάδρομος φέρνει βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες στην επιφάνεια μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες και εσείς θα πρέπει να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Ανεξάρτητα τί άποψη έχουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας, εσείς δεν θα πρέπει να χάσετε επαφή με τις προσωπικές επιθυμίες σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες μόνο εκεί που πραγματικά αξίζει να δώσετε την ενέργειά σας.

Για τους Τοξότες, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα λάβει χώρα απέναντι από το ζώδιό σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, επηρεάζοντας κυρίως τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Η οποιαδήποτε αναπροσαρμογή σε σχέσεις και συνεργασίες θα είναι προς όφελός σας ακόμη και στην περίπτωση που δεν θα είναι ορατό άμεσα.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί οι καθυστερήσεις ή οι αναβολές να είναι χαρακτηριστικά του Ερμή ανάδρομου ωστόσο θα είναι επίσης βοηθητικός σε δραστηριότητες οι οποίες είναι κινητοποιημένες στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Ένας αέρας ανανέωσης είναι απαραίτητος και εσείς θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός σε νέες προτάσεις και ιδέες τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Για τους Υδροχόους, δημιουργικές αναζητήσεις θα σας παροτρύνει να κάνετε ο Ερμής κατά την ανάδρομή του πορεία μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Νέοι δρόμοι και νέες ιδέες μπορούν να σας φέρουν κοντά σε ένα όνειρο και μια προσδοκία. Αφεθείτε στη ροή ωστόσο για σημαντικές αποφάσεις περιμένετε μέχρι αρχές Ιουνίου που θα ορθοδρομήσει.

Για τους Ιχθύες, δυσκολίες ή εμπόδια μπορεί να έρθουν με τον Ερμή ανάδρομο μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, ωστόσο η όποια αναπροσαρμογή σίγουρα θα λειτουργήσει ευνοϊκά. Προσωπικά ζητήματα ή καταστάσεις που αφορούν το σπίτι ή/και την οικογένεια ενδέχεται να σας απασχολήσουν και εσείς θα πρέπει να θέσετε όρια στον προσωπικό σας χώρο.

astroguide.gr