26 Ιουνίου, 2022

ΖΩΔΙΑ 09/06 ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού απέναντι από τους Άρη και Χείρωνα σήμερα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σκέψεις ή/και ζητήματα τα οποία δεν μας είναι τόσο ευχάριστο να ασχοληθούμε. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία, θα είναι στο τέλος λυτρωτική με κάποιον τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο επίκεντρο σήμερα και αύριο γιαυτό προχωρήστε με προσοχή. Δώστε χώρο στο συνομιλητή σας και δείτε τις καταστάσεις φιλτράροντας τις σκέψεις μέσα από την καρδιά σας.

Για τους Ταύρους, σήμερα και αύριο ενδέχεται τα πράγματα να μην προχωρούν ακριβώς όπως θα επιθυμούσατε γιαυτό κάντε ένα βήμα τη φορά. Δεν έχει σημασία μόνο το αποτέλεσμα αλλά και η διαδικασία μέχρι να φτάσετε στο στόχο και είναι σίγουρο πως δεν πρέπει να απογοητευτείτε.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη σας να νιώσετε όμορφα, οικεία και παραγωγική/ός θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Ωστόσο, καλό θα είναι να έχετε εμπιστοσύνη στις δικές σας δυνάμεις ανεξάρτητα αν έρθει βοήθεια από το περιβάλλον γύρω σας ή όχι.

Για τους Καρκίνους, διανύετε μια περίοδο κατά την οποία διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας. Η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για πολλές δράσεις ειδικά αν δεν έχετε οργανωθεί καλά και κατά περίπτωση.

Για τους Λέοντες, σκεφτείτε σήμερα όλα τα πιθανά σενάρια σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει να γίνει άμεσα. Μεταφέρετε τις ιδέες σας και ανταλλάξτε με τους κατάλληλους ανθρώπους μηνύματα τα οποία θα σας είναι χρήσιμα στην κατεύθυνση της επιλογής σας. Για κανέναν λόγο δεν πρέπει να απογοητευτείτε. Αν συναντήσετε κάποια δυσκολία, αλλάξτε διαδρομή.

Για τους Παρθένους, αν αυτή την περίοδο ασχολείστε με επαγγελματικά ζητήματα καλό θα είναι να προχωρείτε με σύνεση και βήμα βήμα τα σχέδιά σας. Σήμερα ενδέχεται να έχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά ωστόσο θα πρέπει να λειτουργήσετε με ιδιαίτερη ευελιξία και κυρίως με προνοητικότητα.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους ρυθμούς και σας σπρώχνει να κατευθυνθείτε προς διαδρομές οι οποίες θα σας δώσουν ικανοποίηση. Ωστόσο, τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά αν έχετε στο μυαλό σας συνεργασίες και γενικότερα σχέσεις με άλλους ανθρώπους σήμερα (και αύριο). Στηριχτείτε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας σήμερα κυρίως με τα τρέχοντα και ότι είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή στον εργασιακό σας χώρο. Η απογοήτευση εύκολα μπορεί να λάβει χώρα οπότε προσπαθήστε σήμερα (και αύριο) να λειτουργήσετε με ασφάλεια, αποφεύγοντας ότι θα μπορούσε να οδηγήσει εκεί.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας δώσουν χαρά θα σας ωθεί προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις σήμερα (και αύριο). Έχετε κατά νου πως καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος και προσαρμοστική/ός για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλετε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προχωρήστε προσεκτικά και με προνοητικότητα ιδιαίτερα αν ασχοληθείτε με επαγγελματικά ή προσωπικά σας θέματα. Παρόλο την ανάγκη να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, δεν είναι όλες οι στιγμές κατάλληλες για όλα τα πράγματα. Κάντε σωστή αξιολόγηση.

Για τους Υδροχόους, δυνατές εμπνεύσεις έρχονται σήμερα και θα είναι αρκετά χρήσιμες στα σχέδια που κάνετε. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην μοιραστείτε ακόμη αυτές τις ιδέες με τους ανθρώπους γύρω σας. Προχωρήστε τα σχέδιά σας και τα συζητάτε σε δεύτερο χρόνο και πάντα με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα ή οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ανεπαρκής. Αντιθέτως, ξεκουραστείτε από τα τρέχοντα και δώστε χρόνο και ενέργεια σε ότι σας ευχαριστεί.

astroguide.gr