26 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 09/03 ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μας ωθούν να βάλουμε τις σκέψεις μας σε πλαίσιο και να δούμε με ποίον τρόπο μπορούμε να κερδίσουμε τα μέγιστα μέσα από τις δράσεις μας, την επικοινωνία και τις συναναστροφές μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα μηνύματα που θέλετε να περάσετε σήμερα θα έχουν μεγαλύτερη απήχηση αν τα εκφράσετε με τον κατάλληλο τρόπο. Μετριάστε την παρορμητικότητά σας και μην χάσετε την επαφή με αυτό που θέλετε να φέρετε ως αποτέλεσμα.

Για τους Ταύρους, οι ικανότητες και τα ταλέντα σας σήμερα μπορούν να σας οδηγήσουν προς μία κατεύθυνση από την οποία μπορείτε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Ελάτε σε επαφή με αυτό που θέλετε να κερδίσετε και μην φεύγετε από τον στόχο σας.

Για τους Διδύμους, το θάρρος και η προθυμία δεν θα σας λείψουν σήμερα και θα κινηθείτε προς κατευθύνσεις οι οποίες ικανοποιούν τις επιθυμίες σας. Η ευελιξία σας επίσης θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη ιδιότητα την στιγμή που μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλλημα.

Για τους Καρκίνους, κάποιες φορές, όπως θα τύχει στην σημερινή ημέρα, δεν είναι απαραίτητο να βρεθεί άμεση λύση σε κάτι που προκύπτει. Δώστε την ενέργειά σας με ευελιξία και ακόμη και αν γίνει μόνο ένα βήμα μπροστά είναι μεγάλο επίτευγμα και μέρος της επιτυχίας.

Για τους Λέοντες, είναι μια καλή ημέρα να δώσετε την δυναμική σας σε κάτι το οποίο χρειάζεται συνεργασία και αλληλεγγύη. Ενώστε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους ή ομάδες που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα και είναι σίγουρο πως θα πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Παρθένους, ο καλύτερος τρόπος να περάσετε τα μηνύματά σας και να κάνετε τους γύρω σας να σας ακούσουν είναι μέσα από απτά παραδείγματα. Με ευελιξία και χάρη ασχοληθείτε μόνο με ότι είναι σημαντικό και μπορεί να αναπτυχθεί. Οπουδήποτε βλέπετε «ακαμψία» καλό θα είναι να μην επιμείνετε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε μέσω μιας περισσότερο φιλοσοφικής προσέγγισης να ρίξετε φως σε μία κατάσταση που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να ενώσετε το πάζλ αν κρατήσετε την αντικειμενική σας ματιά ανοιχτή, μακρυά από ψευδαισθήσεις.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα χρειαστεί να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ της αλήθειας που γνωρίζετε και της αλήθεια που αντέχουν να ακούσουν οι άλλοι γύρω σας. Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο γνωρίζετε εκ των προτέρων πως θα σας χαλαρώσει, κάτι χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Για τους Τοξότες, το να δώσετε προτεραιότητες από την αρχή της ημέρας, θα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε σήμερα ώστε να είστε παραγωγική/ός. Ωστόσο, μην αφήσετε προσωπικά σας θέματα στην άκρη. Απεναντίας, είναι καλή στιγμή να τα αντιμετωπίσετε με ευελιξία και τακτ.

Για τους Αιγόκερους, όπου βλέπετε πως υπάρχουν οι κατάλληλες προοπτικές και δυνατότητες μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε προς την κατεύθυνση που σας ενδιαφέρει. Μία κατάσταση στην καθημερινή σας ζωή ή/και εργασία ενδέχεται να πάρει μέρος της ενέργειάς σας σήμερα.

Για τους Υδροχόους, η επιδεξιότητα είναι η πιο χρήσιμη ιδιότητα σήμερα για να προχωρήσετε σκέψεις και σχέδια. Ελάτε σε επαφή με ότι μπορεί να σας χαλαρώσει και κυρίως να σας αναζωογονήσει σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Ιχθύες, αν νιώσετε σήμερα πως θέλετε να αποσυρθείτε στα ιδιαίτερά σας, να το κάνετε, χωρίς δισταγμό. Δώστε χώρο στις προσωπικές σας ανάγκες και επωφεληθείτε από οποιαδήποτε ευκαιρία σας δοθεί για να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά.

Astroguide.gr