21 Φεβρουαρίου, 2024

Ζώδια 09/01 Ευκαιρία για επανατοποθέτηση – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη μαζί με τον Ερμή σήμερα. Λόγω της τελευταίας ανάδρομης πορείας του Ερμή ενδέχεται το πέρασμα της Σελήνης σήμερα από εκεί να κινητοποιήσει κάποια από τα θέματα που υπήρξαν τον τελευταίο μήνα γιαυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι προκύπτει. Δράστε με επιφυλακτικότητα και χωρίς παρορμητισμούς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να αξιολογήσετε σωστά ποία από τις διαδρομές που μπορείτε να κάνετε φέρνει τις περισσότερες απολαβές. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά. Ωστόσο η στρατηγική θα πρέπει να είναι μέρος των ενεργειών σας.

Για τους Ταύρους, η σωστή οργάνωση και η υπομονή πάντα μας ανταμείβουν στο χρόνο και σήμερα χρειάζεται να είστε συντονισμένη/ος προς αυτή την κατεύθυνση. Ανεξάρτητα αν οι ενδείξεις είναι καλές εσείς θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε τα πράγματα βιαστικά.

Για τους Διδύμους, σήμερα αποφύγετε καταστάσεις ή ανθρώπους οι οποίοι σας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα ή νιώθετε πως σας βαραίνουν. Απεναντίας δώστε την ενέργειά σας σε ότι μπορεί να σας κάνει να χαρείτε και έχει περιθώρια επέκτασης.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προβείτε σε τακτοποιήσεις κυρίως εξωτερικών θεμάτων όπως η εργασία σας και δραστηριότητες που είναι ενεργές στη καθημερινή σας ρουτίνα. Τακτοποιήστε οτιδήποτε είναι σε εκκρεμότητα και σας δημιουργεί σύγχυση.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας γεμίζουν χαρά και σας ξεκουράζουν ψυχικά θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Ωστόσο καλό θα είναι να δώσετε το ίδιο σθένος και σε καταστάσεις που είναι ανοιχτές και χρειάζεται να ολοκληρωθούν με κάποιον τρόπο άμεσα.

Για τους Παρθένους, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε πράγματα τα οποία είναι ανοιχτά και σε εκκρεμότητα. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε κατά την διάρκεια της διαδικασίας είναι η επαλήθευση και να γίνουν τα πράγματα χωρίς βιασύνη. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή.

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα αν οι υποχρεώσεις σήμερα σας το επιτρέπουν ή όχι καλό θα είναι να κάνετε και κάτι για εσάς, κάτι το οποίο θα σας χαλαρώσει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Η επικοινωνία με ανθρώπους που μπορείτε να μοιραστείτε ένα κοινό όραμα θα είναι βοηθητική.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μέσω καταστάσεων και γεγονότων έρχεστε σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και κυρίως με τη χαρά που πρέπει να νιώθετε μετά από μία επιτυχία. Ανεξάρτητα αν είναι μικρή ή μεγάλη και αν είναι ένα μικρό ή μεγάλο βήμα, δεν παύει να μικραίνει η διαδρομή προς τον στόχο σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να αναπτερώνει το ηθικό σας.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας από χτες μπορεί να σας γεμίζει με θάρρος αλλά ενδέχεται να είστε περισσότερο ανυπόμονη/ος σχετικά με κάτι που θέλετε να ολοκληρώσετε. Η πρόοδος μίας κατάστασης εξαρτάται από πολλά πράγματα γιαυτό μην αποθαρρύνεστε. Παρακολουθήστε την πορεία και εξέλιξη με προσμονή και υπομονή.

Για τους Αιγόκερους, οι αποσπάσεις ενδέχεται να είναι αρκετές σήμερα και εσείς θα πρέπει να δείξετε τον σταθερό σας χαρακτήρα. Κάντε κινήσεις με τις οποίες θα μπορέσετε να εμπνεύσετε και άλλους ανθρώπους να παραδειγματιστούν από εσάς.

Για τους Υδροχόους, το να είστε αισιόδοξη/ος είναι μια προσωπική υπόθεση και επιλογή σήμερα. Ελάτε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο σας και συζητήστε τις ιδέες σας με εκείνους που μπορούν να σας καταλάβουν.

Για τους Ιχθύες, δεν είναι πολύ καλή στιγμή για δράσεις τις οποίες δεν έχετε οργανώσει κατάλληλα ή εσείς για κάποιον λόγο δεν είστε απόλυτα σίγουρη/ος. Η διαδρομή που πρέπει να ακολουθηθεί είναι συγκεκριμένη και εσείς θα πρέπει να είστε σίγουρη/ος για την επιλογή σας.

astroguide.gr