3 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ 07/02 ΔΥΝΑΤΗ Η ΩΘΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στον Ταύρο, μαζί με τον Ουρανό και η σχέση τους με τους υπόλοιπους πλανήτες δημιουργούν ένα υψηλό ενεργειακό επίπεδο το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να βρούμε λύσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν αυτή την στιγμή. Η ώθηση υπάρχει, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κινητοποιηθούμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, αυτή τη στιγμή ασχολείστε με ζητήματα είτε οικονομικά είτε που αφορούν γενικότερα τις αξίες σας. Ότι και αν έχετε αποφασίσει να κάνετε σήμερα προσπαθήστε να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα και να μην χάσετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε ότι δικαιωματικά σας ανήκει.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας ωθούν να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και οτιδήποτε σας εμπνέει και εκφράζει. Μην σπαταληθείτε σε περιττές ενέργειες αλλά δώστε την δυναμική σας μόνο σε ότι σας δίνει χαρά.

Για τους Διδύμους, ανεξάρτητα την κούραση που μπορεί να νιώθετε σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες κυρίως σε θέμα οργάνωσης. Οι σκέψεις σας είναι πολλές και καλό θα είναι να κάνετε μια σχετική οργάνωση πρώτα.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε μέσα από συζητήσεις με άλλους ανθρώπους να περάσετε όμορφα ή να περάσετε τα μηνύματά σας, αν είναι αυτό που θέλετε να κάνετε αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μοιραστείτε ένα όραμα με ανθρώπους που εκτιμάτε και μπορούν να σας στηρίξουν.

Για τους Λέοντες, σήμερα υπάρχει η απαραίτητη ώθηση, δυναμική και βοήθεια να προχωρήσετε κάτι που σας ενδιαφέρει να κάνετε άμεσα. Με πείσμα και αισιοδοξία προχωρήστε στον δρόμο της επιλογής σας, χωρίς πολλά λόγια.

Για τους Παρθένους, μην χάνετε τον χρόνο σας σήμερα σε αντικειμενικά ασήμαντα πράγματα ή σε κάτι που δεν είναι ο χρόνος του να γίνει. Αντιθέτως, είναι καλή ημέρα να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που θα σας δώσει χαρά και θα σας εμπνεύσει. Αυτό χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

Για τους Ζυγούς, παρόλο τις δυσκολίες μπορείτε να δείτε πιο αντικειμενικά τα πράγματα σήμερα και να δράσετε κατά περίπτωση. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, σεβόμενη/ος τις ιδιαιτερότητες των ανθρώπων που έχετε στην καρδιά σας, χωρίς όμως να επηρεάζουν την δική σας κρίση.

Για τους Σκορπιούς, ελάτε σε επαφή σήμερα με ότι σας βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να ανακαλύψετε νέες λύσεις και διεξόδους σε ζητήματα που έχετε στο μυαλό σας. Η επικοινωνία σήμερα θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική αρκεί να παραμείνετε σε επαφή με τις ανάγκες και τα επιθυμίες σας.

Για τους Τοξότες, σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο σας κάνει να νιώθετε ασφαλής και παίρνετε ικανοποίηση. Είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με αξίες και να πάρετε χαρά ακόμη και μέσα από μικρά καθημερινά πράγματα και δραστηριότητες.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αφεθείτε σε οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει ενέργεια και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Δημιουργικά ενδεχόμενα μπορούν να σας ενθαρρύνουν να γίνετε ακόμη πιο παραγωγική/ός και να σας σπρώξουν σε οδούς οι οποίες θα σας αναζωογονήσουν ψυχικά.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει να είστε περισσότερο σκληρή/ός με τους ανθρώπους γύρω σας ή πιο απόμακρη/ος. Εξετάστε πρώτα αν η θέση σας είναι αντικειμενική και αν πραγματικά αξίζει τον κόπο σήμερα.

Για τους Ιχθύες, θέματα αξιών έρχονται στο προσκήνιο την δοθείσα στιγμή είτε αφορά συναισθηματικές είτε υλικές ανάγκες. Είναι σημαντικό να δώσετε σημασία στις σκέψεις που κάνετε σήμερα και να χρησιμοποιήσετε όλους τους διαθέσιμους τρόπους που έχετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή για να αισθανθείτε περισσότερο ασφαλής.

astroguide.gr