1 Οκτωβρίου, 2023

Ζώδια 07/09 Μια νοσταλγική νότα μπορεί να φέρει αίσθημα απογοήτευσης – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων κινητοποιώντας εντονότερα τον Ερμή ανάδρομο μιας και το συγκεκριμένο ζώδιο κυβερνάται από τον Ερμή. Συνδυαστικά με την σχέση της με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα καλό θα είναι ειδικά σήμερα να κάνετε δράσεις καλά γειωμένες και να δώσετε προτεραιότητα μόνο σε επαφές και συναντήσεις με ανθρώπους που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μια κατάσταση η οποία υπάρχει στη καθημερινή σας ρουτίνα ενδέχεται να σας έχει βάλει σε σκέψεις τις τελευταίες ημέρες. Μπορείτε να την συζητήσετε με άτομα στο οικείο περιβάλλον σας ωστόσο μην πάρετε τελικές αποφάσεις αυτές τις ημέρες.

Για τους Ταύρους, ένα οικονομικό θέμα ή κάτι που σχετίζεται γενικότερα με τις αξίες σας είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να σας απασχολεί από χτες. Δείξτε κατανόηση και περιμένετε λίγες ημέρες ώστε να βγάλετε πιο σωστά συμπεράσματα.

Για τους Διδύμους, προσωπικά σας ζητήματα φαίνεται να παίρνουν χρόνο και ενέργεια αυτές τις ημέρες ωστόσο δεν είναι καλή στιγμή για να βγάλετε συμπεράσματα πόσο μάλλον τελικές αποφάσεις. Αντιθέτως μπείτε στην διαδικασία να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και κυρίως αντικειμενικά.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις αυτές τις ημέρες έρχονται στην επιφάνεια στην προσπάθειά σας να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τα μηνύματά σας ωστόσο καλύτερα να περιμένετε τουλάχιστον μέχρι αύριο για οποιαδήποτε δράση.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή το πρόγραμμά σας και να γνωρίζετε πως ψυχικές σας φορτίσεις ενδέχεται να ωθούν τα βήματά σας. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει το ρίσκο να γίνουν λάθη και να μην είστε τόσο αντικειμενική/ός στις σκέψεις σας. Περιμένετε τουλάχιστον μέχρι αύριο για σημαντικά πράγματα που η ενέργεια θα είναι περισσότερο ευνοϊκή.

Για τους Παρθένους, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις έχουν έρθει στο προσκήνιο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Καλύτερα να κινηθείτε σήμερα όσο μπορείτε πιο αυτόνομα αποφεύγοντας πολλές συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους που γνωρίζεται πως μπορεί να σας μπερδέψουν ή να σας απογοητεύσουν.

Για τους Ζυγούς, οι σκέψεις είναι πολλές τις τελευταίες ημέρες ωστόσο και οι εμπνεύσεις σας το ίδιο. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί λίγη περισσότερη προσπάθεια για να ξεχωρίσετε το αντικειμενικό και το αληθινό από το ιδεατό και το παραμυθένιο και να μπορέσετε να πορευτείτε με περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες καταστάσεις τις τελευταίες ημέρες σας βάζουν σε σκέψεις. Εκφράστε τις επιθυμίες σας και τις ιδέες που έχετε σχετικά με κάτι που έχετε βάλει στόχο να πετύχετε ωστόσο να ξέρετε ότι χρειάζεται να περιμένετε λίγες ημέρες ακόμη, να ορθοδρομήσει ο Ερμής, για να μπορέσετε να δείτε αποτελέσματα.

Για τους Τοξότες, δυσκολία να περάσετε τα μηνύματά σας μπορεί να νιώθετε τις τελευταίες ημέρες και αυτό μπορεί να σας έχει απογοητεύσει. Αποφύγετε οτιδήποτε σχετίζεται κυρίως με επαγγελματικές κινήσεις και σχέδια.

Για τους Αιγόκερους, τις τελευταίες ημέρες σας δίνεται η δυνατότητα να κινηθείτε περισσότερο ευέλικτα από ότι συνήθως. Μπορεί τα αποτελέσματα που θέλετε να φέρετε να μην είναι ακόμη ορατά, ωστόσο σε λίγο καιρό θα φανεί η δυναμική που έχετε δώσει προς την κατεύθυνση της επιλογής σας.

Για τους Υδροχόους, η διάθεσή σας μπορεί να είναι καλή αλλά νιώθετε πως οι προσπάθειες που κάνετε προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση δεν αποδίδουν όσο θα θέλατε. Πιθανότητα δεν κάνετε κάτι λάθος γιαυτό περιμένετε λίγες ημέρες που θα αλλάξει το πλανητικό σκηνικό.

Για τους Ιχθύες, είναι αλήθεια πως οι καταστάσεις που έχουν κινητοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες σε τομείς που σχετίζεστε με άλλους ανθρώπους σας έχουν κουράσει. Είναι επίσης αλήθεια πως νιώθετε απογοήτευση. Κάντε λίγο ακόμη υπομονή και είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα με διαφορετική ματιά.

astroguide.gr