2 Οκτωβρίου, 2022

Ζώδια 06/09 Αφροδίτη στην παρθένο – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου φέρνοντας την τάση να ασχοληθούμε πιο εντατικά με ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τα οικονομικά μας. Η προσπάθεια τακτοποίησης και βελτίωσης των συγκεκριμένων θεμάτων θα μας βάλει σε στη διαδικασία να ανακαλύψουμε ικανότητες χρήσιμες και βοηθητικές στη καλύτερη σύνδεση, επικοινωνία και συνεργασία με τους άλλους ανθρώπους προς έναν κοινό στόχο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου υπόσχεται να σας βοηθήσει να δράσετε περισσότερο αρμονικά και με τάξη στο χώρο που κινείστε είτε αφορά την καθημερινή σας ρουτίνα είτε την εργασία σας. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η τάση να τελειοποιήσετε κάτι που ασχολείστε και να έρθετε κοντά με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν θα είναι έντονη. Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας και δώστε σημασία σε ότι ζητά το σώμα σας.

Για τους Ταύρους, ιδιαίτερα ευνοική η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου για εσάς δίνοντας ευκαιρίες να επενδύσετε ενέργεια σε κάτι το οποίο έχει ομορφιά και χάρη. Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας, οπότε του Ήλιου σας και η συγκεκριμένη γήινη θέση που θα βρίσκεται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου σας βοηθά να βάλετε σταθερά θεμέλια για το μέλλον σας. Σταθείτε στις λεπτομέρειες των πραγμάτων και εξετάστε το κάθε τι αξιολογώντας το βάσει όχι μόνο δυναμικής αλλά και διάρκειας στο χρόνο.

Για τους Διδύμους, αυτό το οποίο θα προσθέσει η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου με κέντρο εσάς είναι η σταθερότητα. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα σας βοηθήσει να προβείτε σε ενέργειες οι οποίες θα σχετίζονται με πολύ προσωπικά σας θέματα, το σπίτι ή την οικογένεια, προσπαθώντας να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Διάφορες τακτοποιήσεις, ακόμη και αλλαγές είναι στο πρόγραμμα την συγκεκριμένη περίοδο και εσείς, εκτός της συνολικής εικόνας, θα πρέπει να σταθείτε και σε πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να χτίσετε περισσότερο σταθερές βάσεις σε τομείς που σχετίζονται με την επικοινωνία και τις επαφές σας με το άμεσο περιβάλλον. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η ανάγκη να παρέχετε τις υπηρεσίες σας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη θα είναι αισθητή και μέσα από αυτή την διαδικασία θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς. Πιθανά, κάποια πράγματα οφείλουν να τακτοποιηθούν.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει κυρίως σε ζητήματα που αφορούν τις αξίες σας είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα σας φέρει ευκαιρίες να αναγνωρίσετε τί είναι πολυτιμότερο για εσάς και ποία θα πρέπει να πάρετε μαζί στις αποσκευές σας από εκείνο το διάστημα και μετά. Είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο να νιώσετε ασφαλής και γειωμένη/ος.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα προσθέσει χάρη και ομορφιά στις δράσεις σας (κάτι πολύ χρήσιμο ειδικά μετά τις 10/9). Θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα όχι μόνο αντικειμενικά, όπως το ήδη το κάνετε, αλλά οι δράσεις σας να έχουν ένα θεραπευτικό άγγιγμα είτε για άλλους είτε προς εσάς. Θα σας απασχολήσει έντονα τί από όλα αυτά που βιώνετε είναι χρήσιμα για να συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο και τί θα πρέπει να αλλάξετε ώστε να βρείτε εν νέου τις ισορροπίες σας όπου νιώθετε πως έχουν χαθεί στη πορεία. Μέχρι 10/9 δώστε χώρο σε ότι δημιουργικό μπορεί να προβληθεί προς τα έξω, στο πολύ κόσμο.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα προσθέσει μια λεπτή νότα κυρίως στις σκέψεις σας, μια ιδιότητα πολύ χρήσιμη και παραγωγική. Καλό θα είναι να μην παίρνετε τις μετρητοίς ότι ακούτε, ωστόσο το να σταθείτε σε περισσότερες λεπτομέρειες από ότι κάνετε συνήθως, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε απαραίτητες ισορροπίες με κέντρο εσάς και τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που εκτιμάτε και έχετε στην καρδιά σας.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου σας επηρεάζει κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο είτε αφορά τις φιλίες σας, τον κοινωνικό σας κύκλο, ακόμη και τις απολαβές από την εργασία που παρέχετε. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η τακτοποίηση και η τελειοποίηση εγχειρημάτων που ασχολείστε αυτή την περίοδο θα σας δώσει χαρά και μικρές ή μεγαλύτερες πινελιές θα σας βοηθήσουν να τοποθετηθείτε πιο σωστά στο δρόμο της επιλογής σας, υπόσχοντας μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες συνειδητοποιήσεις φέρνει η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οι οποίες σχετίζονται είτε με την εργασία και την καριέρα σας είτε με τα προσωπικά σας. Παραμείνετε ανοιχτή/ός σε νέες ιδέες και δεδομένα που θα έρθουν μέσα σε αυτό το διάστημα και προβείτε σε απαραίτητες αλλαγές, οι οποίες θα κάνουν την διαφορά.

Για τους Αιγόκερους, νέα ταλέντα και ικανότητες σας φέρνει στην επιφάνεια η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Μία περίοδος κατά την οποία με κάποιον τρόπο η πίστη σας ανανεώνετε και η αισιοδοξία σας μαζί με την επιμονή σας μπορούν πραγματικά να κινήσουν οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σας. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να είναι κοντά σας ωστόσο εσείς είστε αυτή/ός που θα απογειώσετε το εγχείρημα που ασχολείστε.

Για τους Υδροχόους, πολλά πράγματα θα αντιληφθείτε και θα έρθουν στην επιφάνεια με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου βοηθώντας σας να βάλετε μια σειρά και τάξη. Οι καταστάσεις μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου αλλάζουν και μαζί με αυτές και εσείς, ειδικά σε ότι αφορά την ψυχική σας ισορροπία και ηρεμία, οι οποίες θα είναι ο στόχο σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με συγγενικά πρόσωπα.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντί σας, στο ζώδιο της Παρθένου, μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Μια περίοδος κατά την οποία θα κινητοποιηθεί έντονα η ανάγκη να έχετε κοντά σας ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε καθημερινές ανάγκες. Να δώσετε και να πάρετε φροντίδα, να ασχοληθείτε με ουσιώδη πράγματα και να μην αναλωθείτε σε περιττές διαδικασίες. Σχέσεις και συνεργασίες γίνονται σημαντικό κομμάτι της ζωή σας.
 

astroguide.gr