1 Δεκεμβρίου, 2023

Ζώδια 07/11 Επενδύστε χρόνο μόνο σε πράγματα που αξίζουν – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη σήμερα θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι αύριο το μεσημέρι που θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού. Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου δίνει την ώθηση να θελήσετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία χρειάζεται να τακτοποιηθούν είτε γιατί έχουν μείνει πίσω είτε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε περισσότερο ανάλαφρη/ος από περιττά βάρη. Η θέση της απέναντι από τον Κρόνο σας λέει ότι η δομή, η τάξη και η βαθύτερη κατανόηση των κινήτρων πίσω από τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να δράσετε με τον καλύτερο τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η καθημερινότητα σας αυτή τη στιγμή ζητά την προσοχή σας. Για να προχωρήσουν τα πράγματα όπως θέλετε και για να υπάρχει μια συνέχεια θα πρέπει να οργανωθείτε καλά και να σταθείτε στις λεπτομέρειες.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να πάρετε χαρά από ένα δημιούργημά σας θα είναι έντονη σήμερα την ίδια στιγμή που μπορεί να νιώθετε πως δεν θέλετε να του δώσετε πολλή ενέργεια. Βρείτε την χρυσή τομή ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία της δημιουργίας.

Για τους Διδύμους, θέματα σπιτιού, ιδιωτικής ζωής, σχέσεων και συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Καλό θα είναι να μην αμελήσετε τους συγκεκριμένους τομείς γιατί πραγματικά μπορείτε να δώσετε και να πάρετε φροντίδα.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία ή το άμεσο περιβάλλον σας σήμερα με κάποιον τρόπο μπορεί να σας δώσει νέες ιδέες ή/και λύσεις για κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Αυτό που χρειάζεται είναι απλά να επενδύσετε λίγο χρόνο παραπάνω από ότι θα κάνατε συνήθως.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα ή θέμα που σχετίζεται με τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας έρχεται στην επιφάνεια σήμερα. Ο στόχος σας είναι να είστε δημιουργική/ός ανεξάρτητα με ποίον τρόπο θα το πετύχετε. Αυτό είναι που πρέπει να έχετε κατά νου κατά την διάρκεια των δράσεών σας.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας προσθέτει ενέργεια στις σκέψεις ή/και τις δράσεις σας αλλά μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να φέρει και εκπλήξεις. Δεν θα είναι εύκολο να βρείτε άκρη χωρίς να σπαταλήσετε ενέργεια οπότε καλό θα είναι να προσπαθήσετε να βρείτε μια χρυσή τομή.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ενδέχεται να προβάλετε τις δικές σας ανασφάλειες και φορτίσεις στους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί και να μπορέσετε να είστε παραγωγική/ός μόνο αν το κατανοήσετε και το αποδεχθείτε.

Για τους Σκορπιούς, μια κοινωνική επαφή σήμερα θα μπορούσε να βοηθήσει στα σχέδιά σας αρκεί να εστιάσετε στα ψιλά γράμματα και ότι δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Μην εμπιστευτείτε αμέσως ότι ακούτε ειδικά αν αφορούν οικονομικά ή θέματα αξιών.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται να μπείτε σε διλλήματα. Ένα ζήτημα ζητά την ενέργειά σας ενώ την ίδια στιγμή θέλετε να κάνετε πράγματα για εσάς και να περάσετε ανάλαφρα την ημέρα σας. Καλό θα είναι να βάλετε προτεραιότητες για να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δεν θέλετε πολλές σκοτούρες στο κεφάλι σας και έχετε δίκιο να αναζητάτε πηγές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Δώστε χώρο στις σκέψεις σας για να μπορέσουν να μπουν σε μια σειρά και μην είστε επικριτική/ός με τον εαυτό σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να προωθήσετε κοινωνικά ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Είναι σημαντικό ταυτόχρονα να σεβαστείτε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Για τους Ιχθύες, είναι μια απαιτητική ημέρα η σημερινή γιαυτό θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στις κινήσεις σας ειδικά αν πρόκειται να συνεργαστείτε με άλλους. Καλό θα είναι να μην δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε ότι ακούτε ή βλέπετε πριν τσεκάρετε και εσείς η ίδια/ο ίδιος τα πράγματα.

astroguide.gr