25 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 06/06 ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα ζητώντας από εμάς να σταθούμε περισσότερο στις λεπτομέρειες παρά στην γενική εικόνα. Ενδέχεται λόγω του ότι ο κυβερνήτης της Παρθένου είναι ο Ερμής, να έρθουν κάποια άλυτα ζητήματα ξανά στην επιφάνεια. Δώστε την πρέπουσα σημασία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα σταθείτε, κοιτώντας τις λεπτομέρειες, σε κάτι το οποίο αφορά την εργασία σας ή μια καθημερινή σας δραστηριότητα. Εστιάστε σε αντικειμενικά δεδομένα και αν χρειαστεί δώστε ενέργεια και αύριο ώστε να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να νιώσετε χαρά και να πάρετε ικανοποίηση θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Η υπερβολή μπορεί να λάβει χώρα είτε προς την μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση. Καλό θα είναι να βρείτε πρώτα τις ισορροπίες σας ώστε να είστε σίγουρη/ος για αυτό που κάνετε.

Για τους Διδύμους, σήμερα αποφύγετε πολλές συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους που για τον οποιοδήποτε λόγο σας φορτίζουν. Δεν είναι καλή ημέρα για δραστικές κινήσεις γιατί καταστάσεις ή ακόμη και λάθη μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από το στόχο σας.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει αν εστιάσετε σε πρακτικά πράγματα και ξέρετε που θα απευθυνθείτε. Οργανωθείτε κατάλληλα και θέστε τα αιτήματά σας με όσο πιο απλό τρόπο μπορείτε.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη φεύγει από το ζώδιό σας σήμερα το πρωί δίνοντας χώρο για να ασχοληθείτε με πιο πρακτικά πράγματα και ζητήματα που είναι ανοιχτά στο σήμερα της ζωής σας. Δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρετε να βάλετε όλα τα πράγματα σε τάξη ωστόσο μπορείτε να κάνετε την αρχή.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας για τις επόμενες 2 ημέρες μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εκκρεμότητες από το άμεσο παρελθόν αλλά μην πτοηθείτε. Όσο και αν χρειαστεί να δώσετε την δυναμική σας, είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Για τους Ζυγούς, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να προκύψουν από το πουθενά ωστόσο είναι σημαντικό να σταθείτε σε αυτές και να προσπαθήσετε να τις βάλετε σε μία παραγωγική σειρά. Αν νιώσετε πως αυτό δεν είναι εφικτό, μην ζοριστείτε. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο και σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε και αύριο με αυτά.

Για τους Σκορπιούς, σε κοινωνικό επίπεδο κινητοποιούνται οι πλανητικές δυναμικές σήμερα και αύριο με κέντρο εσάς, ζητώντας να δείξετε τις ικανότητές σας μέσα από τις δράσεις σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται αυτή τη στιγμή και προχωρήσετε με ασφάλεια και μεθοδικότητα.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε την ανάγκη να βάλετε τάξη και να οριοθετήσετε καταστάσεις που σχετίζονται με την εργασία σας ή κάτι πολύ σημαντικό στο σήμερα της ζωής σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή την οδό, αν είστε απόλυτα σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε και την τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε για να το πετύχετε.

Για τους Αιγόκερους, νέες ιδέες και πρακτικές λύσεις έρχονται σήμερα σε ζητήματα που είναι ανοιχτά ή που σας ενδιαφέρει η άμεση εξέλιξη τους. Ωστόσο, δεν είναι καλή ημέρα για υπερβολές ούτε για παρορμητικές κινήσεις. Ότι κάνετε το κάνετε μετά από πάρα πολύ καλή και γειωμένη σκέψη.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία δεν σας φορτίζουν σε ψυχικό κυρίως επίπεδο. Επαφές με άτομα του περιβάλλοντός σας καλό θα είναι να γίνουν με πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο και ενήλικη στάση από εσάς.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντί σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες δυναμικές σας θέλουν να τακτοποιείτε ότι δεν έχει ακόμη να μπει σε παραγωγικό πλαίσιο. Μια εργασία η οποία είναι δύσκολη και χρονοβόρα ωστόσο που θα πρέπει να την κάνετε όσο χρόνο χρειαστεί και όση ενέργεια και αν είναι απαραίτητη να εναποθέσετ

astroguide.gr