19 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 07/04 ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα στο ζώδιο των Διδύμων βοηθά σε επικοινωνιακά θέματα ενώ προς το βράδυ θα θελήσουμε να ασχοληθούμε περισσότερο με προσωπικά μας ζητήματα. Όσο μεγαλύτερη επαφή έχουμε με τις προσωπικές μας ανάγκες τόσο ευκολότερο θα είναι να βρούμε νέους τρόπους για να τραφούμε συναισθηματικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μέχρι το απόγευμα δίνονται ευκαιρίες να συζητήσετε και να επεκτείνετε ιδέες και σκέψεις με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό εγχείρημα. Από το απόγευμα και μετά δώστε χώρο σε ότι έχει αξία για εσάς ακόμη και αν χρειαστεί να κάνετε ένα είδος αναπροσαρμογής ή υποχώρησης.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας αλλά θα πρέπει να το κάνετε με ευαισθησία και χάρη. Τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας και να συνδεθείτε με τους ανθρώπους που αισθάνεστε οικεία.

Για τους Διδύμους, μέχρι το απόγευμα η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να κάνετε δράσεις οι οποίες στοχεύουν περισσότερο εξωτερικά. Αντίθετα, από το απόγευμα και μετά οι σκέψεις περιορίζονται σε ότι είναι σημαντικό για εσάς εσωτερικά, ερχόμενη/ος σε επαφή με περισσότερο προσωπικές ανάγκες.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας από το απόγευμα και μετά αλλάζοντας το σκηνικό της ημέρας. Η ανάγκη να ακουστείτε και να πάρετε ικανοποίηση μέσα από τις προσωπικές σας σχέσεις έρχεται πρώτη επιλογή.

Για τους Λέοντες, μέχρι το απόγευμα ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να προχωρήσουν κυρίως με συνεργασία. Από το απόγευμα και μετά δώστε χρόνο σε ότι ποθεί η καρδιά σας και ξεκουραστείτε από περιττές σκέψεις.

Για τους Παρθένους, μέχρι το απόγευμα οι πλανητικές δυναμικές σας σπρώχνουν προς διάφορες κατευθύνσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι ακόμη και αντίθετες. Προς το βράδυ το σκηνικό αλλάζει και μπορείτε να χαλαρώσετε σε μια κατάσταση της αρεσκείας σας.

Για τους Ζυγούς, ότι προγραμματίσετε να κάνετε σήμερα καλό θα είναι να το κάνετε μέχρι αργά το μεσημέρι. Μετά, θα είναι δυσκολότερο να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας και πιθανά λόγω κούρασης να αποζητάτε μία κατάσταση περισσότερο βατή και χαλαρή.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ο νους σας ταξιδεύει σε μέρη τα οποία η ομορφιά και η χάρη δίνουν τις ομορφότερες αποχρώσεις. Από το απόγευμα ειδικότερα και μετά τα πράγματα γίνονται πιο συμβατά με τις αξίες και τα πιστεύω σας.

Για τους Τοξότες, σχέσεις και συνεργασίες είναι στην πρώτη γραμμή χτες και σήμερα μέχρι νωρίς το απόγευμα. Καλό θα είναι να οργανωθείτε σωστά και κατάλληλα με την περίπτωση μέχρι τότε. Το βράδυ χαλαρώστε και ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, πείτε τις απόψεις σας, μεταφέρετε τα μηνύματά σας και ελάτε κοντά με ανθρώπους που νιώθετε οικεία και όμορφα. Είναι σημαντικό να αισθανθείτε άνετα στο περιβάλλον που βρίσκεστε, ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά.

Για τους Υδροχόους, ένα εργασιακό θέμα ενδέχεται να πάρει χρόνο και ενέργεια σήμερα. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να σταθείτε σε αντικειμενικές βάσεις και κριτήρια, ειδικά όσο προχωρά η ημέρα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα και ειδικότερα προς το βράδυ, θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή και να κατανοήσετε καλύτερα τα δεδομένα που υπάρχουν σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί αυτή τη περίοδο. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι είναι ανοιχτό και θέλει αρκετή σκέψη. 

Astroguide.gr