15 Ιουλίου, 2024

Ζώδια 06/09 Μείνετε σε ασφαλή εδάφη – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων σας βάζει στην διαδικασία να θελήσετε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας και να ανταλλάξετε πληροφορίες με άλλους ανθρώπους. Με την δυσαρμονική σχέση που έχει η Σελήνη με τον Ήλιο, το Ερμή ανάδρομο και τον Κρόνο, καλύτερα να μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία σας δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, επικοινωνιακά θέματα ενδέχεται να προκύψουν σήμερα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σχετικά με αυτά που λέτε. Ο παρορμητισμός δεν θα είναι βοηθητικός και η λογική θα πρέπει να κυριαρχεί στις σκέψεις σας πριν κάνετε το οτιδήποτε.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής στο περιβάλλον που βρίσκεστε ενδέχεται να σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε υπερβολές για να το πετύχετε. Δώστε χώρο στις πραγματικές σας αξίες και σκεφτείτε λογικά τα πράγματα και τα δεδομένα που έχετε μπροστά σας.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και σας ωθεί να κάνετε πράγματα για εσάς. Οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές ενδέχεται να σας βάλουν στη διαδικασία να δράσετε με υπερβολή, αλλά είναι σίγουρο πως θα το αντιληφθείτε εγκαίρως και θα βάλετε το απαραίτητο πλαίσιο.

Για τους Καρκίνους, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να εξετάσετε τα πράγματα αντικειμενικά και λογικά, ερχόμενη/ος σε επαφή με πραγματικές σας ανάγκες. Χωρίς υπερβολές αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται αυτή τη στιγμή πάντα με αρωγό την διαίσθησή σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε καταστάσεις που θέλετε αρκεί να μην οδηγηθείτε σε δράσεις μόνο λόγω των συναισθηματικών σας φορτίσεων. Μπορείτε με πολλούς τρόπους να πετύχετε ένα στόχο ή να προχωρήσετε ένα όραμα, ειδικά αν έχετε δίπλα σας ομοϊδεάτες.

Για τους Παρθένους, σήμερα ενδέχεται κάτι να σας ενοχλήσει σε κοινωνικό επίπεδο ή σχετικά με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά πράγματα. Η υπερβολή μπορεί να λάβει χώρα πολύ εύκολα γιαυτό μείνετε σε αντικειμενικά πλαίσια και κυρίως προσδοκίες.

Για τους Ζυγούς, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις κινήσεις σας σήμερα μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι σε αναβρασμό. Η υπερβολή μπορεί εύκολα να λάβει χώρα αφήνοντας την αντικειμενική σας ματιά στην άκρη, κάτι που μπορεί να μην φέρει το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προχωρήστε χαλαρά το πρόγραμμά σας αφήνοντας στην άκρη ψυχικές φορτίσεις και πολλούς συναισθηματισμούς. Σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων δίνοντας χώρο μόνο σε ότι αντικειμενικά μπορεί να αναπτυχθεί και επεκταθεί, αυτή τη στιγμή. Από μεθαύριο και μετά νέοι στόχοι και συγκεκριμένες δράσεις.

Για τους Τοξότες, πολύ εύκολα σήμερα μπορεί να γίνουν λάθη λόγω φουσκωμένων προσδοκιών ή χαμηλής ενέργειας. Κρατήστε μικρό καλάθι και προχωρήστε κάνοντας σταθερά βήματα. Είναι σημαντικό να είστε με ανθρώπους που δεν σας φορτίζουν με την συμπεριφορά τους.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Προχωρήστε βήμα βήμα, μελετώντας πολύ καλά τα δεδομένα και έχοντας ξεκάθαρες προθέσεις. Ακόμη καλύτερα μην κάνετε σημαντικές δράσεις μέχρι μεθαύριο.

Για τους Υδροχόους, δημιουργική ημέρα η σημερινή, αρκεί να μην υπερβάλλετε κάνοντας κινήσεις οι οποίες δεν έχουν μελετηθεί καλά ή δεν τις έχετε οργανώσει κατάλληλα. Δώστε ενέργεια και προτεραιότητα σε ότι σας γεμίζει όμορφα συναισθήματα.

Για τους Ιχθύες, αξίες πέφτουν στο τραπέζι σήμερα και η ανάγκη να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Η παρόρμηση επίσης θα είναι έντονη, γιαυτό κινηθείτε εκ του ασφαλούς και μόνο σε γνώριμα εδάφη.

astroguide.gr