1 Οκτωβρίου, 2022

Ζώδια 07/09 Καλός συνδυασμός σκέψης και δράσης σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου συνδυαστικά με τις ευνοϊκές της όψεις με Ερμή και Άρη σήμερα μας βοηθούν να συνδυάσουμε παραγωγικά τις σκέψεις με τις δράσεις μας. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά αν αυτές οι δράσεις έχουν ενήλικο και ρεαλιστικό υπόβαθρο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μέσα από τις επαφές σας με τους άλλους ανθρώπους και τις δράσεις που θα κάνετε μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε μια επιθυμία σας. Αφήστε χώρο σε νέες ιδέες ακούγοντας τους συνομιλητές σας και δεχθείτε κάθε πρόσκληση που προκύπτει.

Για τους Ταύρους, ένα επαγγελματικό ζήτημα που σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να προκύψει σήμερα. Η εύνοια υπάρχει ώστε να οδηγηθείτε με ασφάλεια σε συμφέρουσες κινήσεις και δράσεις για το άμεσο μέλλον.

Για τους Διδύμους, ιδιαίτερα ευνοική ημέρα για εσάς γιαυτό δώστε τη δυναμική σας μόνο σε ότι αξίζει και έχει την δυναμική να προχωρήσει παραγωγικά. Εξετάστε τα δεδομένα και εκφράστε με θάρρος τις ικανότητές σας μέσα από δικά σας δημιουργήματα και εγχειρήματα που έχετε δώσει ενέργεια το τελευταίο διάστημα.

Για τους Καρκίνους, μπορεί κάποια προσωπικά ζητήματα να ζητούν χρόνο από το πρόγραμμά σας και ενέργεια ωστόσο η δυναμική της ημέρας είναι ιδιαίτερα ευνοική για να προχωρήσετε με επιτυχία. Σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα με ευελιξία. Είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη απέναντί από τον Ήλιο σας σήμερα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν αντικειμενικό χαρακτήρα αρκεί να κινηθείτε με συλλογικά κίνητρα παρά για κάτι που αφορά εσάς και μόνο εσάς.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση μέσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες ή/και την εργασία σας ενδέχεται σήμερα να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά. Μείνετε σε μια κατεύθυνση που έχει ελευθερία λόγου και συνεργασιακή χροιά. Η ευελιξία σας συνδυαστικά με μια διπλωματική στάση θα φέρουν το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Ζυγούς, ιδιαίτερα ευνοική η σημερινή ημέρα για να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση της επιλογής σας, ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια ή δυσκολίες στο δρόμο σας. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και υποστηρικτικές σε ότι έχει συλλογικό χαρακτήρα και γενικότερο όφελος για το ευρύ κοινό.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα τίποτα δεν θα είναι δύσκολο για εσάς μιας και οι πλανητικές δυναμικές σας ευνοούν ακόμη και εν μέσω δυσκολιών. Η αντικειμενική σας ματιά συνδυαστικά με την ευελιξία που χρειάζεται να έχετε θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα ακριβώς ως έχουν και να κινηθείτε κατά βούληση. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας ή που βρίσκονται στο οικείο περιβάλλον σας. Ενεργειακά η ημέρα προσφέρει αρκετές επιλογές ώστε να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που προκύπτουν ή να γίνουν συζητήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα βήμα μπροστά.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα, παρόλο τις δυσκολίες, θα μπορέσετε να βρείτε άκρη σε ζητήματα που σας απασχολούν, ειδικά σε θέματα αξιών είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Κρατήστε διαλλακτική στάση και μιλήστε για αυτό που σας απασχολεί ή αυτό που έχετε να προτείνετε.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο φέρνει έναν αέρα ανανέωσης σε προσωπικά ζητήματα και διευκολύνει τις επαφές σας με τον κόσμο γύρω σας. Δώστε χώρο και ενέργεια σε κάτι το οποίο ασχολείστε αυτή τη στιγμή και μπορεί να αναπτυχθεί φέρνοντας απολαβές.

Για τους Ιχθύες, οι σκέψεις που κάνετε σήμερα συνδυαστικά με την διαίσθησή σας θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Πάρτε το χρόνο σας και σεβαστείτε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

astroguide.gr