22 Φεβρουαρίου, 2024

Ζώδια 07/02 Αλλαγές στο προσκήνιο – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω μαζί με την Αφροδίτη σήμερα σε ευνοική όψη με τον Δία και τον Ουρανό και σε δυσαρμονική με τον Χείρωνα. Δώστε σημασία σε ότι έχει γερές βάσεις και μπείτε στην διαδικασία απαραίτητων αλλαγών. Ο δρόμος μπορεί να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα γιαυτό έχετε πίστη σε αυτό που κάνετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορεί να χρειαστεί να βάλετε έξτρα ενέργεια για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να νιώθετε πως οι χρόνοι σας πιέζουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Για να είστε αποτελεσματική/ός θα πρέπει να δείτε τα πράγματα με περισσότερη λογική και να δράσετε με σύνεση, ανεξάρτητα το χρόνο που θα σας πάρει.

Για τους Ταύρους, για διάφορους λόγους σήμερα θα μπορούσατε να μην έχετε την διάθεση για συνεργασία αλλά αν σταθείτε σε αντικειμενικά πράγματα μπορείτε να βγάλετε άκρη. Δράστε όσο πιο ελεύθερα και αυτόνομα νιώθετε πως θα ήταν καλύτερο για εσάς.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα και δεν είναι σίγουρο πως θα βρείτε την αρχή του κουβαριού αλλά μπορείτε να σταθείτε σε ότι αντικειμενικά μπορεί να προχωρήσει και να κάνετε βήματα μπροστά. Ασχοληθείτε με κάτι που σας χαλαρώνει.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις οι οποίες αφορούν οικονομικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σας γενικότερα. Σχέσεις και συνεργασίες καλό θα είναι να τις δείτε απόλυτα αντικειμενικά.

Για τους Λέοντες, σήμερα πριν την όποια δράση σας θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος πως έχετε σκεφτεί όλα τα δεδομένα και πιθανά ενδεχόμενα. Η καλή θέληση ή η κατάλληλη προετοιμασία είναι το κλειδί που χρειάζεστε σήμερα.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να κάνετε κάτι το οποίο θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα ωστόσο οι πλανητικές δυναμικές μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις. Λειτουργήστε με σύνεση, κάντε σταθερά βήματα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να μπείτε σε διάφορες σκέψεις. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ξεκουράζει και κυρίως σε βοηθά να φτιάξετε ένα καλό πρόγραμμα και να οργανωθείτε με τον καλύτερο τρόπο.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις, συνεργασίες και επαφές κάθε είδους σήμερα θα πρέπει να γίνουν με προσοχή και διαλλακτική στάση. Εμπόδια ή δυσκολίες μπορεί να σας αποθαρρύνουν γιαυτό φροντίστε να έχετε εναλλακτικές.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες χρειάζονται πολλή ενέργεια για να ολοκληρωθούν. Προσέξτε τον εαυτό σας και ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας φέρει ικανοποίηση και χαρά.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει την δυνατότητα να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία είναι περισσότερο προσωπικά και θα πάρετε ικανοποίηση αν τα ολοκληρώσετε. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση και ας υπάρχουν εμπόδια.

Για τους Υδροχόους, κάποιες δυσκολίες μπορεί να συναντήσετε σήμερα ή διάφορες σκέψεις να σας αποπροσανατολίζουν σχετικά με καταστάσεις που είτε δεν έχουν γερές βάσεις είτε έχουν μείνει στον αέρα για κάποιον λόγο. Γιαυτό μείνετε σε μια κατεύθυνση την οποία γνωρίζετε καλά και έχετε την ελευθερία να κινηθείτε κατά περίπτωση.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε ζητήματα που σας απασχολούν αλλά θα μπορούσε επίσης να σας βάλει σε επιπλέον σκέψεις. Μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους μόνο ότι είναι απαραίτητο και θέλετε να το κάνετε.

astroguide.gr