25 Σεπτεμβρίου, 2023

Ζώδια 08/09 Εκφραστείτε μέσα από την καρδιά σας – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα μετά τις 8πμ η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας μια τάση εσωστρέφειας. Για τις επόμενες δύο ημέρες σας ζητείται να έρθετε σε καλύτερη επαφή με ότι σας κάνει να νιώθετε ασφαλής και σας θρέφει συναισθηματικά. Η υπομονή και η κατανόηση είναι αρετές οι οποίες θα βοηθήσουν σε αυτό τον σκοπό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να κρατήσετε ισορροπίες και ο καλύτερος τρόπος είναι να μπείτε στη θέση του άλλου. Προσωπικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή/και την οικογένεια ενδέχεται να πάρουν χρόνο και ενέργεια.

Για τους Ταύρους, δείτε τα πράγματα όσο περισσότερο αντικειμενικά γίνεται σήμερα γιατί συναισθηματικές φορτίσεις τείνουν να σας αποπροσανατολίσουν. Γεφυρώστε αντίθετες καταστάσεις και κάντε καλούς και αποτελεσματικούς χειρισμούς, είτε σε προσωπικά είτε σε επαγγελματικά θέματα.

Για τους Διδύμους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με αξίες είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να κρατήσετε ευέλικτη στάση όπου βλέπετε πως αντικειμενικά δεν υπάρχει περιθώριο εξέλιξης.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ευχαριστούν εσάς ανεξάρτητα τις απαιτήσεις των γύρω σας ή της εργασίας σας. Ξεκλέψτε χρόνο για να ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά και ικανοποιήστε προσωπικές ανάγκες σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να διασαφηνίσετε πράγματα μέσα από σκέψεις και συναισθήματα που σας προκαλούν οι καταστάσεις. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με ότι νιώθετε και να τα αξιολογήσετε βάσει τους σκοπούς και τους στόχους σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν οι άλλοι συμφωνούν με τις ιδέες σας ή αν είστε τοποθετημένη/ος σε συγχρονισμό μαζί τους. Αυτό που έχει σημασία είναι να νιώθετε οικεία με το περιβάλλον που βρίσκεστε, να υπάρχει κοινό όραμα και να κάνετε από κοινού δράσεις ακόμη και αν είναι σε διαφορετικό επίπεδο ή σε διαφορετικούς χρόνους.

Για τους Ζυγούς, όποια αντανάκλαση υπάρξει σήμερα από τους άλλους δεν είναι απαραίτητο να είναι η πραγματική εικόνα που σας αντιπροσωπεύει. Ο αυτοπροσδιορισμός σας μέσα από τον άλλον είναι έντονος αλλά ειδικά σήμερα θα πρέπει να προσανατολιστείτε μόνο σε ότι αντιπροσωπεύει τις προσωπικές σας ανάγκες.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε καθαρά στην αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα σας. Είναι καλή ημέρα για δράσεις που σχετίζονται με ότι είναι πολύτιμο στη ζωή σας, στο σήμερα, αρκεί να κρατήσετε την αντικειμενική σας ματιά ενεργή.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή σας το οποίο θα σας δώσει χαρά και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Ακόμη και στην περίπτωση που κάτι θα χρειαστεί να αφήσετε πίσω, η χαρά της δημιουργίας και του καινούργιου, θα σας ανταμείψει.

Για τους Αιγόκερους, το σημαντικότερο από όλα σήμερα είναι να είστε πρόθυμη/ος για οποιαδήποτε ενέργεια σχετίζεται με τις διαπροσωπικές συνδέσεις σας. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας ωθεί να δείτε τα πράγματα μέσα από τα μάτια του άλλου και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά και τις προσωπικές ανάγκες σας.

Για τους Υδροχόους, η κατανόηση που δείχνετε σήμερα στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα κάνει την διαφορά. Είναι σημαντικό να μην φοβηθείτε μπροστά σε μία κατάσταση που σας ζητά να δράσετε περισσότερο συναισθηματικά παρά με την λογική. Εξάλλου δεν είστε από τους ανθρώπους που θα αφήσετε στην άκρη την αντικειμενικότητά σας, για κανέναν λόγο.

Για τους Ιχθύες, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται σήμερα και συντονιστείτε με τον ρυθμό της δημιουργίας και της έκφρασης. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με ότι είναι πολύτιμο για εσάς και να εκφραστείτε μέσα από την καρδιά σας.

astroguide.gr